Cellebrite verwerft BlackBag Technologieën

“This acquisition will allow Cellebrite to accelerate the delivery of new Digital Intelligence solutions and services that will empower our customers and allow them to maximize the efficiency and accuracy of their digital investigations. The acquisition is a major milestone in our journey to help our customers build safer communities and we welcome the BlackBag team to Cellebrite.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Aankondiging van de pers

Cellebrite verwerft BlackBag Technologies en verstevigt haar positie als wereldleider op het gebied van geïntegreerde digitale intelligentie-oplossingen

De overname voegt een belangrijke bouwsteen toe aan de portfolio van Cellebrite en vormt een nieuwe mijlpaal in zijn strategische expansie als wereldleider in het leveren van toonaangevende producten om nu een uitgebreid all-in-one platform van geïntegreerde Digital Intelligence Solutions te bieden.

Cellebrite, de wereldleider in Digital Intelligence Solutions voor rechtshandhaving, overheid en ondernemingen, kondigde vandaag [14 januari 2020] aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van BlackBag Technologies, een marktleider in Computer Forensische acquisitie en analyse oplossingen.

De overname breidt Cellebrite's portfolio van Digital Intelligence-oplossingen uit en verbetert haar strategische inzet om haar klanten, naast haar toonaangevende producten, een 'one-stop-shop'-aanbod en -aanpak te bieden die in staat is om aan al hun digitale onderzoeksbehoeften te voldoen. De uitgebreide schaal en reikwijdte van Cellebrite's toonaangevende Digital Intelligence Solutions zullen een dramatische impact hebben op de manier waarop digitale onderzoeken worden uitgevoerd. De alles-in-één oplossing van Cellebrite geeft publieke en private bedrijven een uniform platform met toegang tot alle aspecten van een digitaal onderzoek dat kritieke inzichten genereert op een gecontroleerde en gecoördineerde manier en tegelijkertijd het onderzoeksproces versnelt. Dit omvat het bieden van volledige dekking van tools voor het verzamelen van digitale gegevens en bronnen zoals mobiele apparaten, computers, cloudgegevens en oproepgegevensrecords met uniforme analyse- en revisiemogelijkheden om een compleet inlichtingenbeeld te genereren. Het betekent ook dat u een breed scala aan mogelijkheden voor veldacquisitie biedt, waaronder op toestemming gebaseerde bewijsverzameling, samen met een geïntegreerde oplossingsset die toegang, inzicht en bewijsbeheer biedt om grootschalige implementaties te faciliteren en te controleren en de volledige digitale intelligentie-operatie te orkestreren. .

„Het BlackBag Technologies team heeft een opmerkelijk bedrijf gebouwd op basis van hun passie om wetshandhaving en bedrijven wereldwijd te helpen, door officieren en leidinggevenden uit te rusten met het beste van het ras in Computer Forensics oplossingen,” zei Yossi Carmil, co-CEO van Cellebrite. „Als wereldleider op het gebied van geïntegreerde Digital Intelligence oplossingen, versterkt Cellebrite de betrokkenheid van de twee bedrijven bij hun klanten en zet haar strategie voort om haar mogelijkheden op het gebied van Digital Intelligence verder te verdiepen en uit te breiden om de groeiende behoeften van de markt te ondersteunen.”

„Onze missie is al vanaf het begin duidelijk: het ontwikkelen en leveren van innovatieve oplossingen die de rechtshandhavings-, bedrijfs- en consultancygemeenschappen helpen de waarheid te onthullen in hun onderzoeken,” aldus Ken Basore, CEO van BlackBag Technologies. „Er is een ongelooflijke synergie tussen de missie en de cultuur van deze twee bedrijven. Door deel uit te maken van Cellebrite krijgt onze klanten een enorme waarde dankzij ons vermogen om sneller te innoveren en een uitgebreide set van Digital Intelligence oplossingen en inzichten te bieden.”

Yossi Carmil concludeerde: „Deze overname zal Cellebrite in staat stellen de levering van nieuwe Digital Intelligence oplossingen en diensten te versnellen die onze klanten in staat stellen de efficiëntie en nauwkeurigheid van hun digitale onderzoek te maximaliseren. De overname is een belangrijke mijlpaal in onze reis om onze klanten te helpen veiliger gemeenschappen te bouwen en we verwelkomen het BlackBag team in Cellebrite.”

Over BlackBag Technologies

BlackBag® Technologies biedt innovatieve forensische acquisitie en analyse tools voor Windows, macOS, iOS en Android gebaseerde computers en mobiele apparaten. De forensische software wordt gebruikt door honderden federale, staats- en lokale wetshandhavingsinstanties over de hele wereld, evenals door toonaangevende bedrijven en consultants, om alle soorten digitaal bewijsmateriaal te onderzoeken in verband met zowel criminele, civiele als interne onderzoeken. BlackBag ontwikkelt en levert ook deskundige forensische trainings- en certificeringsprogramma's, ontworpen voor forensische professionals. www.blackbagtech.com.

Over Cellebrite

Cellebrite is wereldleider op het gebied van Digital Intelligence oplossingen voor de wetshandhavings-, overheids- en ondernemingsmarkt. Cellebrite levert een uitgebreide reeks innovatieve softwareoplossingen en analytische tools die zijn ontworpen om digitale onderzoeken te versnellen en de groeiende complexiteit van het omgaan met criminaliteit en beveiligingsproblemen in het digitale tijdperk aan te pakken. De toezegging van Cellebrite om zijn partners te helpen een veiligere wereld te creëren, wordt geleverd door Cellebrite's oplossingen en tools die worden toevertrouwd door duizenden toonaangevende agentschappen in meer dan 150 landen. www.cellebrite.com

Lees de volledige versie van Cellebrite Acquires BlackBag Technologies en verstevigt zijn positie als wereldleider op het gebied van geïntegreerde digitale intelligentie-oplossingen

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery