Mitratech verwerft Tracker Corp

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions to mitigate risk across organizations. Via Tracker, HR, and Legal teams can employ best practices, innovative features, and seamless integration to help minimize staffing-related risk and safeguard business continuity.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Persaankondiging van PrNewsWire

Mitratech neemt Tracker Corp over en voegt toonaangevende oplossingen voor I-9 en immigratiebeheer toe aan zijn portfolio voor juridische en compliance-technologie

Tracker biedt HR en juridische teams intuïtieve oplossingen voor het standaardiseren van werknemersprocessen en het minimaliseren van personeelsgerelateerde risico's.

{” @context „:"http:/ /schema.org”,” @type „:"product”, "name”: "”, "description”: "”, "sku” :false, "mpn” :false, "gtin” :false, "brand”: {” @type „:"Thing”, "name” :false}, "aanbiedingen”: {” @type „:"Aanbieding”, "url” :false "price” :false, "priceCurrency” :false, "availability” :false, "priceValidUntil” :false}, "review”: {” @context „:"http:/ /schema.org”,” @type „:"review”, "dateCreated” :false, "datePublished” :false, "dateModified” :false, "headline”: "”, "name”: "”, "url” :false, "description”: "”, "copyrightyEar” :false, "publisher”: {” @type „:"Organisatie”, "name” :"ComplexDiscovery "}, "author”: {” @type „:"Persoon”, "name”: "”, "sameAs” :"https:/ /complexdiscovery.com /author/"},”ReviewBody”: "”, "revieWrating”: {” @type „:"Rating”, "worstrating” :1, "bestrating” :5, "ratingValue” :0, "description” :false}}}

Mitratech, een toonaangevende wereldwijde leverancier van juridische en nalevingssoftware, kondigde vandaag [31 juli 2020] zijn overname aan van Tracker Corp, de belangrijkste leverancier van oplossingen voor SaaS I-9, E-Verify en immigratiebeheer. Dit zal Mitratech op unieke wijze uitrusten om organisaties te helpen de uitdagingen van toegenomen overheidscontrole, externe arbeidskrachten, inefficiënt immigratiebeheer en pijnlijke en dure handmatige personeelsprocessen te overwinnen.

Tracker Corp, gevestigd in San Francisco, CA, werd in 2002 opgericht door Julie Pearl en Fred Colman met de visie om geautomatiseerde oplossingen te bieden voor immigratie advocatenkantoren en bedrijven die een enorme hoeveelheid immigratiezaken behandelden. Het bedrijf heeft talrijke onderscheidingen in de industrie ontvangen, waaronder de TekTonic Award voor topoplossingen die de toekomst van HR vormgeven, en heeft innovatie op het gebied van HR en compliance doorgezet.

Ontwikkeld door topimmigratieadvocaten, Tracker oplossingen hebben een geschiedenis van 20 jaar in het mogelijk maken van juridische nauwkeurigheid en het waarborgen van gegevensbeveiliging:

Het I-9 Complete aanbod is de enige end-to-end I-9 compliance-software-oplossing die een perfecte track record van nul clientboetes heeft onderhouden.

De ImmigrationTracker™ -oplossing wordt gebruikt door alleenbeoefenaars, gevestigde advocatenkantoren en mobiele juridische teams om immigratie casemanagement te stroomlijnen.

De overname ondersteunt de missie van Mitratech om juridische en compliance-oplossingen te bieden om risico's tussen organisaties te beperken. Via Tracker, HR en Legal kunnen teams best practices, innovatieve functies en naadloze integratie toepassen om personeelsgerelateerde risico's te minimaliseren en bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

„We zijn heel blij dat we de oplossingen van Tracker Corp kunnen toevoegen aan wat we aan onze klanten ter beschikking stellen”, zegt Mike Williams, CEO van Mitratech. „Dit is echt een geweldige kans voor ons, omdat ze zo'n uitstekende innovator en segmentleider zijn geweest, en we kijken ernaar uit om het vertrouwen en vertrouwen dat ze in de loop der jaren met hun klanten hebben verdiend te laten groeien.”

