Cellebrite hankkii BlackBag Technologies

“This acquisition will allow Cellebrite to accelerate the delivery of new Digital Intelligence solutions and services that will empower our customers and allow them to maximize the efficiency and accuracy of their digital investigations. The acquisition is a major milestone in our journey to help our customers build safer communities and we welcome the BlackBag team to Cellebrite.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Cellebrite hankkii BlackBag Technologies ja vahvistaa asemansa globaalina johtajana integroiduissa digitaalisissa älykkyysratkaisuissa

Yrityskauppa lisää Cellebriten tuotevalikoimaan avainrakennuspalikoita ja asettaa uuden virstanpylvään strategiseen laajentumiseen maailman johtavana johtavana johtavana tuotteena.

Cellebrite, maailmanlaajuinen johtava Digital Intelligence Solutions for lainvalvonta-, valtio- ja yritysvirastoille, ilmoitti tänään [14. tammikuuta 2020] tehneensä lopullisen sopimuksen hankkia BlackBag Technologies, alan johtava yritys Computer Forensic hankinta ja analysointi ratkaisuja.

Yrityskauppa laajentaa Cellebriten Digital Intelligence -ratkaisujen valikoimaa ja uudistaa strategista sitoumustaan tarjota asiakkailleen alan johtavien tuotteiden lisäksi yhden luukun tarjontaa ja lähestymistapaa, joka pystyy vastaamaan kaikkiin heidän digitaaliseen tutkimustarpeisiinsa. Cellebriten markkinoiden johtavien Digital Intelligence Solutions -ratkaisujen kattava laajuus ja laajuus vaikuttavat dramaattisesti siihen, miten digitaalisia tutkimuksia tehdään. Cellebriten kaikki yhdessä ratkaisussa antaa julkisille ja yksityisille yrityksille yhtenäisen alustan, jolla on pääsy kaikkiin digitaalisen tutkimuksen osa-alueisiin, tuottaa kriittisiä oivalluksia hallittuun ja koordinoituun tapaan ja nopeuttaa tutkimusprosessia. Tämä sisältää digitaalisten tiedonkeruutyökalujen ja -lähteiden, kuten mobiililaitteiden, tietokoneiden, pilvitietojen ja Call Data Records -tietojen täydellisen kattavuuden sekä yhtenäiset analyysi- ja tarkasteluominaisuudet täydellisen älykkyyskuvan luomiseksi. Se tarkoittaa myös, että tarjoamme laajan valikoiman kenttähankinta-ominaisuuksia, mukaan lukien suostumuksiin perustuva todisteiden kerääminen sekä integroitu ratkaisukokonaisuus, joka tarjoaa pääsyn, näkemyksen ja todisteiden hallinnan helpottamaan ja hallitsemaan laajamittaista käyttöönottoa ja organisoimaan koko digitaalisen älykkyyden toimintaa .

”BlackBag Technologies -tiimi on rakentanut merkittävän liiketoiminnan, joka perustuu heidän intohimoonsa auttaa lainvalvontaviranomaisia ja yrityksiä maailmanlaajuisesti varustamalla virkamiehet ja johtajat parhaan rodun Computer Forensics -ratkaisuissa”, sanoo Cellebriten yhteistyöjohtaja Yossi Carmil. ”Globaalina johtajana digitaalisten älykkyysratkaisujen alalla Cellebrite vahvistaa näiden kahden yrityksen sitoutumista asiakkaisiinsa ja jatkaa strategiaansa syventääkseen ja laajentaakseen osaamistaan Digital Intelligence -alalla kasvavien markkinoiden tarpeiden tukemiseksi.”

”Tehtävämme on ollut alusta asti selkeä: kehittää ja toimittaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat lainvalvonta-, yritys- ja konsulttiyhteisöjä paljastamaan totuuden tutkimuksissaan”, totesi BlackBag Technologies -yhtiön toimitusjohtaja Ken Basore. ” Näiden kahden yrityksen tehtävän ja kulttuurin välillä on uskomaton synergia. Cellebriteen kuuluminen tuo asiakkaillemme valtavaa arvoa, koska pystymme innovoimaan nopeammin ja tarjoamaan laajennettuja Digital Intelligence -ratkaisuja ja näkemyksiä.”

Yossi Carmil totesi: ”Tämä yrityskauppa mahdollistaa Cellebriten nopeuttamisen uusien Digital Intelligence -ratkaisujen ja -palvelujen toimittamisen, jotka antavat asiakkaillemme mahdollisuuden maksimoida digitaalisten tutkimusten tehokkuuden ja tarkkuuden. Hankinta on tärkeä virstanpylväs matkallamme auttamaan asiakkaitamme rakentamaan turvallisempia yhteisöjä, ja toivotamme BlackBag tiimin tervetulleeksi Cellebriteen.”

Tietoja BlackBag Technologies

BlackBag® Technologies tarjoaa innovatiivisia rikosteknisen hankinta- ja analyysityökaluja Windows-, MacOS-, iOS- ja Android-pohjaisille tietokoneille ja mobiililaitteille. Sen rikosteknistä ohjelmistoa käyttävät sadat liittovaltion, osavaltion ja paikallisten lainvalvontaviranomaisten ympäri maailmaa sekä johtavat yritykset ja konsultit tutkimaan kaikenlaisia digitaalisia todisteita, jotka liittyvät sekä rikos-, siviili- että sisäisiin tutkimuksiin. BlackBag kehittää ja toimittaa myös asiantuntijakoulutusta ja sertifiointiohjelmia, jotka on suunniteltu oikeuslääketieteen ammattilaisille. www.blackbagtech.com.

Cellebrite Tietoja

Cellebrite on globaali johtaja Digital Intelligence -ratkaisujen lainvalvonta-, hallinto- ja yritysmarkkinoilla. Cellebrite tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja ja analyyttisiä työkaluja, jotka on suunniteltu nopeuttamaan digitaalisia tutkimuksia ja vastaamaan yhä monimutkaisempiin rikollisuuden ja tietoturvahaasteiden käsittelyyn digitaaliaikakaudella. Cellebriten sitoumus auttaa kumppaneitaan luomaan turvallisempi maailma toimitetaan Cellebriten ratkaisujen ja työkalujen kautta, joita tuhannet johtavat virastot ovat antaneet yli 150 maassa. www.cellebrite.com

Lue täydellinen julkaisu Cellebrite hankkii BlackBag Technologies ja kiinteyttää asemansa globaalina johtajana integroiduissa Digital Intelligence Solutions -ratkaisuissa

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery