ACEDS Community Update: Mike Quartararo en Ari Kaplan leiden ACEDS

ACEDS leans forward into the future with the announcement and introduction of industry experts Mike Quartararo and Ari Kaplan as new executive team leaders.

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Noot van de redactie: eerder vandaag ontvangen van BARBRI Group Chairman en CEO Stephen Fredette, de volgende executive leadership update voor de Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) waarbij industrieleiders Mike Quartararo en Ari Kaplan zijn betrokken, wordt gepubliceerd met toestemming voor uw overweging.

ACEDS Aankondiging (7 oktober 2019)

Geachte ACEDS Gemeenschap,

Ik ben blij om aan te kondigen dat met ingang van 1 oktober Mike Quartararo, een lang ACEDS-lid, voormalig advocatenkantoor eDiscovery directeur, auteur en communityleider zich bij ons heeft aangesloten als President van ACEDS en Professional Development. Daarnaast zal Ari Kaplan, vooraanstaande strateeg, consultant en auteur van de juridische sector, zijn talenten op adviesbasis toepassen om een nieuwe ACEDS Global Advisory Board op te bouwen en als voorzitter voor die groep op te treden.

Mike zal de verantwoordelijkheden van uitvoerend directeur Mary Mack op zich nemen, voortbouwen op de enorme basis die ze heeft opgericht, het leiden van de wereldwijde ACEDS-gemeenschap, het groeien en ondersteunen van de leden en lokale hoofdstukken, en het versterken van de beste reputatie van de CEDS-certificering. Daarnaast zal Mike werken om BARBRI's gevarieerde suite van talent voor juridisch onderwijs en professionele ontwikkeling middelen te benutten om nieuwe onderwijsoplossingen en certificaatprogramma's te creëren voor ACEDS-leden en de juridische gemeenschap.

Mike brengt 20 jaar juridische technologie en eDiscovery ervaring naar ACEDS. Eerder was hij directeur Litigation Support voor Stroock, en daarvoor leidde hij eDiscovery projecten bij Skadden Arps. Hij was instrumenteel in het bouwen van het eDiscovery project management programma aan de Bryan University. Mike is lid van ACEDS sinds de oprichting, hielp de vorm van delen van het oorspronkelijke CEDS-examen, en maakt deel uit van de inaugurele les om het examen af te leggen en af te leggen. Hij is ook auteur van het boek Project Management in Electronic Discovery 2016. Mike is afgestudeerd aan de State University of New York, een gecertificeerd Project Management Professional (PMP) en zoals hierboven vermeld, een Certified E-Discovery Specialist (CEDS).

Ari Kaplan, van Ari Kaplan Advisors, is advocaat, een toonaangevende juridische analist en auteur van verschillende boeken over de rechtszaken. Hij is de belangrijkste onderzoeker voor verschillende bekende en wijd verspreide benchmarkverslagen, is een frequente schrijver en spreker, en is de oprichter van Lawcountability, een business development platform voor advocaten en advocatenkantoren. We zijn verheugd dat Ari met hulp van Mike en mij onze Advisory Board leidt en ideeën valideert met betrekking tot het creëren en implementeren van nieuwe initiatieven.

Ik kijk uit naar Mike's leiderschap en bijdragen als we ons lidmaatschap uitbreiden, lokale hoofdstukken, en blijven voldoen aan de groeiende onderwijs- en certificeringsbehoeften van de ACEDS-gemeenschap. Mike is sinds afgelopen dinsdag bezig met een soepele overgang met Mary en zal dat proces de komende weken voortzetten, naast het opbouwen van extra leden voor zijn team.

Ik wil Mary en Kaylee nogmaals bedanken voor het helpen bouwen van ACEDS tot een professionele vereniging van wereldklasse. De gestalte en reputatie van uitmuntendheid die ACEDS geniet is voor een groot deel te danken aan hun inspanningen.

Ik wil ook een speciale dank richten aan onze affiliate partners, hoofdstukleiders en andere adviseurs voor hun geduld en input tijdens mijn zoektocht naar nieuw leiderschap. Ik kan met vertrouwen zeggen dat ons team in grote handen is, het goede werk dat is begonnen door Mary voort te zetten, en we zullen vanaf hier nog sterker worden.

Sluit me aan bij het verwelkomen van Mike en Ari in het ACEDS-team.

Zoals altijd, voel je vrij om contact op te nemen met Mike of mij met vragen of zorgen.

Met vriendelijke groet,

Steve. - Ja

Stephen Fredette

Voorzitter en CEO

Aanvullend lezen

Een ongefilterde ACEDS-aankondiging: een verandering in leidinggevend leiderschap

Is Perception Reality? Negentien observaties op ACEDS in de zomer van 2019

Bron: ComplexDiscovery