Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, CompleDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja tutkimus tietojen löytämisen ja laillisten löytöjen tarjoajilta, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoihin ja oikeudelliseen löytökeskeiseen palveluun, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustatiedot: Amit Panditin vuonna 2012 perustama Apt Search on Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen rekrytointiasiantuntija, joka on täysin omistautunut eDiscoveryn, kyberturvallisuuden ja yksityisyyden dataan perustuville markkinoille. Johtajana lahjakkuusmaiseman ymmärtämisessä keskeisissä Euroopan maissa, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta, Saksa, ja Sveitsi, APT-haku haastattelee ja tutkii säännöllisesti eDiscoveryä palkkaamalla johtajia ja ehdokkaita työllisyyskeskeisten mahdollisuuksien dynamiikan havaitsemiseksi, odotukset, ja palkat. Lähes vuosi sitten julkaistu APT Searchin palkkatutkimus 2022 edustaa viimeisintä raportointia järjestelmällisistä haastatteluista ja tutkimuksista saadusta tiedosta, ja se on edelleen kannattava lakimiehille, liike- ja tietotekniikan ammattilaisille, kun he työskentelevät ja tukevat eDiscovery-ponnisteluja Euroopassa ja muualla. Lisäksi APT Search hallinnoi parhaillaan vuoden 2023 palkkatutkimustaan. Tutkimuksen tulokset on tarkoitus julkaista tämän vuoden maaliskuussa.

  2022 Kyselyn tulokset

  eDiscovery-ennuste: 2022 Palkkakysely APT-hausta

  Raportin ote: eDiscovery-keskustelupisteet vuodelle 2022

  Huomautus APT-haun perustajalta Amit Pandit

  Voisivatko nuo olla vihreitä versoja? Se on varmasti kiireinen aika rekrytoijille. Yritykset alkavat palauttaa itseluottamusta, sijoittaa ja laajentaa joukkueitaan. Jos etsit seuraavaa mahdollisuutta, nyt voisi olla aika. Kuten näet myöhemmin, eDiscovery-palkat liikkuvat nopeammin kuin edes nykypäivän korkea inflaatio.

  Tämä ei tarkoita sitä, että asiat palaavat normaaliksi. COVIDin jälkeinen työmaailma on monessa suhteessa erilainen. Työntekijät ovat tunnustaneet, että joustavat työajat ovat jotain, mitä he vaativat; ja että joustavuus tuo todellisia etuja heidän perhe-elämäänsä ja paikkoihin, joihin he voivat soittaa kotiin. Edistyneesti ajattelevat johtajat ja kumppanit näkevät luottamuksen, jonka he antavat joustavan työskenteleville työntekijöille, palkitaan suuremman sitoutumisen suhteen, uskollisuus ja tuottavuus. Molemmat osapuolet voittavat, ja on hienoa nähdä.

  Yksi toimialamme vetureista on eDiscovery-taitojen soveltamisen laajentaminen. Tietosuojatyön kasvu tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia niille, joilla on siirrettäviä taitoja ja itseluottamusta kokeilla jotain uutta.

  Ihmiset eDiscoveryssä

  Vuonna 2021 kysyimme vastaajiltamme heidän kokemuksiaan kaupallisesta eDiscoverysta ja ajasta nykyisen työnantajansa kanssa. Kun pyysimme heiltä uudelleen tätä kyselyä, havaitsimme, että tulokset olivat lähes identtiset. Tämä kertoo meille, että teollisuus on kypsä ja vakaa.

  Kun tarkastellaan vastaajien kokoonpanoa, he ovat kokenut joukko. Lähes kolmella neljäsosalla heistä on yli kuuden vuoden kokemus, hankittu kaupallisessa eDiscovery-työssä. Kaksi kolmasosaa vastaajistamme on kuitenkin ollut nykyisessä organisaatiossaan vajaat kolme vuotta.

