E-Discovery ongefilterd in 2019: Een overzicht van actuele trends en openhartige perspectieven (Ari Kaplan)

Ari Kaplan Advisors’ annual E-Discovery Unfiltered Survey is an informative report that this year provides actionable intelligence and insight for defensible decisions by legal, business, and information technology professionals on data and legal discovery analytics, pricing preferences, document review trends, and international eDiscovery.

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Pers Aankondiging

Ari Kaplan Advisors publiceert resultaten van 5e jaarlijkse e-Discovery ongefilterd onderzoek van leveranciers van juridische technologie en industrietrends

Vertrouwd onafhankelijk onderzoek richt zich op indrukken van toonaangevende aanbieders, de opkomst van analyses, prijsvoorkeuren, documentreviewtrends en internationale e-discovery.

Ari Kaplan Advisors, een toonaangevend adviesbureau in de juridische sector, heeft zijn 5e jaarlijkse E-Discovery Unfiltered: A Survey of Current Trends and Candid Perspectives rapport uitgebracht, waarin inzichten van directeuren en advocatenkantoren over 25 e-discovery leveranciers * en een verscheidenheid aan populaire trends. Het rapport legt de nadruk op prijspatronen en voorkeuren voor e-discovery, geprojecteerde investeringen, de impact van de cloud en Office 365, dataontdekking verder dan regelgevings- en proceskwesties, voorspellend coderingsgebruik en de invloed van onder andere de GDPR en internationale e-discovery.

Tussen 9 januari 2019 en 15 februari 2019 interviewde juridisch analist Ari Kaplan 27 personen die verantwoordelijk zijn voor de besluitvorming over e-discovery, waaronder acht interne advocaten, elf interne bestuurders van e-discovery en acht advocatenkantoren. 100% beheren e-discovery software en serviceproviders ontwikkelen en implementeren e-discovery processen. Selecteer e-discovery tools en leveranciers en implementeer e-discovery tools. 96% beïnvloedt het budget van hun organisatie. Van de 19 respondenten van bedrijven zijn er vijf in financiële diensten, waaronder één bank, drie zijn in life sciences, drie zijn in verzekeringen, drie zijn in energie en nutsvoorzieningen, twee zijn in productie, twee zijn in technologie en één is in entertainment. 84% werkt voor bedrijven met een omzet van meer dan $10 miljard en 100% werken voor bedrijven met meer dan 10.000 werknemers. Alle acht van de advocatenkantoren werken voor AmLaw 200 organisaties en dienen allemaal als primaire e-discovery counsel.

De meest geciteerde trends voor 2019 waren kunstmatige intelligentie, analytics, marktconsolidatie, gebruik van de cloud en informatiegovernance, terwijl de toonaangevende investeringsgebieden voor 2019 automatisering, software voor kleinere zaken, statistieken, bijgewerkte systemen en talent zijn.

De belangrijkste bevindingen van het rapport zijn:

76% van de respondenten van het bedrijfsleven zou een abonnement op e-discovery diensten overwegen om hun jaarlijkse uitgaven te verlagen.

88% van de respondenten van het bedrijfsleven geeft de voorkeur aan meerdere prijsopties.

56% van de respondenten van het bedrijfsleven meldde dat bedrijven meer van hun e-discovery-proces in huis brengen.

76% van de respondenten van het bedrijf merkte op dat het interne team de beslissing neemt om een aanbieder van e-discovery te selecteren.

71% van de respondenten van bedrijven heeft onlangs gebruikgemaakt van managed review services.

94% van de respondenten van het bedrijfsleven geeft de voorkeur aan een langetermijnpartner boven een transactionele leverancier.

71% van de respondenten van bedrijven heeft hun e-discovery tools geïntegreerd met Office 365.

75% van de respondenten van bedrijven is bezig met het opsporen van gegevens buiten regelgeving of rechtszaken.

72% van de respondenten van bedrijven heeft internationale e-discovery diensten nodig.

88% van de respondenten en 100% van de ondervraagde advocatenkantoren zou overwegen hun e-discovery gegevens in de cloud op te slaan.

88% van de respondenten en 100% van de ondervraagde advocatenkantoren gebruiken voorspellende codering.

53% van de respondenten van het bedrijfsleven en 71% van de ondervraagde advocatenkantoren meldde dat de AVG en de noodzaak om persoonlijke informatie te identificeren hun benadering van gegevensontdekking hebben beïnvloed.

