KLDiscovery hankkii ylivertaiset asiakirjapalvelut

“We are delighted to welcome the Superior team into the KLDiscovery family,” said Christopher Weiler, CEO of KLDiscovery. “Superior is a well-respected, full-service eDiscovery and litigation support provider in Virginia and has built its business by delivering high-touch, personalized document and eDiscovery services while ensuring the highest quality control and security standards, making them a natural fit with KLD.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

KLDiscovery, Inc. julkistaa Superior Document Services, Inc.

KLDiscovery, Inc. (”KLD”), johtava maailmanlaajuinen sähköisten löytö-, tiedonhallinta- ja tietojen palautuspalvelujen tarjoaja, ilmoitti tänään hankkineensa Superior Document Services, Inc:n (”SDS”), Richmondin Virginia-pohjaisen täyden palvelun eDiscoveryn ja riita-asioiden tukipalvelun tarjoajan.

SDS perustettiin vuonna 1998 Kriss Wilson ja Renee Covington. Se toimii markkinoilla kuin ”Superior” ja ”SDS Discovery.” SDS tarjoaa eDiscoveryn ja riita-asioiden tukipalveluja Fortune 500 -yhtiöille, asianajotoimistoille ja valtion virastoille eri puolilla Yhdysvaltoja.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Superior-tiimin tervetulleeksi KLDiscovery-perheeseen”, sanoo Christopher Weiler, KLDiscoveryn toimitusjohtaja. ”Superior on arvostettu, täyden palvelun eDiscoveryn ja riita-asioiden tukipalvelu Virginiassa, ja se on rakentanut liiketoimintaansa tarjoamalla korkean kosketuksen, yksilölliset dokumentti- ja eDiscovery-palvelut varmistaen samalla korkeimmat laadunvalvonta- ja tietoturvastandardit, mikä tekee niistä luonnollisen KLD:n kanssa. Uskomme, että Superior-asiakkaat hyötyvät suuresti kaikista innovatiivisista ratkaisuista, poikkeuksellisesta projektinhallinnasta ja huippuluokan teknisestä tukitiimistä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan alan parasta asiakaspalvelua.”

KLDiscovery on pitkään onnistunut integroimaan hankkimiaan yrityksiä globaaliin verkostoonsa. Näitä yritysostoja ovat Kroll Ontrack, AlphLit, Turnstone, FlashData Solutions, RenewData, Credence Corporation, CopySecure, Elite Document Solutions, Strategiset oikeudelliset ratkaisut ja Comiled. Tukeakseen orgaanisia ja M- ja A-kasvustrategioitaan KLD vahvisti edelleen taseitaan ja kassa-asemaansa hiljattain päättyneellä sulautumisella Pivotal Acquisition Corp:n kanssa joulukuussa 2019.

”Olemme innoissamme liittymisestä KLDiscovery-tiimiin”, sanoo Renee Covington, Superior Documents Services, Inc:n perustaja. ”Asiakkaamme hyötyvät välittömästi KLDiscoveryn alan johtavasta alustasta, maailmanlaajuisesta läsnäolosta ja sitoutumisesta huippuosaamiseen.”

KLDiscovery

KLDiscovery tarjoaa teknologiapalveluja ja ohjelmistoja, jotka auttavat asianajotoimistoja, yrityksiä, valtion virastoja ja kuluttajia ratkaisemaan monimutkaisia datahaasteita. Yhtiö, jolla on toimipisteitä yli 40 toimipaikassa 20 maassa, on maailmanlaajuinen johtaja, joka tuottaa luokkansa parhaita eDiscovery-, tiedonhallinta- ja tiedonpalautusratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme riita-asioiden, säännösten noudattamisen, sisäisen tutkinnan sekä tietojen palauttamisen ja hallinnan tarpeita. KLDiscovery palvelee asiakkaita yli 30 vuoden ajan, ja se tarjoaa tiedonkeruuta ja rikosteknistä tutkintaa, varhaisen tapausarvioinnin, sähköisen etsinnän ja tietojenkäsittelyn, sovellusohjelmiston ja tietojen isännöinnin verkkopohjaisia asiakirjojen arviointeja varten sekä hallinnoituja asiakirjojen tarkistuspalveluja. Lisäksi KLDiscovery tarjoaa maailmanlaajuisen Ontrack Data Recovery -liiketoiminnan kautta maailmanluokan tietojen palautusta, sähköpostin poimintaa ja palautusta, tietojen tuhoamista ja nauhojen hallintaa. KLDiscovery on tunnustanut yhdeksi Pohjois-Amerikan nopeimmin kasvavista yrityksistä sekä Inc. Magazine (Inc. 5000) että Deloitte (Deloitten Technology Fast 500) ja toimitusjohtaja Chris Weiler tunnustettiin 2014 Ernst ja Young Entrepreneur of the Year™. Lisäksi KLDiscovery on suhteellisuussertifioitu kumppani, joka ylläpitää ISO/IEC 27001 -sertifioituja konesaleja ympäri maailmaa. Lisätietoja saat sähköpostitse info@kldiscovery.com tai osoitteessa www.kldiscovery.com.

Lue täydellinen julkaisu osoitteessa KLDiscovery, Inc. julkistaa Superior Document Services, Inc.

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery