Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Oikeudellisen koulutuksen esitys, jonka on laatinut ja esittänyt Haystackid®

  Digitaalinen muuri: Tietosuoja nykypäivän Kiinassa

  Teollisuus Webcast

  Päivämäärä: keskiviikkona 18. tammikuuta 2023

  Aika: 12:00 PM EST/11:00 AM CST

  Rekisteröidy nyt

  Kiinan uudet säädökset ja määräykset, jotka koskevat käsittelyä, tietojen luovuttamista ja siirtoa, ankarien seuraamusten uhalla, aiheuttavat merkittäviä riskejä tuottajaosapuolille. Kuitenkin, kun kiinalaisista yhteisöistä tulee yhä enemmän maailmanlaajuisia kaupallisia toimijoita, Kiinassa sijaitsevista tiedoista tulee yhä tärkeämpiä Yhdysvaltojen riitojen ja tutkimusten kannalta. Asiantuntijapaneelimme keskustelee haasteista, jotka liittyvät Kiinassa sijaitsevien tietojen tuottamista koskevien pyyntöjen käsittelemiseen, ja strategiat kriittisten todisteiden saamiseksi välttäen rangaistuksia.

  Korostetut keskustelualueet

  2017 Kyberturvallisuuslaki

  2021 Tietoturvalaki

  2021 Ihmisten tietosuojalaki

  Rekisteröidy nyt!

  Asiantuntijapaneelistit

  Zhiwei Chen

  Associate, Crowell ja Moring

  Zhiwei Chen on osakkuusyritys Crowellin ja Moringin Shanghain toimistossa, missä hän on yrityksen kansainvälisen kaupan, yksityisyyden ja kyberturvallisuuden ryhmien jäsen. Zhiweillä on yli vuosikymmenen kokemus monikansallisten asiakkaiden neuvonnasta monenlaisissa monimutkaisissa tapoissa, käydä kauppaa, tietosuoja, ja sääntelykysymykset.

  Asiakkaat hyötyvät Zhiwein kokemuksesta ja näkemyksestä riskien hallinnassa ja mahdollisuuksien maksimoinnissa, jotka liittyvät Kiinan lisääntyvään rajat ylittävän tavaravirran sääntelyyn, palvelut, ja tiedot. Hän tuo asiakkaille epätavallisen sekoituksen sääntelyä, kaupallinen, ja oikeudenkäyntikokemus, mikä tekee hänestä luotettavan neuvonantajan erilaisissa monimutkaisissa Kiinan sääntelykysymyksissä.

  Zhiweillä on laaja kokemus johtavien teknologia- ja digitaalisten yritysten neuvonnasta kyberturvallisuuteen liittyvien strategioiden kehittämisessä ja navigoinnissa, tietosuoja, tietoliikenne, pilvipalvelut, salaus, ja muut digitaaliset määräykset ja käytännöt Kiinassa.

  Hänen vivahteikkaalla ymmärryksellään sääntelymaisemista Zhiwei auttaa säännöllisesti myös Fortune 500 -asiakkaita luomaan liiketoimintastrategioita toimitusketjun mallien optimoimiseksi, kehittämään yritysten vaatimustenmukaisuusmenettelyjä ja tarjoamaan koulutusta, suorittamaan sisäisiä tarkastuksia tai tutkimuksia sekä siirtymään itsensä paljastamiseen Kiinan tullille ja muille sääntelyvirastoille. Asiakkaat kutsuvat säännöllisesti Zhiwein edustamaan heitä tullitarkastuksissa ja takavarikoinnissa, menetykset, ja muut täytäntöönpanotoimet. Hän on puolustanut asiakkaita menestyksekkäästi useissa korkean profiilin tullitarkastus- ja tutkintatapauksissa, mukaan lukien ensisijainen tapaus, jota tutkitaan suoraan Kiinan tullihallinnon valvonnassa. Hän neuvoo myös muissa kauppaan liittyvissä sääntelykysymyksissä, mukaan lukien IP-rajavalvonta, rojaltit, rajat ylittävä sähköinen kaupankäynti, vientivalvonta, 301 §, tarkastukset ja karanteeni, valuuttavalvonta, pakollinen tuotesertifiointi, tuoteturvallisuusstandardit, merkinnät ja elintarvikkeiden, lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden rekisteröintikysymykset.

