Sun. Oct 2nd, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustaa Huomautus: Perustettu Cybersecurity and Infrastructure Security Agency Act of 2018, CISA toimii sekä Amerikan kyberpuolustusvirasto ja kansallinen koordinaattori kriittisen infrastruktuurin turvallisuutta ja sietokykyä. Tämä valtava lähetystila edellyttää sitoutumista ja kumppanuuksia sidosryhmien kanssa ympäri maailmaa sekä vahvaa kotimaista, alueellinen läsnäolo. Kohtaamat uhat - digitaalinen ja fyysinen, ihmisen tekemä, teknologinen, ja luonnollinen - ovat monimutkaisempia, ja uhka toimijat monipuolisempia, kuin missään vaiheessa yleissopimuksen historiassa. CISA on kollektiivisen puolustuksen mobilisoinnin keskipisteessä, kun johdamme kansakunnan pyrkimyksiä ymmärtää, hallita, ja vähentää kriittisen infrastruktuurin riskiä.

  Tarkoituksena yleissopimuksen strateginen suunnitelma on kommunikoida yleissopimuksen missio ja visio, edistää yhtenäisyyttä vaivaa koko viraston ja kumppanit, ja määritellä menestys yleissopimuksen virastona. Suunnitelmassa kuvataan sidosryhmät, käytäntö, ja operatiivinen konteksti, jossa yleissopimuksen on suoritettava, ja esittelee strategiset muutokset, joita CISA tekee elintärkeän tehtävänsä toteuttamiseksi paremmin seuraavien kolmen vuoden aikana. Suunnitelma perustuu Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden ministeriön strategiseen suunnitelmaan varainhoitovuosille 2020 - 2024 ja on yhdenmukainen sen kanssa. CISA toteuttaa strategisen suunnitelman viraston divisioonan ja toimistotason vuotuisten toimintasuunnitelmien (AOP) kautta.

  Nämä tiedot yleissopimuksesta ja yleissopimuksen strategisesta suunnitelmasta voivat olla hyödyllisiä kyberturvallisuudelle, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, kun he toimivat eDiscovery-ekosysteemissä ja suunnittelevat tukevansa kyberpuolustusta ja kyberetsintätoimintaa ja tapahtumia.

  CISA Julkaisu

  Yleissopimuksen strateginen suunnitelma 2023-2025

  Johtajan viesti ja täydellinen suunnitelma

  Viesti Jen Easterly, johtaja, Kyberturvallisuus- ja infrastruktuurivirasto (CISA)

  Olen ylpeä voidessani jakaa 2023 - 2025 yleissopimuksen strateginen suunnitelma, ensimmäinen kattava strateginen suunnitelma, koska CISA perustettiin virastoksi vuonna 2018. Strateginen suunnitelma edustaa eteenpäin suuntautuvaa, yhtenäinen lähestymistapa visiomme saavuttamiseen turvallisen ja joustavan kriittisen infrastruktuurin varmistamisesta amerikkalaisille.

  CISA: lla, johdamme kansallisia pyrkimyksiä ymmärtää, hallita, ja vähentää riskiä kyber- ja fyysiselle infrastruktuurille, johon amerikkalaiset luottavat joka päivä joka tunti. Kohtaamamme riskit ovat monimutkaisia, maantieteellisesti hajallaan ja vaikuttavat monenlaisiin sidosryhmiin, mukaan lukien liittovaltion siviilihallintovirastot, yksityisen sektorin yritykset, osavaltio, paikallinen, heimo, ja alueelliset (SLTT) hallitukset, ja viime kädessä amerikkalaiset. Velvollisuutemme on tehdä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa näiden riskien lieventämiseksi kansallisen turvallisuutemme säilyttämiseksi, taloudellinen vakaus, ja kaikkien kansalaistemme terveys ja turvallisuus.

  Strategisessa suunnitelmassamme asetetaan neljä kunnianhimoista tavoitetta, jotka meidän on saavutettava vastaamaan kansakuntamme kohtaamiin erilaisiin ja dynaamisiin haasteisiin. Ensimmäinen, johdamme kansallista pyrkimystä varmistaa kyberavaruuden puolustus ja joustavuus. Meidän roolissamme Amerikan kyberpuolustusvirastona, meidän on rakennettava kansallinen kyky puolustautua, ja toipua, kyberhyökkäykset. Meidän on työskenneltävä liittovaltion kumppaneiden kanssa vahvistaaksemme heidän kyberturvallisuutta ja tapahtumiin reagointiasentojaan ja suojataksemme liittovaltion siviilijohdon verkostoja, jotka tukevat maamme välttämättömiä operaatioita. Ja meidän on tehtävä yhteistyötä yksityisen sektorin ja SLTT-hallitusten kanssa kyberuhkien ja haavoittuvuuksien havaitsemiseksi ja lieventämiseksi ennen kuin niistä tulee tapahtumia.

  Toinen, vähennämme riskejä, ja vahvistaa, Amerikan kriittinen infrastruktuuri. Turvallisuutemme riippuu kriittisen infrastruktuurin kyvystä varautua muuttuviin olosuhteisiin ja sopeutua niihin sekä kestää ja toipua häiriöistä nopeasti. Vähennämme ennakoivasti infrastruktuuriin ja järjestelmiin kohdistuvia riskejä samalla kun rakennamme sidosryhmiemme valmiuksia turvata infrastruktuurinsa verkko- ja fyysisiltä uhilta ja riskeiltä. Tapahtumien ja suurten katastrofien aikana, olemme valmiita auttamaan sidosryhmiämme ja varmistamaan, että valtion virkamiehet ja yleisen turvallisuuden henkilöstö voivat kommunikoida nopeasti ja tehokkaasti.

  Kolmanneksi vahvistamme koko kansakunnan operatiivista yhteistyötä ja tiedon jakamista. CISA: n tehtävän ytimessä on kumppanuus ja yhteistyö. Kansakuntamme kyber- ja fyysisen infrastruktuurin turvaaminen on jaettu vastuu. Haastamme perinteisiä tapoja harjoittaa liiketoimintaa ja työskennellä aktiivisesti hallituksemme kanssa, ala, akateeminen, ja kansainväliset kumppanit siirtymään kohti eteenpäin suuntautuvaa, toimintakeskeinen yhteistyö. Olemme myös sitoutuneet kasvattamaan ja vahvistamaan virastomme alueellista läsnäoloa tarjotaksemme tehokkaammin sidosryhmiemme tarvitseman avun.

  Ja neljäs, perustavanlaatuinen menestyksemme, yhdistämme yhtenä yleissopimuksen integroitujen toimintojen avulla, valmiuksia, ja työvoimaa. Menestymme kansamme takia. Rakennamme huippuosaamisen kulttuuria, joka perustuu perusarvoihin ja perusperiaatteisiin, jotka palkitsevat ryhmätyön ja yhteistyön, innovaatio ja osallisuus, omistajuus ja vaikutusmahdollisuuksien lisääminen, ja avoimuus ja luottamus. Yhtenä tiiminä, joka on yhtenäinen yhteisen tehtävämme takana, työskentelemme ”älykkäästi” toimiaksemme tehokkaasti ja kustannustehokkaasti.

  Tehtävää on paljon. CISA on keskellä kansallisen kehotus toimia, ja meidän maailmanluokan joukkue on valmis toteuttamaan tehtävämme, tiivistä yhteistyötä monipuolinen ryhmä kumppaneita kaikilla aloilla. Yhdessä, edistymme olennaisesti kansakunnan kohtaamien riskien käsittelemiseksi ja niiden kriittisten palvelujen ja infrastruktuurin turvallisuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi, joista kansakunta on riippuvainen.

  Lue alkuperäinen raportti.

  Täydellinen suunnitelma: CISA Strategic Plan 2023-2025 (PDF) - Mouseover vierittää

  CISA strateginen suunnitelma - 20220912

  Lisä lukeminen

  Cyber Discoveryn määritteleminen? Määritelmä ja kehys

  Tekoälyn kyberturvallisuushaasteet: AI: n elinkaaren huomioon ottaminen

  Lähde: CompleDiscovery

  Markkinat valmiina? IDC tunnustaa DISCO: n varhaisen tapausten arviointiohjelmiston johtajaksi

  “As innovation continues to impact and disrupt the legal world, we’ve...

  Kyberturvallisuuden työvoiman rakentaminen? Kyberturvallisuuden taitojen eurooppalainen kehys

  According to ENISA's Executive Director, Juhan Lepassaar, "The future security of...

  Eteenpäin nojaten? Yleissopimuksen 2023-2025 strateginen suunnitelma

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  Jatkuva riskien parantaminen? Q3 Cyber Round-Up alkaen Cowbell Cyber

  According to Manu Singh, director of risk engineering at Cowbell, "Every...

  eDiscovery-sulautumiset, yritysostot ja sijoitukset kolmannella vuosineljänneksellä 2022

  From HaystackID and Relativity to Exterro and TCDI, the following findings,...

  Väitteet ja kiellot? Nuix toteaa ASIC: n täytäntöönpanomenettelyn

  The recent investor news update from Nuix on 29 September 2022,...

  Paljastava vastaus? Nuix vastaa ASX: n tietopyyntöön

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Paljastavat raportit? Nuix Notes Lehdistön spekulaatio

  According to a September 9, 2022 market release from Nuix, the...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  A 2021 Katso eDiscovery-kokoelma: Tehtävä, viettää, ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö heinäkuussa 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö kesäkuussa 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Kupla ongelmia? eDiscovery-operatiiviset mittarit syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Viileämmät lämpötilat? Syksy 2022 eDiscovery Business Confidence Survey -tutkimuksen tulokset

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Kivutus tai taipuma? Kokonaiskatsaus kahdeksasta puolivuosittaisesta eDiscovery-hinnoittelukyselystä

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Muuttuvat virtaukset? 18 havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta kesällä 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Merkittävä operatiivinen tappio? Ukrainan konfliktien arvioinnit Mapsissa (27. syyskuuta - 1. lokakuuta 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Havainto ja todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 22 - 26, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Ydinvoimavaihtoehdot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 17 - 21, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Joukkohaudat ja kidutuskammiot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 12 - 16, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...