Fri. Feb 3rd, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta tietojen löytämisestä ja laillisista etsintäpalveluista, tutkimusorganisaatioista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

  Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

  Teollisuuden tutkimus

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan

  eDiscoveryn sulautumis-, yrityskauppa- ja sijoitustapahtumien (M ja A+I) lyhennetyllä listauksella pyritään yhdistämään ja korostamaan keskeisiä eDiscoveryyn liittyviä sijoitustapahtumia ja vastaavia tapahtumapäiviä, yrityksen osallistumista ja tunnettuja tapahtumamääriä. Yleinen näkökohta tähän juoksevaan listaukseen sisällyttämisestä on sellaisen organisaation julkinen ilmoitus sijoitustapahtumasta, joka tarjoaa eDiscovery-ratkaisun osana kokonaistarjontasalkkuaan riippumatta niiden ydinliiketoiminnasta. Vaikka se ei ole kaiken kattava, koska organisaatiot eivät välttämättä aina paljasta julkisesti tämäntyyppisiä toimintoja, listaus voi olla hyödyllinen laillisille, liike-elämän ja tietotekniikan ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää fuusio-, hankinta- ja sijoitustapahtumia, -malleja ja suuntauksia eDiscovery-ekosysteemin sisällä.

  ComplexDiscovery on kirjannut noin 480* M- ja A+I -tapahtumia, koska se alkoi marraskuussa 2001 seurata julkisesti korostettujen sulautumis-, yrityskauppa- ja investointitapahtumien (M ja A+I) lukumäärää eDiscovery-ekosysteemissä.

  [taulukon tunnus=2/]

  Klikkaa tästä jakaaksesi lisäyksiä, muutoksia ja/tai päivityksiä.

  Viitteet: Julkisesti saatavilla olevat tutkimus/lehdistötiedotteita

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (Running Listing) **

  Markkinamitoitus eDiscovery

  eDiscoveryn suuntaukset

  * Raportoidut numerot voivat muuttua ajan myötä, kun aiemmat tapahtumat tunnistetaan ja syötetään seurantatietokantaan. (Numerot 16. kesäkuuta 2021 alkaen)

  **Kaikkia ilmoituksia ei seurata valmiina tapahtumina.

  Lähde: Complex Discover