Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, CompleDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja tutkimus tietojen löytämisen ja laillisten löytöjen tarjoajilta, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoihin ja oikeudelliseen löytökeskeiseen palveluun, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistöilmoituksen ote

  Esittelyssä Hanzo Illuminate

  Hanzo integroi dynaamisen sieppaustekniikan ja lisää Spotlight Searchin alan johtavaan Hanzo Hold -löytöratkaisuun tarjotakseen lakimiehille paremman pääsyn monimutkaisiin tietolähteisiin ja uusiin älykkyysominaisuuksiin nopeaan oivallukseen.

  Hanzo nimeää uudelleen alan johtavan eDiscovery-ratkaisunsa, Hanzo Hold to Illuminate.

  Hanzo lisää uuden datatietokerroksen Spotlight Search -sovelluksen avulla päätöksenteon ymmärtämisen ja tiedottamisen nopeuttamiseksi.

  Hanzo integroi Dynamic Capture -teknologiansa Hanzo Illuminate -sovellukseen - mahdollistaa vankan, puolustettavissa, ja kontekstuaalinen vuorovaikutus minkä tahansa SaaS-sovelluksen kanssa, jota yritykset käyttävät.

  Hanzo, teknologian edelläkävijä, joka kehittää ratkaisuja yrityksen laillisuuteen, hallinto, ja vaatimustenmukaisuusryhmät hallitsemaan monimutkaista yhteistyötään ja verkkopohjaista dataansa, esittelee ylpeänä Hanzo Illuminaten. Hanzo Illuminate, aiemmin Hanzo Hold, on helppokäyttöinen yritysratkaisu, jonka avulla organisaatiot voivat säilyttää tietoja paikallaan ja kerätä, tutkia, teurastaa, analysoida, ja viedä dynaamisia yhteistyötietoja tehokkaasti ja puolustavasti - tukee eDiscovery- ja tutkintaryhmiä.

  Yritysten oikeustiimit kamppailevat saadakseen oivalluksia yhteistyö- ja viestintälähteistä, kuten Slack, tehdäkseen tietoon perustuvia päätöksiä ja hallitsemaan riskejä tehokkaasti. Hanzon yrityksen vision mukaisesti tarjota yrityksille yksi totuuden lähde viestintätiedoilleen, Hanzo Illuminate sisällyttää uuden älykkyysominaisuuden Spotlightiin tarjotakseen tietojen rikastamista kerättyihin tietoihin. Tämän uuden ominaisuuden avulla yritys- ja tutkintaryhmät voivat nopeasti tunnistaa arkaluonteisen ja ei-toivotun sisällön sisällä - antaa yrityksille ratkaisun ymmärtää tiedot mahdollisimman nopeasti.

  ”Asiakkaiden valtuuttaminen ymmärtämään nopeasti ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä monimutkaisista tiedoistaan on kriittinen tehtävä”, sanoi Hanzon toimitusjohtaja Julien Masanès. ”Nimimme Hanzo Hold to Illuminate -nimeksi, koska ratkaisu tekee paljon muutakin kuin säilyttää sisällön ja pitää kiinni. Halusimme nimen, joka edustaa pääsyä, analyysi, ja ymmärrystä yrityksen juridiset ryhmät saavat ratkaisusta. Hanzo Illuminate sopii täydellisesti.”

  Lisäksi, yritysjuridiset ryhmät kohtaavat merkittäviä haasteita säilyttämällä monimutkaiset yritysyhteistyötiedot ja muu SaaS-järjestelmän sisältö eDiscoveryä ja tutkimuksia varten. Näissä järjestelmissä on usein riittämättömät sovellusliittymät tai tiedonvientimenetelmät oikeiden tietojen osoittamiseksi, metatiedot, ja konteksti puolustettavalle eDiscoverylle ja tutkivalle vastaukselle.

  Hanzo Illuminate lisää alan todistetun Hanzo Dynamic Capture -tekniikan laajentamaan vaikeasti kaapattavien tietolähteiden keräysmenetelmien laajuutta. Se tarjoaa yrityksille myös täydelliset asiayhteyteen liittyvät tiedot, joita tarvitaan tehokkaan eDiscoveryn kannalta, ja tutkimuksia lähteistä, joilla ei ole tehokkaita tapoja viedä tietoja tai joissa käytettävissä olevat sovellusliittymät eivät tarjoa tarvittavia tietoja.

