Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé te koop bare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op als u aanbevelingen wilt indienen voor overweging en opname in de cyber⸺-, gegevens- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Aankondiging per

  Integreon lanceert nieuw Deposition Prep-aanbod en voegt virtuele witnessbinder creatie toe aan de robuuste mogelijkheden voor beheerde documentbeoordeling

  Zakelijke juridische klanten realiseren aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen door gebruik te maken van het geoptimaliseerde proces en de technologie van Integreon om documenten te beoordelen, te verwijderen en dierenartsen vóór deposito's

  FARGO, ND en LONDEN, VK - Integreon, een vertrouwde wereldwijde aanbieder van beheerde diensten en alternatieve juridische diensten (ALSP), heeft [29 maart 2022] een nieuw Deposition Prep-aanbod gelanceerd. De experts van Integreon werken samen met matter counsel om documenten te herzien en te ruimen voor het creëren van virtuele getuigenbindmiddelen ter voorbereiding op deposities van commerciële geschillen. Deposition Prep is de nieuwste toevoeging aan de robuuste reeks Managed Document Review (MDR) -services van Integreon binnen zijn krachtpatser Litigation Services business unit.

  Deposition Prep is het hoogtepunt van de samenwerkingsverbanden van Integreon met zakelijke klanten, advocatenkantoren, gegevensleveranciers en technologieleveranciers. Samen met hun cliënt en raadsman identificeert het deskundige team van documentbeoordelaars van Integreon getuigen en bepaalt relevante feiten en kwesties om de bevolking te beperken tot de meest relevante documentensets. Met de inbreng van de raadsman vat het team vervolgens documenten samen om gepersonaliseerde getuigenmappen en chronologieën samen te stellen. De raadsman gebruikt deze materialen om getuigen voor te bereiden op verklaringen.

  Integreons bekwame gebruik van mensen, processen en technologie vermindert het aantal documenten uit enorme datasets drastisch om alleen de meest duitse inhoud op te nemen, waardoor de kosten van de voorbereiding van de afzetting worden verlaagd en de raadsman wordt geholpen om getuigen optimaal voor te bereiden. Bovendien hebben de casusteams van counsel toegang tot Integreon-datawetenschappers die gebruikmaken van datavisualisatietools zoals PowerBI om patronen te detecteren en grafieken te maken om duidelijkheid te bieden en verbindingen binnen grote datasets te benadrukken. Aangezien Integreon leveringscentra over de hele wereld in meerdere talen en tijdzones exploiteert, kunnen wereldwijde klanten ook verzekerd zijn van een kwaliteitsresultaat en 24-uurs service.

  „Managed Document Review-services zijn een van de hoekstenen van Integreons substantiële staat van dienst op het gebied van Litigation Services en we zijn ervan overtuigd dat Deposition Prep een zeer nuttige toevoeging is”, merkte Jamie Berry, Executive Vice President van Integreon en hoofd van de business unit Litigation Services op. „Zakelijke klanten vroegen ons om hulp bij getuigendocumenten, en het was een natuurlijke match omdat onze teams al bekend waren met hun documentsets en de modernste technologische hulpmiddelen. Deposition Prep is de nieuwste innovatie in het stuurhuis voor documentbeoordeling van Integreon, en we hebben al Fortune 500-bedrijven en hun advocatenkantoren die profiteren van het aanbod.”

  „Integreon is al lang een vertrouwde en vertrouwde partner van Pfizer voor Managed Document Review-services, en we zijn erg enthousiast over hun nieuwe Deposition Prep-aanbod”, zegt Ed Gramling, Discovery Counsel en assistent-general counsel van Pfizer. „We werken nauw samen met het team van Integreon en externe raadsman om meer efficiëntie en focus te bieden om getuigenbinders samen te stellen die alleen de meest relevante documenten leveren die op een georganiseerde, verteerbare manier worden gepresenteerd. De kosten- en tijdbesparingen die Integreon's innovaties ons hebben opgeleverd, zijn ongelooflijk waardevol voor ons bedrijf.”

  Integreon's Litigation Services-groep maakt gebruik van meer dan 20 jaar ervaring en industriestandaarden en best practices om gedocumenteerde processen en diepgaande prestatiestatistieken te leveren om de zichtbaarheid Of het nu gaat om geschillen, arbitrage, onderzoeken (intern of regelgevend), of zelfs voor het beantwoorden van verzoeken om persoonsgegevens voor geschillen, grote hoeveelheden gegevens moeten worden overwogen en vakkundig worden behandeld. Het wereldwijde team van advocaten en vakdeskundigen van Integreon ontwikkelt aangepaste oplossingen op maat die technologie, processen en middelen samenbrengen die kunnen voldoen aan veeleisende tijdlijnen en normen voor gegevensbeveiliging met behoud van de flexibiliteit om aan veranderende behoeften en vereisten te voldoen.

  Ga voor meer informatie over de business unit Litigation Services van Integreon, Managed Document Review en Deposition Prep naar e-mail info@integreon.com.

  Over Integreon

  Integreon is een vertrouwde, wereldwijde leverancier van bekroonde juridische, zakelijke en onderzoeksondersteunende oplossingen voor toonaangevende advocatenkantoren, juridische afdelingen, financiële instellingen en professionele dienstverleners. Het bedrijf past een hoogopgeleid, ervaren team van meer dan 3.500 werknemers wereldwijd toe op een breed scala aan problemen die schaal en expertise vereisen, waardoor klanten operationeel efficiënter kunnen worden door activiteiten te stroomlijnen, investeringen te maximaliseren en de kwaliteit van het werk te verbeteren dat ze hun einde bieden klanten. Met bezorgcentra op drie continenten biedt Integreon meertalige, 24 uur per dag ondersteuning, evenals onshore, offshore en onsite levering van diensten. Integreon is eigendom van EagleTree Capital, een toonaangevend private equity-bedrijf in New York dat sinds de oprichting ongeveer $2,7 miljard aan aandelenkapitaal heeft geïnvesteerd.

  Voor meer informatie over het uitgebreide dienstenaanbod van Integreon kunt u een e-mail sturen naar info@integreon.com, www.integreon.com bezoeken en Integreon volgen op LinkedIn, Twitter en Facebook.

  Lees de originele aankondiging.

  Aanvullende lezing

  Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

  Een verkorte kijk op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Bron: ComplexDiscovery