Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, CompleDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja tutkimus tietojen löytämisen ja laillisten löytöjen tarjoajilta, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoihin ja oikeudelliseen löytökeskeiseen palveluun, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistötiedote Pura

  Hanzo käynnistää Command Centerin, löysän sovelluksen, joka on suunniteltu lailliseen tuottavuuteen

  Hanzo tuo kitkattoman yrityksen eDiscoveryn Slackin digitaaliseen pääkonttoriin ensimmäisen sovelluksen avulla, jonka tarkoituksena on auttaa lakitiimejä luomaan asioita ja suorittamaan laillisia otteita Slack for Slack for Slack- ja Google Workspace -tiedoista.

  Teknologian edelläkävijä Hanzo, yritysratkaisujen toimittaja laillisille, hallinto, ja vaatimustenmukaisuusryhmät esittelevät ylpeänä Hanzo Command Centerin. Suunniteltu toimimaan saumattomasti Hanzo Illuminaten kanssa, Hanzo Command Center on Slack ediscovery -sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda asioita turvallisesti, aloittaa lailliset pidätykset, lisätä huoltajia, ja laukaista kokoelmia joko Slack- tai Google Workspacessa suoraan Slackista tai Google Workspacesta suoraan Slackista.

  Tänään, käyttäjät suorittavat monia päivittäisiä tehtäviä yhteistyöalustoilla, kuten Slack. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että ”kontekstinvaihto” alustojen ja sovellusten välillä vie veron tuottavuudelle ja stressitasolle. Löysä, yhdessä GlobalWebIndex, ”raportoitu heidän 2019 Slack State of Work” -raportissaan, että 64% linjassa olevista työntekijöistä ilmoittaa käyttävänsä 30+minuuttia päivittäin sovellusten vaihtamiseen, mikä johtaa 130+ menetettyyn tuntiin vuodessa vain vaihtamalla sovellusten välillä.

  ”Ymmärtäminen Slackin Digital HQ -filosofiasta, joka kannustaa enemmän työtä hillitsemään ja suorittamaan Slackissa tuottavuuden lisäämiseksi, oli ajattelumme eturintamassa suunnitellessamme komentokeskusta”, sanoi Dave Ruel, Hanzon tuotepäällikkö. ”Meille oli tärkeää antaa yritysten oikeustiimeille mahdollisuus parantaa työnkulkujaan antamalla heille mahdollisuus hallita ediscovery-prosesseja Slackissa, missä he jo työskentelivät.”

  Hanzon komentokeskus eliminoi tuottavuutta tappavan kontekstinvaihdon ja antaa yrityksen lakimiehille mahdollisuuden suorittaa eDiscovery-tehtäviä jopa 50% nopeammin* kuin pelkästään Hanzo Illuminaten käyttö. Slack-pohjainen sovellus tarjoaa myös ohjatun työnkulun aineen luomisesta kokoelmaan, jolloin koko prosessi on helpompi navigoida ja suorittaa.

  *Hanzon sisäiset vertailutestit ovat osoittaneet, että aineen luominen ja säilytystehtävät ovat jopa 50% nopeampia Command Centerin avulla kuin Pelkkä Illuminate.

  Command Center on ominaisuussovellus Hanzo Illuminate -asiakkaille, joilla on myös Slack Enterprise Grid -lisenssi ja/tai Google Business Plus- tai Enterprise-lisenssi. Nykyiset Hanzo Illuminate -asiakkaat pääsevät käyttämään tätä sovellusta ilman lisäkustannuksia. Seuraavassa on luettelo Hanzo Command Center -sovellukseen sisältyvistä toiminnoista.

  Matter Creation - Luo asia Hanzo Illuminate -palvelussa nimellä, kuvauksella, tietolähteillä ja valinnaisilla aloitus-/lopetuspäivämäärillä

  Lisää säilytysyhteisö - Lisää säilytysyhteisö (t) olemassa oleviin Hanzo Illuminate -asioihin missä tahansa vaiheessa ediscovery-prosessia.

  Collect Matter - Käynnistä ainekokoelma valinnaisilla aloitus- ja lopetuspäivämäärillä Slack/Gmail/GDrive-tietolähteille.

  Matter List - Luo asialuettelo Command Centerin ”Viestit” -alueella.

  Säilytysluettelo - Luo luettelo valitun asian säilyttäjistä komentokeskuksen Viestit-alueella.

  Kanavaluettelo - Luo luettelo kanavista valitulle aineelle komentokeskuksen ”Viestit” -alueella.

  Sulje asia - Sulje asia Hanzo Illuminate. Tämä lopettaa aineen synkronoinnin Slackiin ja vapauttaa huoltajat pidosta Slackissa ja/tai Google Vaultissa.

  Pikavalintatoiminnot - Kaikki yllä olevat ominaisuudet ovat käytettävissä komentokeskuksen viestit -alueen pikakuvakkeilla.

  Viestit-alue - Komentokeskuksessa suoritetut toiminnot kirjataan Viestit-alueelle. Käyttäjät voivat etsiä viestialueelta huoltajia, Toiminnot, asian nimet, jne.

  Tietoa henkilöstä Hanzo

  Hanzo auttaa globaaleja yrityksiä hallitsemaan ja vähentämään oikeudellisia riskejä missä tahansa työtä tehdään. Visiomme on tarjota yrityksille yksi totuuden lähde monimutkaisille viestintätiedoilleen. Hanzo-ratkaisut keräävät tutkimuksia, oikeudenkäyntejä ja vaatimustenmukaisuutta koskevia tietoja mistä tahansa työntekijät tekevät yhteistyötä — mukaan lukien vaikeasti kaapattavat lähteet, kuten Slack, Google Workspace, Jira, projektinhallinta, yhteistyöalustat ja sisäiset SaaS-järjestelmät. Hanzon ohjelmisto antaa puolustettavan säilyttämisen, kohdennettu kokoelma, ja dynaamisen sisällön tehokas tarkastelu. Hanzo on SOC 2® Type 2 -sertifioitu, joka osoittaa sitoutumisensa tietoturvaan ja palvelee suuryrityksiä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja osoitteessa hanzo.co ja seuraa päivityksiä Twitterissä: @gethanzo tai LinkedInissä.

  Lue koko alkuperäinen ilmoitus.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Cyber Discoveryn määritteleminen? Määritelmä ja kehys

  Lähde: CompleDiscovery