Cyber Risico en Beloning? Kroll verwerft Redscan

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and leading managed security services with Kroll’s unparalleled incident response experience and end-to-end cyber risk management capabilities allows us to provide a unique global offering. This combination will build fantastic value for our clients, who will benefit from a global team of world-class seasoned experts monitoring their environments and an expanded platform to grow our proprietary technology capabilities.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd benadrukt ComplexDiscovery openbaar beschikbare service en product aankondigingen en inhoud updates van data discovery en juridische discovery providers en ComplexDiscovery communityleden als een informatieservice voor de lezers van haar blog. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in de gegevens van ComplexDiscovery en juridische ontdekkingsgerichte service- en productaankondigingen en contentupdates van ComplexDiscovery.

Mededeling van de pers

Kroll breidt cyberrisico aanbod uit met overname van Redscan

Breidt de MDR- en XDR-services van Kroll Responder uit en lanceert beheerde SOC van de volgende generatie.

Kroll,'s werelds grootste leverancier van diensten en digitale producten met betrekking tot governance, risico en transparantie, kondigde vandaag [25 maart 2021] aan dat het Redscan, een bekroonde cybersecurity dienstverlener gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, heeft overgenomen. Met de toevoeging van Redscan en het uitgebreide Detection and Response-platform (XDR) -enabled security operations center (SOC), breidt Kroll zijn Kroll Responder mogelijkheden uit om een breder scala aan cloud- en on-premise telemetriebronnen te ondersteunen.

Redscan zal zich aansluiten bij Kroll onder leiding van Andrew Beckett, Managing Director en hoofd van de EMEA Cyber Risk praktijk en Marc Brawner, Managing Director en Global Head of Managed Services. Redscans CEO Mike Fenton, COO Gubi Singh en CTO Mark Nicholls blijven bij het bedrijf en spelen belangrijke rollen om de groei van het gecombineerde Cyber Risk team wereldwijd te stimuleren.

Redscan staat bekend om zijn hoogwaardige diensten, waaronder de eigen cloud native MDR-oplossing die gebeurtenissen en intelligentie correleert van een reeks toonaangevende telemetriebronnen, waaronder die van VMware Carbon Black, Crowdstrike, AlienVault en LogrhythM plus cloudproviders zoals AWS, Google Cloud en Microsoft. Daarnaast biedt het bedrijf evaluatiediensten op maat, waaronder CREST-geaccrediteerde penetratietests, rode teams en kwetsbaarheidsscans.

Jason Smolanoff, Managing Director en Global Leader of Cyber Risk bij Kroll, zei: „Het detecteren en reageren op cyberbedreigingen kan een overweldigende uitdaging zijn voor bedrijven van elke omvang — de meeste hebben onvoldoende tools, vaardigheden en personeel om snel triage te krijgen en vol vertrouwen te reageren. We hebben Kroll Responder gebouwd om hun mogelijkheden direct uit te breiden met elite-onderzoekers en bedreigingsinformatie, en de overname van Redscan zal ons in staat stellen om nog efficiënter te worden en een breder scala aan gegevensbronnen op te nemen om nog meer zichtbaarheid en zekerheid te bieden.”

Redscans team en SOC verbeteren het bestaande beheerde beveiligingsaanbod van Kroll in de EU verder en bieden mogelijkheden voor uitgebreide naleving van de GDPR. Met Redscan verbetert Kroll haar vermogen om frontlinie bedreigingsinformatie op te nemen door meer dan 2.700 cyberbeveiligingsincidenten per jaar af te handelen om incidenten te bewaken, op te sporen en te herstellen namens Kroll Responder-clients. Als onderdeel van Kroll krijgt het Redscans team robuuste ondersteuning om hun technologische roadmap te versnellen en hun detectie-engine te verfijnen met Kroll's frontline bedreigingsinformatie.

Mike Fenton voegde eraan toe: „Door de innovatieve cultuur van Redscan en toonaangevende managed security services samen te voegen met Kroll's ongeëvenaarde ervaring op het gebied van incidenten en end-to-end cyberrisicomanagement kunnen we een uniek wereldwijd aanbod bieden. Deze combinatie zal fantastische waarde opleveren voor onze klanten, die zullen profiteren van een wereldwijd team van ervaren experts van wereldklasse die hun omgeving bewaken en een uitgebreid platform om onze eigen technologische mogelijkheden te vergroten.”

Jacob Silverman, CEO van Kroll, zei: „De overname van Redscan vormt een perfecte aanvulling op het nieuwe hoofdstuk dat we onder ons merk Kroll hebben ingevoerd. Dit versterkt onze inzet om de meest complexe uitdagingen van onze klanten te ondersteunen. Samen zullen onze professionals de kracht van technologie en hun diepgaande expertise benutten om klanten duidelijkheid en cyberveerkracht te bieden, waardoor onze positie in de voorhoede van cyberbeveiligingsoplossingen wordt versterkt. Ik kijk ernaar uit om dit mandaat voort te bouwen met ons uitgebreide, wereldwijde Cyber Risk team.”

Naast de overname wordt Cyber Risk nu een eigen business unit. Jason Smolanoff, Global Head of Cyber Risk, rapporteert rechtstreeks aan Silverman.

Met de overname van Redscan omvat het Cyber Risk team van Kroll meer dan 450 professionals in 17 landen wereldwijd. Klik hier voor meer informatie over de Cyber Risk mogelijkheden van Kroll en de Kroll Responder.

Over Kroll

Kroll is's werelds grootste leverancier van diensten en digitale producten met betrekking tot governance, risico's en transparantie. We werken met klanten in diverse sectoren op het gebied van waardering, deskundige diensten, onderzoeken, cybersecurity, corporate finance, herstructurering, juridische en zakelijke oplossingen, data-analytics en compliance. Ons kantoor heeft bijna 5.000 professionals in 30 landen en gebieden over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.kroll.com.

Lees de originele release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Aanbieders beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: complexDiscovery

SPAC-aanval? Cellebrite gaat naar het worden van een publieke onderneming

According to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings,...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q1 2021

From Relativity and Reveal to Compliance (System One) and Veristar, the...

Cyber Risico en Beloning? Kroll verwerft Redscan

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

Corporatie Z? Zgoedgekeurde versies van het ZDiscovery Platform

According to the announcement, Monica Enand, Zapproved Founder and CEO, shared,...

Hoofd in de Wolken? CloudNine releases review updates

According to Tony Caputo, CEO of CloudNine, “CloudNine is 100% dedicated...

Allemaal voor één en één voor allen? Epiq lanceert Unified Digital Client Experience

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides...

Een Opwarming Optimisme? Voorjaar 2021 eDiscovery Bedrijfsvertrouwen Onderzoek

The eDiscovery Business Confidence Survey is a nonscientific quarterly survey designed...

Koud weer Catch? Onderzoek naar voorspellende coderingstechnologieën en protocollen — Resultaten voorjaar 2021

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Kom je uit het bos? Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in de winter van 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...