Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Noot van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig onder de aandacht brengt, is ComplexDiscovery niet verantwoordelijk voor inhoudelijke beweringen.

  Neem vandaag nog contact met ons op als u aanbevelingen wilt indienen die u in overweging wilt nemen en kunt opnemen in de diensten, producten of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery, die gericht zijn op cyberbeveiliging, data en juridische ontdekkingen.

  Nieuwsbrief

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor december 2022

  Complexe ontdekking

  ComplexDiscovery* belicht regelmatig inzichten en informatie op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en eDiscovery. Maandelijks publiceert ComplexDiscovery Five Great Reads on Cyber, Data and Legal Discovery, een nieuwsbrief met een selectie van onderzoeken, rapporten en artikelen.

  Klik hier om de volledige nieuwsbrief van de laatste Five Great Reads te lezen

  Klik hier om recente Five Great Reads nieuwsbrieven te bekijken

  Klik hier om je te abonneren op de Five Great Reads Update

  Individuen en organisaties die in de december-editie onder de aandacht zijn gebracht, zijn onder meer:

  Agentschap van de Europese Unie voor cyberbeveiliging (ENISA)

  Federale Handelscommissie (FTC)

  Fins transport- en communicatiebureau (Traficom)

  Nationaal instituut voor standaarden en technologie (NIST)

  Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO)

  Complexe ontdekking

  Nieuwsbrief december 2022 (PDF) — Mouseover and Click

  Nieuwsbrief december 2022 - Fijne feestdagen

  Lees de originele versie.

  *Over ComplexDiscovery en ComplexDiscovery OÜ

  ComplexDiscovery is een online publicatie waarin de nadruk wordt gelegd op inzichten en informatie op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en eDiscovery. De zeer gerichte publicatie is bedoeld om het collectieve begrip van lezers te vergroten met betrekking tot informatie en kwesties op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen en om een objectieve bron te bieden voor het overwegen van trends, technologieën en diensten met betrekking tot elektronisch opgeslagen informatie.

  ComplexDiscovery OÜ is een technologiemarketingbedrijf dat expertise biedt op het gebied van strategische planning en tactische uitvoering ter ondersteuning van organisaties op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen. ComplexDiscovery OÜ is geregistreerd als een besloten vennootschap in Estland, een van de meest digitaal geavanceerde landen ter wereld, en is vrijwel wereldwijd actief om marketingadvies en -diensten te leveren.

  Aanvullende lectuur

  Een mashup van eDiscovery-marktomvang: overzicht van wereldwijde software en services 2022-2027

  Een doorlopende lijst: Top 100 eDiscovery-providers

  Bron: ComplexDiscovery