Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Lehdistöilmoitus

  Ensimmäinen oikeudellinen laajenee Tiedoston läpi kokeiluversio™ Lupaus hankkimalla johtava elektroninen Discovery Firm Redpoint Technologies

  First Legal, kansallinen johtaja asianajajapalvelut ja oikeudenkäyntituki, ilmoitti [22. helmikuuta 2021], että se on hankkinut Redpoint Technologies LLC:n, Electronic Discovery (eDiscovery) ja riita-teknologiayritys, jolla on yli 25 vuoden asianajotoimisto asiantuntemus. Yrityskauppa on linjassa First Legalin sitoumuksen vastata asiakkaiden nopeutuvaan kysyntään, joka on peräisin kehittyvistä ja yhä kehittyneemmistä ammatillisista oikeudellisista palveluista. Tämä lisää kuudennen divisioonan yritys: First Legal Discovery.

  ”Hankinta muuttaa, miten eDiscovery-palvelut integroituvat perinteiseen oikeudenkäyntien toimittajan malliin, mikä mahdollistaa sen, että oikeudellinen toimiala voi tehdä yhteistyötä yhden tarjoajan kanssa kaikille Discovery-palveluilleen. Meitä pyydetään laillisena yhteisönä luopumaan hitaan evoluution ylellisyydestä. Nyt on aika mennä naimisiin teknologian ja oikeustoimien kanssa. Tiedämme, että Redpoint on täydellinen kumppani tässä tehtävässä”, sanoi Leatt Gilboa, First Legal Depositions and First Legal Digitalin ja nyt uusimman osaston, First Legal Discoveryn puheenjohtaja.

  First Legalin ja Redpointin liittyminen tarjoaa asiakkailleen pääsyn luokkansa parhaisiin teknologioihin ja palveluihin, lisää kehittynyttä tiedonkeruuta ja käsittelyä, asiakirjojen tarkastelua ja tuotantoa sekä kokeilupalveluja. vankka sarja nykyisten tarjontaa First Legal: e- arkistointi, palvelu prosessi, tutkimukset, kirjaa haku, ja tuomioistuinten raportointi palvelut.

  Alex Martinez, toimitusjohtaja First Legal, sanoi, ”Sekä First Legal että Redpoint ovat yrittäjämielisiä, pyrkivät edistämään avoimuutta, tiimityötä, rehellisyyttä, ja luottamusta yhteisöön pidämme laajennettu perhe. Tämä on sellaisten ihmisten liitto, jotka ovat intohimoisia auttamaan toisia, ja jotka eivät huilaa ja odota, vaan laskuttaa eteenpäin teknologian tulevaisuuteen äärimmäisellä sitoutumisella, suoruudella ja halulla tehdä mitä tahansa auttaaksemme asiakkaitamme voittamaan.”

  Redpoint Technologiesin perustaja ja pääjohtaja Chad Cooper säilyttää johtoasemansa First Legal Discoveryn toimitusjohtajana ja tuo vuosikymmenten sisäisen asiantuntemuksen First Legal -yhtiöön. Hän totesi, että Redpoint on toimittanut eDiscovery- ja riita-teknologiaratkaisuja painottaen kustannustehokkaan teknologian hyödyntämistä ja poikkeuksellisen asiakaspalvelun tarjoamista. Laajan oman asianajotoimiston kokemuksemme on eriyttänyt asiantuntijapalveluitamme, sillä meillä on omakohtaisesti tietoa asianajajien, asianajajien ja oikeusalan ammattilaisten kohtaamista haasteista.”

  Cooper lisäsi: ”Monet asiakkaamme tuntevat jo First Legal -lain, koska he ovat työskennelleet heidän kanssaan vuosia. Yhdistäminen antaa kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden lisätä palvelun jatkuvuutta ja virtaviivaista viestintää kaikkiin heidän asioidensa hallintatarpeisiin alusta loppuun.”

  Tietoja ensimmäisestä oikeudellisesta

  First Legal on ensimmäinen todellinen kattava File Thru Trial ratkaisuja yritys. Olemme ainutlaatuisen päteviä ja olemme osoittautuneet tuottavan jatkuvaa menestystä asiakkaillemme. Menestys tulee innovaatio- ja luottamuskulttuurimme, sitoutumisemme laadukkaaseen palveluun ja alan tietämyksen syvyyteen. Tämän yhden lähteen lähestymistavan avulla voimme yksinkertaistaa oikeudenkäyntiprosessia asiakkaillemme. Tuomioistuin- ja prosessi-, selvitys-, tietue-, digitaali-, tutkimus- ja nyt Discovery-osastot toimivat yhdessä palvelemaan sinua, asiakkaitamme paremmin. Lisätietoja saat osoitteesta

  Tietoja Redpoint Technologies

  Redpoint Technologies on täyden palvelun Legal Technologies -ratkaisujen toimittaja, jonka kotipaikka on Olemme perustuneet siihen uskomukseen, että kaikenkokoisten asianajotoimistojen ja oikeudellisten osastojen pitäisi pystyä tarjoamaan asianajajilleen ja asiakkailleen samat valmiudet suurimmissa yrityksissä ja tekemään niin edullisesti. Yli 25 vuoden omaisella käytännön kokemuksella asianajotoimiston teknologian kaikkien osa-alueiden hallinnasta ymmärrämme asianajajien ja oikeusalan ammattilaisten kohtaamat ainutlaatuiset haastot joka päivä. Tämä syvällisen kokemuksen moninaisuus antaa Redpointin ainutlaatuisen näkökulman asianajotoimistoympäristön vaatimuksiin, jotka ovat alueella vertaansa vailla. Lisätietoja saat osoitteesta

  Lue alkuperäinen mediatiedote.

  Lisä lukeminen

  An eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskat

  Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

  Lähde: Complex Discover