EDRM julkisti maailmanlaajuisen julkaisun Irlannista

“Ireland, at the crossroads of the EU and UK, is perfectly poised to inform the US legal technology community, with mature privacy, breach and disclosure tools and processes,” said Mary [Mack]. “EDRM is proud and thrilled to launch with our friends in Dublin.”

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

EDRM lehdistötiedote

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) julkistaa maailmanlaajuisen käynnistyksen Irlannin suurimman eDiscoveryn ja oikeudellisen teknologian konferenssin aikana

EDRM julkistaa peruskirjan kumppanit ja Mary Mack Keynotes

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) julkistaa ylpeänä maailmanlaajuisen julkaisunsa 29.11.2019 La Touche Trainsin kuudennessa vuosittaisessa eDiscovery and Legal Tech Conference -konferenssissa Dublinissa Irlannissa. Irlannin suurin konferenssi pidetään ikonisessa Croke Parkissa Dublinissa.

Konferenssiin osallistuvat EDRM:n toimitusjohtaja Mary Mack (CISSP, CEDS, CIAM) ja strategiajohtaja Kaylee Walstad (CEDS, CIMP). Mary on pääpuhuja, joka esittelee ”Whit's Next: Global Opportunities in eDiscovery and Legal Tech”. Hän myös maltillistaa asiantuntijapaneelia, jossa keskustellaan ”Jossa oikeudellista teknologiaa on johdettu ja Brexitin vaikutukset”.

”Irlanti, joka on EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan risteyksessä, on täysin valmis tiedottamaan Yhdysvaltojen oikeudelliselle teknologiayhteisölle kypsän yksityisyyden, rikkomusten ja julkistamisvälineiden ja -prosessien avulla”, sanoi Mary. ”EDRM on ylpeä ja innoissaan käynnistäessään ystäviemme kanssa Dublinissa.”

Mary ja Kaylee tulevat livestream keskeisiä haastatteluja paikan päällä sekä osia loistavaa konferenssisisältöä.

”Mary ja minä olemme innoissamme siitä, että voimme vetää verhon takaisin tästä upeasta konferenssista ja koulutuksesta, jotta ihmiset ympäri maailmaa voivat virittää, kun he voivat tai katsella livestreamia on-demand”, sanoi Kaylee. ”Olemme tarjonneet konferenssi livestreaming kaikkialta Yhdysvalloista, Lontoosta, Amsterdamista, Tokiosta ja paljon muuta. Monet seuraavat, lähes osallistuvat ja osallistuvat maailmanlaajuiseen keskusteluun sen sijaan, että he luottavat katkelmiin ja lainauksiin Twitterissä.”

”La Touche Training on innoissaan siitä, että Mary Mack toimittaa avainosoitteen tulevassa kuudennessa vuosittaisessa eDiscoveryn ja Legal Tech -konferenssissamme”, sanoi La Touche Trainingin toimitusjohtaja Adrian Kiernan. ” On kunnia, että Mary ja Kaylee Walstad ovat valinneet tämän tapahtuman EDRM:n Global Launch -tapahtumaan. La Touche Training tukee täysin EDRM:n työtä ja toivoo EDRM:lle menestystä tässä jännittävässä uudessa luvussa.”

Osana EDRM:n maailmanlaajuista käynnistämistä on uusien tilaustyökumppaneiden ilmoittaminen. EDRM:n uusi vankka kumppaniohjelma kutsuu asianajotoimistot, yritykset sekä palvelu- ja ohjelmistotoimittajat mukaan. EDRM-hankkeeseen osallistuminen ei edellytä osallistumismaksua, mutta EDRM:n kumppaniyhteisö tukee kriittisesti EDRM:n työtä.

EDRM on ylpeä voidessaan ilmoittaa perustajakumppaneistaan: Xact Data Discovery, Guardian, suhteellisuusteoria, Guardian; Compliance Discovery Solutions, Guardian; ZyLab, säilyttäjä; HaysTackid, kallioperä; ComplexDiscovery Solutions, Media/Analyytikko; La Touche Training, Alliance; ja CloudNine, Ricoh USA ja Edge. Vanhoja kumppaneita ovat Exterro, Zhyväksytty ja UnitedLex. Bolchin oikeuslaitos Duke Law Schoolissa on perustajakumppani.

EDRM:n ensimmäinen Guardian Partner, Bob Lorum, Xact Data Discovery (XDD) markkinoinnin varajohtaja, Bob Lorum toteaa: ”Kehittyään vahvan suhteen Maryn ja Kayleen rinnalla useiden vuosien ajan ACEDS-palveluksessaan. XDD on ylpeä voidessaan toimia johtavassa kumppanuudessa EDRM:n auttamisessa organisaatio seuraavalle tasolle. EDRM keskittyy tarjoamaan esimerkillistä opetussisältöä, työkaluja ja resursseja on lukittavissa XDD:n visio ja strategia. Brändin paikannuksesta verkkosivustoihin, markkinoihin, tapahtumiin ja muuallakin odotamme innolla yhteistyötä kaikilla rintamilla.”

Maailmanlaajuinen EDRM-yhteisö voi ennakoida suurta koulutusta webinaareilla ja EDRM: n uudella syndikoidulla podcast-kanavalla, sponsoroiduilla tapahtumilla, osallistumisella projekteihin ja paljon muuta.

Tietoja EDRM

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) luo käytännön globaaleja resursseja sähköisen löytämisen, yksityisyyden, turvallisuuden, vaatimustenmukaisuuden ja tiedonhallinnan parantamiseksi. EDRM on vuodesta 2005 lähtien toimittanut johtajuutta, kehyksiä, parhaita käytäntöjä, työkaluja, oppaita ja testausaineistoja näiden käytäntöjen parantamiseksi. Yksilöt, asianajotoimistot, yritykset ja valtion organisaatiot osallistuvat aktiivisesti EDRM: n suuntaan. Vuonna 2016 EDRM tuli osa Bolchin oikeuslaitoksen Duke Law Schoolin ja lokakuussa 2019 ostivat Mary Mack ja Kaylee Walstad. Lue lisää EDRM:stä ja siitä, miten voit tulla kumppaniksi tai projektin rahoittajaksi.

Lue täydellinen julkaisu Electronic Discovery Reference Model (EDRM) julkistaa Global Launch aikana Irlannin suurin eDiscovery and Legal Tech Conference

Lisää lukemista

Uusi omistus? Mary Mack ja Kaylee Walstad hankkivat EDRM

Sähköisen etsinnän viitemalli (verkkosivusto)

Lähde: ComplexDiscovery