Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Noot van de redactie: van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of particulier verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudelijke beweringen.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de op cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte diensten, producten of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Persbericht (28 november 2022)

  Integreon kondigt nieuwe Chief Executive Officer aan

  Subroto Mukerji, wereldleider op het gebied van technologiediensten, gaat de groei van Integreon stimuleren door gebruik te maken van technologie en innovatie

  Integreon, een betrouwbare wereldwijde leverancier van juridische en zakelijke uitbestede diensten, heeft vandaag aangekondigd dat Subroto Mukerji, wereldleider op het gebied van technologiediensten, is benoemd tot Chief Executive Officer. Integreon is voor het grootste deel eigendom van investeringsfondsen beheerd door EagleTree Capital.

  Als veteraan in de technologische dienstensector vervoegde Subroto Integreon vanuit Rackspace Technology, waar hij, na eerder als Chief Operating Officer te hebben gewerkt, voor het laatst President van de regio Noord- en Zuid-Amerika was. Onder leiding van Subroto is Rackspace Technology uitgegroeid tot een van's werelds toonaangevende leveranciers van managed cloud computing. Het bedrijf heeft zijn wereldwijde leveringsaanbod aanzienlijk uitgebreid en heeft opeenvolgende jaren van omzetgroei met dubbele cijfers gerapporteerd. Daarvoor was hij 20 jaar werkzaam bij HPE Enterprise Services en de vorige bedrijven in verschillende klantgerichte en leidinggevende functies op het gebied van levering. Dit leidde ertoe dat we deel uitmaakten van het leiderschapsteam dat HPE Enterprise Services en CSC integreerde om DXC Technology te vormen, waardoor een platform werd gecreëerd om bedrijven over de hele wereld te helpen hun bedrijfskritieke systemen te beheren in openbare, private en hybride clouds.

  „We zijn verheugd om Subroto, een doorgewinterde senior executive met een uitstekende staat van dienst in de groei van uitbestede dienstenbedrijven met technologische ondersteuning, te mogen verwelkomen bij Integreon”, aldus Anup Bagaria, co-managing partner bij EagleTree Capital.

  „Subroto's leiderschapsstijl waarbij mensen centraal staan, gecombineerd met zijn passie voor het inzetten van technologie om de resultaten voor klanten te verbeteren, maken hem tot de ideale persoon om Integreon naar de volgende fase van innovatie en groei te leiden”, aldus Rohan Rai, partner bij EagleTree Capital, die als interim-CEO van Integreon diende.

  „Dankzij haar toewijding aan klantgerichtheid en operationele uitmuntendheid is Integreon een vertrouwde partner geworden van verschillende van's werelds grootste bedrijven en meest gerespecteerde advocatenkantoren, van wie velen al meer dan tien jaar klant zijn”, aldus Subroto. „Ik ben blij dat ik de kans krijg om samen te werken met de getalenteerde medewerkers van Integreon om op zo'n solide basis voort te bouwen.”

  Subroto is van plan om de expertise van de meer dan 3.500 mensen van Integreon, werkzaam in een wereldwijd netwerk van leveringscentra, verder te combineren met de voortdurende inzet van het bedrijf om innovatieve technologiegedreven oplossingen te ontwikkelen om te helpen anticiperen op toekomstige uitdagingen voor klanten en deze op te lossen. Het BEST-team van Integreon, het expertisecentrum voor innovatie en automatisering van Integreon, vormt een aanvulling op de uitgebreide expertise van het bedrijf en ontwikkelt vaak op maat gemaakte technologische oplossingen om de operationele efficiëntie voor klanten te verhogen.

  Voorafgaand aan zijn ambtstermijn bij Rackspace Technology was Subroto Vice President en General Manager bij DXC Technology, een beursgenoteerd IT-servicebedrijf van $25 miljard. Eerder bekleedde hij leidinggevende functies bij Hewlett-Packard, Digital GlobalSoft en Wipro. Hij heeft een masterdiploma in managementstudies behaald aan het Birla Institute of Technology and Science.

  Over Integreon

  Integreon is de vertrouwde, wereldwijde leverancier van juridische en zakelijke uitbestede diensten aan bedrijven en advocatenkantoren die hun capaciteiten willen uitbreiden en hun prestaties willen verbeteren. De meer dan 3.500 professionals van Integreon bieden deskundige ondersteuning voor een reeks beheerde services, van juridische en compliance tot creatief ontwerp, levering van inhoud en administratieve ondersteuning. Met wereldwijde leveringscentra op drie continenten levert Integreon 24 uur per dag service in meer dan 50 talen en zet zich volledig in voor het succes van klanten door consequent innovatieve, op technologie gebaseerde oplossingen te leveren die de flexibiliteit en efficiëntie verbeteren om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Ga voor meer informatie over het dienstenaanbod van Integreon naar www.integreon.com en volg Integreon op LinkedIn, Twitter en Facebook.

  Informatie over EagleTree Capital

  EagleTree Capital is een toonaangevende private equity-onderneming uit het middensegment in New York die de afgelopen 20 jaar meer dan 40 private equity-investeringen en meer dan 80 aanvullende transacties heeft voltooid. EagleTree investeert voornamelijk in Noord-Amerika in de volgende sectoren: media en zakelijke dienstverlening, consumenten en water- en speciaalindustrie. Ga voor meer informatie naar www.eagletree.com of vind EagleTree op LinkedIn.

  Lees de originele aankondiging.

  Aanvullende lectuur

  Een lopende lijst: Top 100 eDiscovery-providers

  Tijd voor een expert? HayStackID® lanceert nieuw wereldwijd adviesaanbod

  Bron: ComplexDiscovery