Hoe passen de nieuwe oplossingen in Mitratech's reeds uitgebreide assortiment aan legale, compliance en risicomanagementproducten? „Risico is een zeer holistische uitdaging geworden voor bedrijven omdat het zoveel vormen aanneemt, zoveel potentiële kosten heeft en bijna overal ontstaat”, zegt Williams. „Daarom vinden we dat het onze missie moet zijn om onze klanten de tools te geven om risico's te beperken, hoe het zich ook voordoet, in alle branches binnen een organisatie.”

Julie Pearl, mede-oprichter en voorzitter van Tracker Corp, zegt dat Mitratech's waardering voor de missie van haar bedrijf heeft bijgedragen tot de overname. „Ons getalenteerde team heeft standvastig oplossingen ontwikkeld en verfijnd die werkgevers en compliance professionals echt gemoedsrust geven”, zegt ze. „We hebben ze gekozen omdat ze onze missie echt begrijpen en er net zo op gericht zijn om klanten te helpen complexe problemen in realtime aan te pakken, vanaf elke locatie. De Mitratech aanpak sluit zich aan bij de onze en levert onmiddellijke en betrouwbare impact op het bedrijf en de mensen die er deel van uitmaken.”

Dat begrip was vooral belangrijk voor haar, niet alleen als technologieleider, maar als oprichter en CEO van de Pearl Law Group, het enige Amerikaanse immigratieadvocatenkantoor dat nationale prijzen won voor innovatie, wereldwijde zakelijke immigratie en pro bono service. „Weten dat de oplossingen die we hebben gemaakt in goede handen zijn, dat innovatie en community belangrijk zijn voor hen en dat onze gebruikers de geweldige ondersteuning blijven ontvangen die ze verwachten, is geruststellend,” zegt Pearl.

Over Mitratech

Mitratech is een bewezen wereldwijde technologiepartner voor zakelijke juridische, risico- en compliance-professionals en HR-professionals die de productiviteit willen maximaliseren, kosten onder controle houden en risico's willen beperken door de operationele afstemming te verdiepen, zichtbaarheid te vergroten en samenwerking binnen hun organisatie aan te sporen. Dat helpt hen om de uitdaging aan te gaan om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van de moderne, dynamische onderneming.

Lees de originele release op Mitratech Acquires Tracker Corp.

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende vermelding)

Een verkorte kijk op de business van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery

HayStackID en NightTowl Global samenvoegen

According to today's announcement, the NightOwl merger is HaystackID's fourth major...

Mitratech verwerft Tracker Corp

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

Een venster naar Malware? Het nieuwe Malware Reverse Engineering Handboek van CCDCOE

According to Wikipedia, malware analysis is the study or process of...

Veel Ado over iets? De Gartner Hype Cyclus voor juridische en nalevingstechnologieën (2020)

The information and insight highlighted by Marko Sillanpaa of Gartner in...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2020 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

De race naar de startlijn? Recente aankondigingen voor veilige externe beoordeling

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

Remote eDiscovery inschakelen? Een momentopname van DaaS

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Herzieningen en besluiten? Nieuwe overwegingen voor eDiscovery Secure Remote Reviews

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Een macro blik op het verleden en de verwachte eDiscovery Marktgrootte van 2012 tot 2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

Een eDiscovery Marktgrootte Mashup: 2019-2024 wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Zakelijk als Ongebruikelijk? Achttien opmerkingen over het vertrouwen van eDiscovery in de zomer van 2020

Based on the aggregate results of nineteen past eDiscovery Business Confidence...

Een groeiende zorg? Begrotingsbeperkingen en de activiteiten van eDiscovery

In the summer of 2020, 56% of respondents viewed budgetary constraints...

Een verandering in tempo? Operationele statistieken eDiscovery in de zomer van 2020

In the summer of 2020, 91 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen — Zomer 2020

This is the nineteenth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

HayStackID en NightTowl Global samenvoegen

According to today's announcement, the NightOwl merger is HaystackID's fourth major...

Mitratech verwerft Tracker Corp

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

XDD verwerft LightSpeed Legal

According to David Moran, XDD President, and COO, “As we continue...

XDD verwerft RVM

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juli 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juni 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor mei 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Vijf grote lezingen op eDiscovery voor april 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...