Eerste juridische verwerft Redpoint Technologies van eDiscovery Provider

According to Alex Martinez, CEO of First Legal, “Both First Legal and Redpoint are entrepreneurially minded, seeking to promote transparency, teamwork, integrity, and trust with the community we consider extended family. This is a union of people passionate to help others, and who won’t sit back and wait, but will charge forward into the future of technology with extreme commitment, candor, and the willingness to do whatever it takes to help our clients win.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Mededeling van de pers

Eerste juridische uitbreiding bestand Thru Trial™ -belofte met overname van toonaangevende elektronische ontdekkingsbedrijven Redpoint Technologies

First Legal, een nationaal leider op het gebied van advocatendiensten en procesondersteuning, kondigde [22 februari 2021] aan Redpoint Technologies LLC, een Electronic Discovery (eDiscovery) en procestechnologiebureau met meer dan 25 jaar interne expertise op het gebied van advocatenkantoor te hebben verworven. De overname sluit aan bij de inzet van First Legal om te voldoen aan de toenemende vraag van klanten die op zoek zijn naar opkomende en steeds meer geavanceerde professionele juridische diensten. Dit voegt een zesde divisie toe aan de firma: First Legal Discovery.

„De overname zal transformeren hoe eDiscovery services integreren in het traditionele procesmodel, waardoor de juridische sector kan samenwerken met één enkele aanbieder voor al haar Discovery services. Als juridische gemeenschap wordt ons gevraagd de luxe van langzame evolutie op te geven. Het is nu tijd om technologie en juridische actie te trouwen. We weten dat Redpoint de perfecte partner is in deze missie”, aldus Leatt Gilboa, President van First Legal Deposittions en First Legal Digital, en nu de nieuwste divisie, First Legal Discovery.

Voortbouwend op vele jaren van samenwerking als vertrouwde zakenpartners die zich inzetten voor kwaliteit en service, biedt de toetreding van First Legal en Redpoint klanten toegang tot de beste technologieën en diensten, met geavanceerde gegevensverzameling en -verwerking, documentcontrole en -productie en proefservices. aan de robuuste suite bestaande aanbiedingen van First Legal: e-archivering, service of process, onderzoeken, het ophalen van records en gerechtelijke rapportagediensten.

Alex Martinez, CEO van First Legal, zei: „Zowel First Legal als Redpoint zijn ondernemend gericht op het bevorderen van transparantie, teamwork, integriteit en vertrouwen in de gemeenschap die we beschouwen als uitgebreide familie. Dit is een vereniging van mensen die gepassioneerd zijn om anderen te helpen, en die niet achterover leunen en wachten, maar vooruit zullen gaan in de toekomst van technologie met extreme toewijding, openhartigheid en de bereidheid om alles te doen wat nodig is om onze klanten te helpen winnen.”

Chad Cooper, oprichter en voorzitter van Redpoint Technologies, zal zijn leiderschapspositie behouden als Executive Director van First Legal Discovery, en brengt tientallen jaren interne expertise naar First Legal. Hij merkte op: „Redpoint levert oplossingen voor eDiscovery en procestechnologie met de nadruk op het benutten van kosteneffectieve technologie en het leveren van uitzonderlijke klantenservice. Onze uitgebreide interne advocatenkantoor ervaring heeft onze professionele dienstverlening gedifferentieerd, omdat we uit de eerste hand kennis hebben van de uitdagingen waarmee advocaten, juristen en juridische professionals worden geconfronteerd.”

Cooper voegde eraan toe: „Veel van onze klanten kennen First Legal al al omdat ze al jaren met hen samenwerken. De krachten bundelen bieden al onze klanten de mogelijkheid om de continuïteit van de dienstverlening te verhogen en de communicatie te stroomlijnen voor al hun casemanagementbehoeften van begin tot eind.”

Over First Legal

First Legal is het eerste echte uitgebreide File Thru Trial Solutions bedrijf. Wij zijn uniek gekwalificeerd en hebben bewezen onze klanten blijvend succes te bezorgen. Dat succes komt voort uit onze cultuur van innovatie en vertrouwen, toewijding aan kwaliteitsservice en diepgaande kennis van de industrie. Deze single-source aanpak stelt ons in staat om het proces van procesvoering voor onze klanten te vereenvoudigen. Onze afdelingen Rechtbank en Proces, Depositties, Records, Digitaal, Onderzoeken en nu Discovery werken samen om u, onze klanten, beter van dienst te zijn. Ga voor meer informatie naar

Over Redpoint Technologies

Redpoint Technologies is een full-service leverancier van oplossingen voor juridische technologie, gevestigd in Zuid-Californië. Wij waren gebaseerd op de overtuiging dat advocatenkantoren en juridische afdelingen van elke omvang hun advocaten en cliënten dezelfde mogelijkheden moeten kunnen bieden die bij de grootste bedrijven beschikbaar zijn en dat betaalbaar moeten kunnen doen. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in het beheer van alle aspecten van advocatenkantoor technologie, begrijpen we de unieke uitdagingen die advocaten en juridische professionals elke dag worden geconfronteerd. Deze diversiteit aan diepgaande ervaring geeft Redpoint een uniek perspectief op de eisen van een advocatenkantoor omgeving die ongeëvenaard is in het gebied. Ga voor meer informatie naar

Lees de originele media-release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 wereldwijd overzicht van software en services

Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

Bron: complexDiscovery

Eerste juridische verwerft Redpoint Technologies van eDiscovery Provider

According to Alex Martinez, CEO of First Legal, “Both First Legal...

Veristar verwerft Planetgegevens

According to Veristar company founder, CEO, and president Rick Avers, “We...

Questel verwerft DoeleGal

doeLEGAL today announced that it has been acquired by intellectual property...

Volg je het geld? Mike Bryant biedt een SOLID blik op de fusie en overname van juridische technologie

From seed and venture capital investments to private equity and Special...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor november 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

HayStackID herkend in IDC MarketScape voor eDiscovery Services

According to HaystackID CEO Hal Brooks, “We are proud to once...

Een generatieweergave van externe beveiliging? HayStackID™ brengt 3.0 beveiligingsverbeteringen uit om technologie te beoordelen

According to HaystackID's Senior Vice President and General Manager for Review...

Slechts een kwestie van tijd? HayStackID lanceert nieuwe service voor detectie en beoordeling van datalekken

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Het is een Match! Focus op de totale kosten van eDiscovery Review met ReviewRight Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

Koud weer Catch? Onderzoek naar voorspellende coderingstechnologieën en protocollen — Resultaten voorjaar 2021

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Kom je uit het bos? Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in de winter van 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...

Niet zo uitmuntend? Operationele statistieken van eDiscovery in de winter van 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...