Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Mededeling van de pers

  Veristar verwerft Planet Data om de mogelijkheden voor e-Discovery uit te breiden, Cli

  Veristar, een vooraanstaande juridische dienstverlener, heeft vandaag [9 februari 2021] de overname van Planet Data aangekondigd, waarmee het aanbod en de oplossingen van het bedrijf voor juridische afdelingen en advocatenkantoren wordt versneld. Planet Data Solutions, Inc. zal haar activa aan Veristar verkopen. De Exego® software divisie van Planet Data zal opereren onder een aparte Exego LLC.

  „We vinden het geweldig om onze krachten te bundelen met het uitstekende Planet Data-team”, aldus de oprichter, CEO en president van Veristar, Rick Avers. „Het verwerven van de uitgebreide bank van professionals op het gebied van procesondersteuning bij Planet Data verbetert onze huidige mogelijkheden en positioneert Veristar voor verdere groei. We zijn ook verheugd om gebruik te maken van het krachtige Exego-platform en zijn bewezen staat van dienst op het gebied van het verlagen van de klantkosten.”

  Sinds de lancering in november 2019 door ervaren professionals op het gebied van procesondersteuning, is Veristar uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van beste oplossingen voor complexe forensische gegevensverzameling, relativiteitshosting en documentbeoordelingsdiensten, samen met gespecialiseerde juridische ondersteuning.

  Met de overname van Planet Data zet Veristar zijn strategische groeitraject en uitbreidingsplannen voort om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van zakelijke en advocatenkantoren. Aangezien zakelijke klanten blijven navigeren door de toegenomen complexiteit van geschillen, overheidsonderzoeken en M- en A-activiteiten, kan Veristar klanten blijven helpen om de uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden.

  „Er zijn veel synergetische mogelijkheden tussen onze bedrijven en ik geloof dat onze klanten de vruchten zullen plukken zodra ze de mogelijkheden zien die worden aangedreven door het kaliber van de gecombineerde Veristar en Planet Data-teams”, aldus Howard Reissner, Esq., mede-oprichter en CEO van Planet Data. „We zijn enthousiast over deze volgende fase en blijven standvastig in onze toewijding om onze klanten te bedienen met uitstekende mensen, processen en technologie.”

  Het Planet Data-team zal opereren onder leiding van Rick Avers. Dave Cochran, COO bij Planet Data, wordt president van Exego.

  Voorwaarden van de deal worden niet bekendgemaakt.

  Over Veristar

  Met meer dan 250 jaar gecombineerde ervaring onder ons leiderschap, projectmanagers, gegevensverwerkingsteam en beoordelingsmanagers, begrijpt Veristar de behoeften van juridische teams die door complexe gegevenszaken navigeren. Onze aanpak van forensische gegevensverzameling, eDiscovery verwerking en hosting en documentbeoordelingsdiensten is gebaseerd op de uitgebreide kennis en vaardigheden die we gedurende tientallen jaren hebben aangescherpt om juridische afdelingen van bedrijven en hun externe adviseurs te ondersteunen. Die ervaring betekent ook dat we erkennen wanneer een oplossing op maat nodig is. Daarom vertrouwen klanten op Veristar voor creativiteit en flexibiliteit bij het afhandelen van hun meest complexe projecten. Bezoek onze website op

  Over Planet Data Solutions, Inc.

  Planet Data pakt de uitdagingen op het gebied van eDiscovery en contractbeheer aan met een combinatie van geavanceerde technologie, vooruitstrevend denken en een team van experts op het gebied van vakgebied. Onze ontwikkelaars van wereldklasse, hoogopgeleide projectmanagers en toegewijd hostingteam hebben tientallen jaren gecombineerde ervaring. Samen brengen ze een passie voor proactieve probleemoplossing bij elke klantbetrokkenheid. Lees meer door onze website te bezoeken op

  Lees de originele media-release.

  Extra lezen

  Een eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 wereldwijd overzicht van software en services

  Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

  Bron: complexDiscovery