  ” Olemme onnekkaita työskennellessämme maailman suurimpien yritysten kanssa. Heidän, kuten monien yritysten, on pysyttävä valtavan määrän dataa, ja skaalautuva pääsy ja älykkyys nopeuttavat työnkulkua arvioidessaan ja hallitseessaan tietoriskejään ”, sanoi Hanzon tuotepäällikkö Dave Ruel.

  Hanzo Illuminate tarjoaa yrityksille seuraavat:

  Automaattinen tiedonsiirtoekosysteemin tietojen esikatselu + Early Case Assessment - Löysän ja muiden tietoliikennelähteiden rakenteen esikatselu Hanzon Dynamic Mapping -tekniikalla helpottaa kokoelmien kohdistamista. Tehokkaat tunnistus- ja visualisointityökalut auttavat tunnistamisessa metatietojen tai tiedostojen sisällön ja kapeiden asiaankuuluvien tietojoukkojen perusteella vietäväksi johtaville tarkastelualustoille.

  Single Point Data Management of Google Workspace and Slack - Hanzo Illuminate -palvelun avulla voit helposti luoda ja julkaista laillisia pidätyksiä Slackissa tai Google Workspacessa keräämättä yhtä tiedostoa ja poistaa pullonkauloja IT-, Legal- ja Investigations-tiimien välillä helposti tiedonsaantiin.

  Complete Picture of Collaboration Data - Hanzo säilyttää ja kerää digitaalista viestintää — Slack, Google Workspace, Jira, Asana ja muut SaaS-alustat ja sisäiset järjestelmät — säilyttäen samalla keskustelun kontekstin, mukaan lukien käyttöliittymä, liitteet, emoji ja metatiedot.

  Rapid Risk Mitigation with Spotlight Search - Hanzo tunnistaa viestisisällön, joka sisältää PII: n, PCI: n, PHI: n, käyttöoikeustiedot, liikesalaisuudet ja myrkyllisen kielen. Viestisisällön ymmärtäminen antaa sisäisille tutkintaryhmille tai IT-osastoille mahdollisuuden etsiä arkaluonteisia tietoja ja paljastaa ei-toivottu työ

  ”Yrityslainsäädäntö, vaatimustenmukaisuus, hallinto, HR-, IT- ja tietoturvaryhmät ovat kaikki kiinnostuneita vähentämään tietojalanjälkeään ja rasvanpoistoa riskeistään, kustannuksistaan ja altistumisestaan parantaen samalla heidän tietojensa hyödyllisyyttä”, kommentoi Ruel. ”Hanzo innovoi tarjotakseen ratkaisuja, joiden avulla jokainen näistä joukkueista ymmärtää paremmin, mitä heidän tiedoissaan on, ja hallita niitä vastaavasti.”

  Tietoa henkilöstä Hanzo

  Hanzo auttaa globaaleja yrityksiä hallitsemaan ja vähentämään oikeudellisia riskejä missä tahansa työtä tehdään. Visiomme on tarjota yrityksille yksi totuuden lähde monimutkaisille viestintätiedoilleen. Hanzo-ratkaisut keräävät tutkimuksia, oikeudenkäyntejä ja vaatimustenmukaisuutta koskevia tietoja mistä tahansa työntekijät tekevät yhteistyötä — mukaan lukien vaikeasti kaapattavat lähteet, kuten Slack, Google Workspace, Jira, projektinhallinta, yhteistyöalustat ja sisäiset SaaS-järjestelmät. Hanzon ohjelmisto antaa puolustettavan säilyttämisen, kohdennettu kokoelma, ja dynaamisen sisällön tehokas tarkastelu. Hanzo on SOC 2® Type 2 -sertifioitu, joka osoittaa sitoutumisensa tietoturvaan ja palvelee suuryrityksiä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja osoitteessa hanzo.co ja seuraa päivityksiä Twitterissä: @gethanzo tai LinkedInissä.

  Lue koko alkuperäinen ilmoitus.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Cyber Discoveryn määritteleminen? Määritelmä ja kehys

  Lähde: CompleDiscovery