  Jessica Priselac

  Oikeudenkäynnin lakimies, Duane Morris LLP

  Jessica Priselac on oikeudenkäynnin asianajaja Duane Morris LLP: ssä, joka riitauttaa monimutkaisia riitoja liittovaltion ja osavaltion tuomioistuimissa, samoin kuin kotimaisilla ja kansainvälisillä välimiesfoorumeilla. Jessica on kokeillut lukuisia kaupallisia riitoja tuomitsemiseksi ja hänellä on laaja kokemus fuusioista johtuvista oikeudenkäynneistä, tuotehankinnat, ja lisenssisopimukset. Hän on myös puolustanut menestyksekkäästi sekä yksityisiä että julkisia yhteisöjä erilaisissa ryhmäkannekiistoissa, ja toimi äskettäin puolustusyhteyshenkilönä monialueisissa oikeudenkäynneissä, jotka nostettiin kansainvälisten lääkeyhtiöiden ryhmää vastaan.

  Jessica neuvoo säännöllisesti monenlaisia asiakkaita kaikilla löytöstrategian osa-alueilla, mukaan lukien kuinka optimoida sisäiset ja ulkoiset resurssit vastaamaan tehokkaasti löytöpyyntöihin. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus laajamittaisten löytöprojektien valvonnasta, mukaan lukien työskentely asiakkaiden kanssa erikoistuneiden menettelyjen kehittämiseksi rajat ylittävään tietojen tarkasteluun ja siirtoon, joihin voidaan soveltaa yksityisyyden suojaa ja estää lakeja.

  Jessica on valmistunut Emory University School of Law, School of Advanced International Studies (SAIS) Johns Hopkins University (M.A.), ja Dickinson College (B.A.). Jessica osallistui Kiinan Renminin yliopistoon perustutkinto-opintojensa aikana, ja Kiinan valtiotieteen ja oikeustieteen yliopisto jatko-opintojensa aikana.

  Patrick Zeller

  Tietosuojavastaava, Kyberturvallisuuden ja tietohallinnon neuvonantaja, Horizon Therapeutics

  Patrick E. Zeller on Horizon Therapeuticsin tietosuojavastaava, kyberturvallisuuden ja tietohallinnon neuvonantaja. Hänen työkokemuksensa sisältää maailmanlaajuisen vastuun yksityisyydestä 160 maassa ja yli 110 000 työntekijälle biotekniikasta, lääkkeistä, lääkinnällisistä laitteista ja suoraan kuluttajatuotteista. Hän on luonut ja johtanut muita maailmanlaajuisia ohjelmia tietohallinnon, tietosuojan, (GDPR, CCPA, CPRA, Kiina, Brasilia, Vietnam) tietueiden hallinnassa (tietueiden puhdistus ja puolustettavissa oleva tuhoaminen), eDiscovery, kyberturvallisuus ja tietosuoja. Hän on entinen oikeudenkäynnin tekijä ja liittovaltion tietokonerikosten syyttäjä.

  Patrick on usein kirjoittaja ja puhuja yksityisyys- ja tietosuojakysymyksistä, mukaan lukien sellaiset aiheet kuin yksityisyys, tekoäly, blockchain/DLT, IoT, rajat ylittävä löytö, tietosuoja ja yksityisyys; kehityssuuntien kehittäminen; teknologia-avusteinen tarkastelu; ja etuoikeus ja etiikka eDiscoveryssä, Yksityisyys, ja tiedonhallinta.

  Christopher Wall

  Tietosuojavastaava ja globaalin yksityisyyden ja oikeuslääketieteen erityisneuvonantaja, Haystackid

  Chris Wall on tietosuojavastaava ja Haystackidin globaalin yksityisyyden ja oikeuslääketieteen erityisneuvonantaja. Hänen erityisneuvonantajan roolissaan, Chris auttaa HaystacKid-asiakkaita navigoimaan rajat ylittävässä yksityisyyden ja tietosuojan ympäristössä ja neuvoo asiakkaita tietoverkkotutkimuksiin liittyvissä teknisissä yksityisyyden- ja tietosuojakysymyksissä, data-analytiikka ja löytäminen.

  Chris aloitti oikeudellisen uransa kilpailulakimiehenä, ennen kuin lähti perinteisestä oikeuskäytännöstä liittyäkseen teknologiakonsultointiin vuonna 2002. Ennen liittymistä Haystackidiin, Chris työskenteli useissa globaaleissa konsulttiyrityksissä, missä hän johti rajat ylittävää kyberturvallisuutta, rikostekninen, jäsennelty data ja perinteiset löytötutkimukset.

  Lähde: Haystackid