  Kuva tässä on selvä. Lahjakkuus siirtyy kehittyessään työnantajalta työnantajalle. Tämä viittaa siihen, että työnantajat eivät ehkä tarjoa työntekijöidensä etsimiä kokemuksia tai kehitysmahdollisuuksia. Koska uusien työntekijöiden turvaamisen, perehdyttämisen ja kouluttamisen kustannukset ovat huomattavasti suuremmat kuin omien kykyjen kehittäminen, työnantajille on viesti, että heidän on mietittävä enemmän, miten vastata työntekijöidensä kasvuhaluun. Se on mitä heidän työntekijänsä haluavat, eikä sitä tyydytä heidän tyydyttävällä tavalla.

  Asiantuntemus syvyydessä, ei leveys

  Kysyimme vastaajiltamme, mitä sertifikaatteja heillä oli. Kuva täällä on hyvin samanlainen kuin mitä löysimme viime vuonna, Relativity ja Brainspace ovat yleisimmät sertifiointiyritykset.

  Olemme myös tarkastelleet eri sertifikaattien määrää, joita eri pituiset vastaajat pitävät kaupallisessa eDiscoveryssä. Yllätyksettömästi, niillä, joilla on alle kaksi vuotta teollisuudessa, on tyypillisesti vain yksi sertifiointiyritys. Lähes 40%: lla tästä ryhmästä ei ole lainkaan sertifikaatteja, mikä ehkä viittaa siihen, että jotkut työnantajat eivät vielä näe arvoa näiden sertifikaattien käyttämisessä alkuvuosien kehitystyökaluna. Nämä työnantajat saattavat kuitenkin haluta ottaa huomioon, että 70% tästä ryhmästä harkitsee jo seuraavaa uramuuttoaan!

  Yllättävämmin jokaisen ryhmän mediaaniluku yli ”0-2 vuoden kokemus” on kaksi sertifioivaa yritystä. Saatat odottaa, että sertifiointiyritysten laajuus kasvaa, kun työntekijä saavuttaa yli 10 vuoden kokemus, mutta sitä ei tueta tutkimuksessamme. Pikemminkin, mitä näyttää tapahtuvan, on se, että työntekijät löytävät kapealla ja hiovat taitojaan siinä, haarautumisen sijaan.

  Kuinka onnellisia ovat eDiscovery-ammattilaiset?

  Kuinka tärkeää on, että työnantajat tunnistavat tämän suuntauksen? Kysyimme vastaajilta, etsivätkö he aktiivisesti uutta roolia ja huomasimme, että monet olivat. Sitten tarkastelimme tätä tyytyväisyystasoon verrattuna.

  Ei ole yllätys, että tyytymättömät vastaajat etsivät uusia rooleja. Mielenkiintoista on se, että moni neutraaliksi tai tyytyväiseksi väittänyt vastaaja hakee muutenkin aktiivisesti uusia rooleja.

  Viesti tässä on, että työnantajien ei pitäisi olettaa status quon kelpaavan. Työnantajat, jotka eivät halua ymmärtää työntekijöidensä muuttuvia tarpeita ja mukauttaa prosessejaan vastaavasti, näkevät todennäköisesti henkilöstön vaihtuvuuden kasvavan vuonna 2022. Ehdokkaat eivät pelkää muutoksen tekemistä vuonna 2022, vaikka heidän nykyinen tilanteensa olisi tyydyttävä.

  Lue koko kysely vastaavilla grafiikoilla ja kaavioilla.

  Lue koko raportti: eDiscovery-ennuste: 2022 Palkkakysely (PDF) - Mouseover sulautetun raportin lukemiseen

  APT-haku 2022 eDiscovery-palkkatutkimus

  The 2023 Palkkatutkimus

  Tällä hetkellä APT Search hallinnoi, 2023 eDiscovery Palkkakysely koostuu 18 kysymyksestä, ja sen suorittaminen kestää alle viisi minuuttia. Osallistu kyselyyn tänään ja tutustu vuoden 2023 tuloksiin, kun ne julkaistaan maaliskuussa 2023.

  Täytä uusi 2023 eDiscovery-palkkatutkimus nyt!

  Lisätietoja APT-hausta.

  Lisä lukeminen

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  Fair eDiscovery Pay Isossa-Britanniassa? APT Search 2021 -kysely

  Lähde: CompleDiscovery