Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Achtergrondopmerking: Het volgende jaarverslag 2022 van eDiscovery-softwareleverancier Nuix kan interessant zijn voor juridische, zakelijke en informatietechnologieprofessionals die actief zijn in of investeren in het eDiscovery-ecosysteem. Daarnaast biedt een recente post van Tomasz Tunguz, een risicokapitaalist bij Redpoint, een interessante overweging die van belang kan zijn voor de waarde van openbare softwarebedrijven. Het bericht, getiteld Growth is No Longer the Best Predictor of a Software Company's Value, merkt op dat de winstgevendheid is gestegen als de belangrijkste correlatie en voorspeller van de waarde van een openbaar softwarebedrijf. Deze inkomstenwaarneming kan ook interessant zijn voor personen die waarderingen overwegen in het licht van de jaarlijkse winstresultaten.

  Persaankondiging en jaarverslag

  Nuix 2022 Jaarverslag

  Marktrelease (17 oktober 2022)

  Sydney, Australië — Het wereldwijde softwarebedrijf Nuix ('het bedrijf', ASX: NXL) voegt het jaarverslag 2022 toe.

  Dit document is goedgekeurd voor publicatie door de Raad van Nuix.

  Over Nuix

  Nuix Limited is een toonaangevende leverancier van software voor onderzoeksanalyse en inlichtingen, met de visie om „de waarheid te vinden in een digitale wereld”. Nuix helpt klanten bij het verwerken, normaliseren, indexeren, verrijken en analyseren van gegevens uit een groot aantal verschillende bronnen, waardoor veel van hun complexe data-uitdagingen worden opgelost. Het Nuix-platform ondersteunt een scala aan gebruiksscenario's, waaronder strafrechtelijk onderzoek, financiële criminaliteit, procesondersteuning, onderzoek van werknemers en voorkennis, juridische eDiscovery, gegevensbescherming en privacy, en gegevensbeheer en naleving van regelgeving.

  Ga voor meer informatie naar investors.nuix.com

  Lees de originele release.

  Uittreksel van het jaarverslag (brief van de voorzitter - Hon. Jeffrey Bleich)

  We erkennen dat de financiële resultaten van Nuix niet hebben voldaan aan de verwachtingen van veel van onze belanghebbenden, waaronder aandeelhouders. Deze resultaten voldeden ook niet aan de verwachtingen van het management over het potentieel van dit bedrijf. We hebben dus gedaan wat nodig was en we zijn veranderd. We hebben de samenstelling van het bestuur gewijzigd. We hebben een groot deel van het senior managementteam van het bedrijf veranderd. En we hebben onze eigen prestaties nauwkeurig onderzocht om hiaten in de uitvoering en gebieden voor verbetering en groei te identificeren. Vandaag is Nuix klaar om de volgende stappen in zijn evolutie te zetten, met een nieuw leiderschapsteam, een nieuwe strategische richting en voortdurende investeringen in technologie. Wat niet is veranderd, is de visie die de meest getalenteerde ingenieurs ter wereld aantrekt om bij Nuix te komen en te blijven. Ze zijn er om een belangrijk verschil te maken bij het oplossen van de moeilijkste datagerelateerde uitdagingen van onze klanten.

  (window.advanced_ads_ready || jQuery (document) .ready) .call (null, function () {var $complslider224162184 = jQuery („.compl-slider-224162184"); $complslider224162184.on („unslider.ready”, function () {jQuery („div.custom-slider ul li”) .css („beeldscherm”, „blok”);}); $complslider224162184.unslider ({delay:7000, autoplay:true, nav:false, arrows:false, infinite:true}); $complslider224162184.on („mouseover”, function () {$complslider224162184.unslider („stop”);}) .on („mouseout”, function () {$complslider224162184.unslider („start”)};);});

  Lees het volledige Nuix jaarverslag 2022 (PDF) - Mouseover to Scroll

  Nuix jaarverslag 2022 - 17 oktober 2022

  Aanvullende lectuur

  Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

  Een beknopte kijk op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Down Under? Nuix FY 22-resultaten en strategische vernieuwingsupdate

  Bron: ComplexDiscovery