Aktiivinen navigointi takaa 11 miljoonan dollarin rahoituksen

“Consumers are demanding better protection of their personal information. As a result, there is a pressing need for companies to prioritize data privacy in all their business operations. Active Navigation has an exciting opportunity in front of it, which was the catalyst for this infusion of capital. This investment will help us to advance product development and scale rapidly to support our customers with data mapping, data minimization and regulatory compliance.”

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Lehdistötiedote

Aktiivinen navigointi takaa 11 miljoonan dollarin A-sarjan rahoituksen tuotevalikoiman laajentamiseen ja polttoaineen kasvuun

Mobeuksen johtama tietosuoja ohjelmistoyhtiö käyttää investointia uuden SaaSA-tuotteen lanseeraamiseen ja maailmanlaajuisen laajentumisen nopeuttamiseen

Tietosuoja- ja hallintaohjelmistojen tarjoaja Active Navigation ilmoitti [20.11.2019] päättäneensä 11 miljoonan dollarin rahoituskierroksen, jota johtaa riskipääomayritys Mobeus. Investointi perustuu Active Navigation -yhtiön vahvaan kasvuun, mikä lisää asiakasvalikoimaansa maailman tunnetuimpia tuotemerkkejä, kuten BAE Systems, United States Marine Corps ja Voya Financial. Active Navigation käyttää varoja nopeuttamaan uuden yksityisyyteen suuntautuneen SaaS-tuotteen kehittämistä, laajentamaan toimintaansa ja jatkamaan laajentumistaan kansainvälisesti.

Korkean profiilin tietoturvaloukkausten ja henkilötietojen kaupallistamisen myötä kuluttajat ovat yhä huolestuneempia siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, jaetaan, tallennetaan ja poistetaan. Maailmanlaajuisten tietosuojasäännösten, kuten General Data Protection Regulation (GDPR) Euroopassa ja California Consumer Privacy Act (CCPA), lisääntyminen heijastaa myös tätä yhteiskunnallista muutosta. Yritystietojen hallinnointia valvotaan yhä enemmän.

Peter Baumann, Active Navigation toimitusjohtaja sanoi: ”Kuluttajat vaativat parempaa suojaa henkilötietojaan. Tämän seurauksena yritysten on kiireellinen tarve priorisoida tietosuoja kaikessa liiketoiminnassaan. Active Navigation -toiminnalla on edessään jännittävä tilaisuus, joka oli tämän pääoman infuusion katalysaattori. Tämä investointi auttaa meitä edistämään tuotekehitystä ja skaalautumaan nopeasti, jotta voimme tukea asiakkaitamme tietojen kartoittamisessa, tietojen minimoinnissa ja säännösten noudattamisessa.”

Trevor Hope, Mobeuksen kumppani (ja saapuva hallituksen jäsen) lisäsi: ”Tietosuoja on noussut nopeasti kasvavaksi teknologiakategoriaksi. Kun laajoja arvioita myyjän maiseman, Active Navigation stood-out selkeä johtaja merkittävä tuoteinnovaatio, kokenut johtoryhmä ja vaikuttava lista tyytyväisiä asiakkaita. Odotamme innolla yhteistyötä Active Navigation -tiimin kanssa, jotta voimme edistää heidän kasvuaan ja vahvistaa heidän asemaansa nopeasti kasvavilla tietosuojamarkkinoilla.”

Scaleup Group, kokeneiden teknologiayrittäjien verkosto, oli myös tärkeä kumppani kasvurahoituksen turvaamisessa. He antoivat asiantuntija-apua Active Navigation -johtoryhmälle, kun he ottivat vastaan useita tarjouksia ja rahoitustyyppejä.

Kun kierros on suljettu, Active Navigation aikoo avata toimistoja New Yorkissa ja Los Angelesissa, lisätä henkilöstömäärää ja laajentaa teknologia- ja palvelukumppaneidensa verkostoa.

Tietoja aktiivisesta navigoinnista

Active Navigation on tietosuojan ja hallinnan ohjelmistoyritys. Sen tuotevalikoiman avulla yritykset ja viranomaiset voivat kartoittaa, puhdistaa, luokitella, karanteeniin ja poistaa tarpeettomia, vanhentuneita ja vähäpätöisiä tietoja. Sadat yritykset ja valtion virastot luottavat Active Navigation -palvelun auttaakseen heitä hallitsemaan arkaluonteisia tietoja ja tukemaan erilaisten tietosuojasääntöjen, kuten CCPA:n ja GDPR:n, noudattamista. Active Navigation Inc. on pääkonttori D.C:n metroalueella, ja sillä on toimistoja Euroopassa ja Australiassa. Lisätietoja on osoitteessa ActiveAvigation.com tai seuraa yritystä Twitterissä ja LinkedInissä.

Lue alkuperäinen julkaisu Active Navigation Secures $11 miljoonaa A-sarjan rahoitus laajentaa tuotevalikoimaa ja polttoaineen kasvua

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery