Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Persaankondiging (18 oktober 2022)

  KLDiscovery kondigt nieuwe financiële inzichten aan die beschikbaar zijn in het klantenportaal

  Dankzij de nieuwste functieverbetering hebben geautoriseerde gebruikers binnen de Client Portal-oplossing op aanvraag en in realtime toegang tot nieuwe functies en cruciale financiële gegevens.

  KLDiscovery Inc. („KLDiscovery” of het „Bedrijf”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor elektronische detectie, informatiebeheer en gegevensbeheer, heeft de nieuwste versie van Client Portal uitgebracht, de geavanceerde tool voor datavisualisatie van het bedrijf die kritieke bedrijfsinformatie levert overal ter wereld toegankelijk.

  Met deze release zijn belangrijke financiële gegevens en statistieken op aanvraag en in realtime beschikbaar voor geautoriseerde gebruikers van het klantenportaal. Geavanceerde, aanpasbare tools stellen gebruikers in staat om datapunten te groeperen op servicetype en binnenkort per entiteit (bijv. advocatenkantoor, corporatie of verzekeringsmaatschappij) en tijdsperiode, waardoor gebruikers ongekende flexibiliteit hebben bij het visualiseren van belangrijke bedrijfsgegevens.

  De uitrol van specifieke financiële datapunten die gedurende de herfst beschikbaar zijn, omvat:

  Facturatietotalen per periode

  Opgemaakt, maar niet gefactureerd, werk in uitvoering

  Detail van veroudering

  Betalingsstatus en -geschiedenis

  Geaggregeerde factureringstotalen in de loop van de tijd, inclusief visuele meldingen van budgetverwezenlijking

  Begrotingsverbruik

  „De dynamische en interactieve dashboards van Client Portal bieden directe toegang tot de informatie die klanten nodig hebben om hun dagelijkse werklast effectief te beheren”, aldus Danny Zambito, Chief Operating Officer. „Door de toevoeging van financiële gegevens kunnen klanten nu essentiële statistieken op aanvraag bekijken, waardoor ze beter onderbouwde zakelijke beslissingen kunnen nemen die hun bedrijfsresultaten verbeteren. De toegang tot deze statistieken is configureerbaar op basis van rol- en gebruikersrechten.”

  „Het KLDiscovery Client Portal zorgt voor een revolutie in de manier waarop klanten toegang krijgen tot essentiële bedrijfsinformatie, zoals financiële statistieken en boekhoudkundige rapporten, en belangrijke KPI's voor al hun eDiscovery-zaken,” aldus Chris Weiler, Chief Executive Officer. „De technologie en functionaliteit zijn 'eenhoorns' in de eDiscovery-industrie. Klanten in staat stellen om snel en eenvoudig gedetailleerde gegevens over dossiers en financiële gegevens op te vragen, tot op het niveau van de zaak, of zaken die door externe adviseurs worden beheerd, in realtime, is een primeur in de branche. Niet alleen hebben we de meest transformationele oplossing ontwikkeld die momenteel op de markt is, KLDiscovery heeft ook de routekaart voor de toekomst opgesteld, waarbij oplossingen, zoals onze Nebula- en Client Portal-producten, voortdurend worden verbeterd om onze klanten te helpen bij het beheren van alle aspecten van hun eDiscovery-zaken.”

  Bezoek de website van het bedrijf voor meer informatie over het klantenportaal, waaronder informatie over de dynamische statistieken van de oplossing, aanpasbare waarschuwingen en lay-outs en casusdocumentatie.

  Over KLDiscovery

  KLDiscovery levert diensten en software op basis van technologie om advocatenkantoren, bedrijven en overheidsinstanties te helpen bij het oplossen van complexe data-uitdagingen. Met 25 locaties in 16 landen is KLDiscovery een wereldleider in het leveren van eersteklas oplossingen voor gegevensbeheer, informatiebeheer en eDiscovery ter ondersteuning van de behoeften van klanten op het gebied van rechtszaken, naleving van regelgeving en intern onderzoek. KLDiscovery bedient organisaties al meer dan 30 jaar en biedt diensten voor gegevensverzameling en forensisch onderzoek, vroegtijdige beoordeling van gevallen, gegevensverwerking, applicatiesoftware en datahosting voor webgebaseerde documentbeoordelingen en beheerde documentbeoordelingsdiensten. Bovendien levert KLDiscovery via zijn wereldwijde Ontrack-gegevensbeheeractiviteiten gegevensherstel, noodherstel, extractie en herstel van e-mail, gegevensvernietiging en tapebeheer van wereldklasse. KLDiscovery is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika door zowel Inc. Magazine (Inc. 5000) als Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500), en CEO Chris Weiler was een Ernst and Young Entrepreneur of the Year™ uit 2014. Daarnaast is KLDiscovery een Relativity Certified Partner en onderhoudt het ISO/IEC 27001-gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Bezoek www.kldiscovery.com voor meer informatie.

  Lees de oorspronkelijke aankondiging.

  Aanvullende lectuur

  Een doorlopende lijst: Top 100+ eDiscovery-providers

  Cyber Discovery definiëren? Een definitie en raamwerk

  Bron: ComplexDiscovery