Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Legal Technology Leader DISCO verhoogt $60 miljoen

  Media Release

  Bedrijf waardering van $785 miljoen toont het vertrouwen van beleggers in legaltech als een categorie van enterprise cloud computing

  AUSTUS — 15 oktober 2020 — Leider voor juridische technologie DISCO kondigde vandaag een aandelenfinanciering van $60 miljoen aan, waarmee het bedrijf op $785 miljoen wordt gewaardeerd. Georgian Partners leidde de financiering. Bestaande investeerders Bessemer Venture Partners, LiveOak Venture Partners en The Stephens Group namen allemaal deel, en nieuwe investeerder Breyer Capital investeerde ook.

  Deze laatste financiering brengt de totale investering in DISCO op $195 miljoen, bevestigt de status van het bedrijf als marktleider op het gebied van juridische technologie voor ondernemingen en vestigt het bedrijf als een disruptor in de bredere cloud computing industrie. Met producten en services die de gehele levenscyclus van onderzoek en geschillen bestrijken en de marktleider in cloud-ediscovery in een ediscovery-markt, die in 2024 naar verwachting meer dan $20 miljard zal bedragen [1], heeft DISCO zich gevestigd als een betrouwbare partner voor de grootste juridische afdelingen, advocatenkantoren en overheidsinstellingen in de wereld.

  „We bouwen het enterprise software systeem van record voor de juridische functie. Elk groot bedrijf heeft een juridische afdeling en besteedt geld aan juridische diensten, maar er is heel weinig software gebouwd om juridische professionals te helpen hun werk te doen,” zegt DISCO oprichter en Chief Executive Officer Kiwi Camara. „We willen dat veranderen. Legal is een cruciale zakelijke functie, net als sales of marketing of finance. Wij geloven dat software de juridische functie kan transformeren, net zoals elke andere zakelijke functie heeft veranderd. DISCO is gepositioneerd om voor legale het soort horizontaal platform te bouwen dat Salesforce heeft gebouwd voor verkoop.”

  DISCO zal deze investering gebruiken om haar go-to-market team agressief uit te breiden, de verkoopcapaciteit in Noord-Amerika in de komende 12-15 maanden te verdubbelen, zijn toegewijde verkoopteam voor ondernemingen uit te breiden en zijn aanwezigheid in de EMEA- en APAC-regio's te vergroten. Het bedrijf zal ook zijn strategische kanaalprogramma uitbreiden, in samenwerking met dienstverleners die DISCO verkopen, waaronder een groeiend aantal van de grootste wereldwijde dienstverleners. DISCO blijft investeren in haar cloudtechnologieplatform, softwareproducten zoals DISCO Ediscovery en DISCO Case Builder, en gefabriceerde juridische diensten zoals het snelgroeiende DISCO Managed Review aanbod.

  De overstap naar cloud computing blijft een cruciale strategie voor juridische afdelingen en advocatenkantoren. De pandemie heeft de urgentie voor organisaties alleen maar versneld om hun oude oplossingen te vervangen door oplossingen die hun digitale transformatie versnellen, teamleden in staat stellen overal te werken en de beschikbaarheid, schaalbaarheid en superieure economische aspecten van de cloud te omarmen. Juridische professionals erkennen dat DISCO hen helpt om juridische resultaten voor hun klanten te verbeteren door technologie te leveren die hen in staat stelt zich te concentreren op de praktijk van het recht.

  „In een opkomende ruimte als juridische technologie, vereisen real-world oplossingen zowel technologie van wereldklasse als eersteklas professionele diensten. DISCO levert beide,” aldus Tyson Baber, Lead Investor bij Georgian. „De investering van DISCO in engineering en ontwikkeling van hun eigen platform, in combinatie met hun ongelooflijke team, maakt hen goed gepositioneerd om juridische teams te helpen de toekomst te omarmen.”

  DISCO is het afgelopen jaar alom erkend voor zijn toonaangevende innovatie, klantenservice en cultuur. Het bedrijf was een van de twee juridische technologiebedrijven genoteerd op de prestigieuze 2020 Forbes Cloud 100, en was de enige ediscovery-oplossing om de Top Rated erkenning van TrusTradius te verdienen. DISCO won twee opeenvolgende Gold Stevie® Awards voor Legal Company of the Year en was een onderscheiding voor zowel de Greater Austin Business Awards for Community Relations als de Austin A-List Awards. Camara, CEO van DISCO, werd ook vernoemd naar de Top 50 SaaS CEO's van 2020 van The Software Report.

  [1] Bron: Complex Discovery

  Lees de originele media-release via DISCO

  Over DISCO

  DISCO is een juridisch technologiebedrijf dat kunstmatige intelligentie en cloud computing toepast op juridische problemen om advocaten en juridische teams te helpen de juridische resultaten voor hun klanten te verbeteren. Zakelijke juridische afdelingen, advocatenkantoren en overheidsinstellingen over de hele wereld gebruiken DISCO voor ediscovery, case management, compliance, geschillen en onderzoeken. Ga voor meer informatie naar www.csdisco.com.

  Extra lezen

  Een verkorte blik op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

  Bron: complexDiscovery