Naast de trends in het openbaar, bereidt Ari Kaplan Advisors individuele rapporten voor abonnementsleveranciers voor, die zowel gedetailleerde inzichten van hun doelgroep als een uitgebreide SWOT-analyse helpen bij het begeleiden van hun verkoop- en marketinginitiatieven. “De wereld van e-discovery is snel en innovatief, waardoor outside-in feedback nodig is om ervoor te zorgen dat we de behoeften van de markt nauwkeurig aanpakken. Daarom hebben we al enkele jaren de onbevooroordeelde standpunten gewaardeerd die Ari Kaplan Advisors onder onze aandacht kunnen brengen,” aldus Andrew Nester, Chief Marketing Officer voor Nurix, aanbieders van e-discovery processing en review software. “Hoewel Ari's onderzoek met succes kwantitatieve en kwalitatieve resultaten combineert, zijn we altijd onder de indruk van de diepte van feedback die hij ontvangt en voelen dat het ongeëvenaard is.”

In 2019 omvat de volledige lijst met bestudeerde bedrijven:

1. Geavanceerde ontdekking (Consilio)

2. Ankura Consulting

3. Hersenruimte

4. Katalysator (OpenText)

5. Consilio

6. Disco

7. Verheffen

8. Epiq

9. Everlaw

10. Exterro

11. FTI

12. H5

13. Integreon

14. KLDiscovery

15. Vuurtoren eDiscovery

16. Modus

17. Navigant Consulting (Ankura Consulting)

18. Nurix

19. Ringstaart (Nui)

20. OpenText

21. Pangea3 (Ernst en Jong)

22. Relativiteit

23. Relativiteit Eén

24. Stroz Friedberg (Aon)

25. UnitedLex

“In de afgelopen vijf jaar is het E-Discovery Unfiltered rapport uitgegroeid tot een betrouwbare bron van echte feedback voor een scala aan aanbieders van e-discovery producten en -diensten,” aldus Ari Kaplan. “Naast het helpen van leveranciers bij het verfijnen van hun strategieën, biedt het e-discovery professionals een uitgebreide benchmarkingtool om hun uitgaven, personeel en technologische volwassenheid te meten,” voegde hij eraan toe.

Neem contact op met Ari Kaplan Advisors voor een reeks infographics die de bevindingen van het rapport en aanvullende richtlijnen voor de Unfiltered Sales Training programma's samenvatten.

* De lijst van leveranciers die worden beoordeeld is niet bedoeld om volledig te zijn en de opname van een bedrijf in de discussie is niet bedoeld om enige marktpositie aan te geven. Een primair doel van het rapport is om de bedrijven die in de inhoud investeren direct inzicht te geven in hun bedrijf en een overzicht te geven van hun concurrentielandschap.

Over Ari Kaplan Advisors

Ari Kaplan Advisors is een toonaangevend juridisch adviesbedrijf dat benchmarkingrapporten publiceert over trends in juridische technologie, netwerken, spreken in het openbaar en business development training levert voor advocatenkantoren en andere aanbieders van professionele diensten, en persoonlijke coaching en toegang biedt tot haar propriëtaire coaching software platform, http://www.Lawcountability.com. De afgelopen vijf jaar publiceerde het adviesbureau “E-Discovery Unfiltered: A Survey of Current Trends and Candid Perspectives” om toonaangevende leveranciers inzicht te geven in hun bedrijf van leden van hun doelgroep, evenals hun visie op een aantal belangrijke trends. Bedrijfsdirecteur, Ari Kaplan, is een inaugurele Fastcase 50-honoree, een fellow van het College of Law Practice Management, en een finalist voor de Thought Leader of the Year award van de International Legal Technology Association. Meer informatie over Ari Kaplan Advisors op http://www.AriKaplanAdvisors.com en het E-Discovery ongefilterde rapport op http://www.e-discoveryunfiltered.com.

Extra lezen

2018 E-Discovery ongefilterd: trends en vertoningen van leveranciers (Ari Kaplan)

Een lopende lijst: Top 100 + eDiscovery Providers

Bron: ComplexDiscovery

Onthulling en Brainspace samenvoegen

According to Wendell Jisa, founder and CEO of Reveal, "Backed by...

eDiscovery Fusies, Overnames en Investeringen in 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Relativiteit verwerft VerQu

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q4 2020

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor november 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor oktober 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Slechts een kwestie van tijd? HayStackID lanceert nieuwe service voor detectie en beoordeling van datalekken

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Het is een Match! Focus op de totale kosten van eDiscovery Review met ReviewRight Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

From Proactive Detection to Data Breach Reviews: Sensitive Data Discovery and Extraction with Ascema

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...

Niet zo uitmuntend? Operationele statistieken van eDiscovery in de winter van 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Winter 2021 Resultaten van eDiscovery Business Confidence

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

High Five? Een samengevoegd overzicht van vijf halfjaarlijkse eDiscovery Pricing Enquêtes

As we are in the midst of a pandemic that has...