Pandemiaajo Väliaikaiset muutokset kilpailututkimuksissa DOJ ja FTC

For mergers currently pending or that may be proposed, the DOJ Antitrust Division is requesting from merging parties an additional 30 days to timing agreements to complete its review of transactions after the parties have complied with document requests. If circumstances require, the Division may revisit its timing agreements with merging parties in light of further developments.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Federal Trade Commissionin (FTC) ja oikeusministeriön kilpailuoikeuden osaston (DoJ) lehdistötiedotteista, jotka liittyvät COVID-19-pandemiaan, seuraavat kaksi ilmoitusta voivat olla hyödyllisiä eDiscovery-palveluntarjoajille, koska ne tukevat valtuutettua Hart-Scott-Rodino (HSR) Act -lakia liiketoimien arvostelut ja Toiset pyynnöt.

Lehdistötiedote - DOJ

Oikeusministeriö julkistaa kilpailuoikeuden siviilioikeudellisen prosessin muutokset eläke COVID-19 Tapahtuma

Prosessimuutokset varmistavat, että laitos voi suorittaa täytäntöönpanotehtävänsä suojellen työntekijöiden ja American Public -työntekijöiden terveyttä ja turvallisuutta.

Oikeusministeriön kilpailuvirasto ilmoitti tänään [maaliskuu 19. 2020], että se on hyväksynyt useita väliaikaisia muutoksia siviilioikeudellisiin sulautumisprosesseihinsa, jotka pysyvät voimassa koronaviruksen (COVID-19) tapahtumassa. Näillä muutoksilla varmistetaan, että kilpailuvirasto voi jatkaa toimintaansa, kun sen työntekijät suorittavat velvollisuutensa suojella amerikkalaisia kuluttajia joukkoetätyödirektiivin nojalla CDC:n, WHO:n ja muiden terveysviranomaisten terveysohjeiden mukaisesti.

”Koska kilpailuvirasto ryhtyy toimiin työvoimansa ja sen edessä olevien osapuolten terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi, nämä prosessimuutokset varmistavat, että divisioona voi jatkaa liiketoimien tarkastamista tehokkaasti ja tehokkaasti”, sanoi apulaisoikeusministeri Makan Delrahim Kilpailuoikeuden osasto. ” Jaosto on avoinna liiketoiminnalle, ja jatkamme tehtävämme suojella kilpailua ja amerikkalaisia kuluttajia. Olemme tässä yhdessä ja aiomme tehdä yhteistyötä yritysyhteisön kanssa vireillä olevien sulautumien parissa, kilpailulainsäädännön mukaisten velvollisuuksiemme mukaisesti sekä suojella työntekijöidemme ja kansalaisten terveyttä ja turvallisuutta.”

Siviiliprosessin muutokset ovat seuraavat:

Tällä hetkellä vireillä olevien tai mahdollisesti ehdotettavien sulautumien osalta kilpailuviranomainen pyytää sulautumiselta osapuolilta vielä 30 päivää ajoitussopimuksiin, jotta liiketoimien uudelleentarkastelu saataisiin päätökseen sen jälkeen, kun osapuolet ovat noudattaneet asiakirjapyyntöjä. Jaosto voi olosuhteiden sitä vaatiessa tarkistaa sulautuman osapuolten kanssa tekemiään ajoitussopimuksia myöhemmän kehityksen perusteella.

Kilpailuoikeuden osasto sallii Hart-Scott-Rodinon esittämien tietojen sähköisen arkistoinnin.

Kilpailuoikeuden osasto järjestää kaikki kokoukset puhelimitse tai videoneuvottelulla (mahdollisuuksien mukaan) ilman lieventäviä olosuhteita.

Kaikki määrätyt lausunnot siirretään väliaikaisesti, ja ne siirretään uudelleen suojatun videoneuvottelutoiminnon avulla.

Jos sinulla on kysyttävää näistä prosessimuutoksista, ota yhteyttä Amy Fitzpatrickiin osoitteessa 202-476-0529 tai Amy.Fitzpatrick@usdoj.gov.

Lue täydellinen julkaisu oikeusministeriön julkistaa kilpailuoikeuden siviiliprosessin muutokset pendency COVID-19 Tapahtuma

Lehdistötiedote - FTC

Sulautumista edeltävä ilmoitustoimisto toteuttaa väliaikaista sähköistä arkistointijärjestelmää

Kehittyvän COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi ja henkilöstöhallinnon toimiston ohjeiden mukaisesti perustava ilmoitustoimisto (PNO) ottaa käyttöön väliaikaisen sähköisen arkistointijärjestelmän. Hätätilanteen aikana kaikki arkistointi on toimitettava tämän järjestelmän kautta, ja kaikki paperiversiot ja DVD-lähetykset keskeytetään. Keskeiset tosiasiat ovat seuraavat:

PNO on avoinna paperikopion ja DVD Hart-Scott-Rodinon arkistointia varten perjantaihin 13.3.2020 klo 17.00 saakka.

PNO ei hyväksy mitään arkistointia maanantaina 16. maaliskuuta 2020.

Alkaen klo 8.30 tiistaina 17.3.2020 PNO hyväksyy HSR-arkistoinnin vain tilapäisen sähköisen arkistointijärjestelmän kautta.

Järjestelmä sisältää asiakirjojen lataamisen turvalliseen Accellion-tiedostonsiirtoalustaan käyttäen samoja tiedostomuotoja kuin Hart-Scott-Rodinon Style Sheet -arkistoille.

Vaikka tämä väliaikainen järjestelmä on käytössä, ennenaikaista irtisanomista ei myönnetä mihinkään arkistointiin.

Oikeusministeriö toteuttaa samoja menettelyjä.

PNO pyrkii saamaan järjestelmän toimimaan hyvin tiukalla aikataululla. PNO on antanut erityisohjeita tilapäisestä sähköisestä arkistointijärjestelmästä ja PNO:n toimintamenettelyistä. Jos sinulla on kysyttävää ohjeiden tarkistamisen jälkeen, ota yhteyttä premerger@ftc.gov. Arvostamme tukeanne ja kärsivällisyyttänne tänä vaikeana aikana.

Lue täydellinen julkaisu Premerger Notification Office toteuttaa Temporary E-arkistointijärjestelmä

Lisää lukemista

Kuinka monta toista pyyntöä? Kontekstin lisääminen eDiscovery-palveluntarjoajan vaatimuksiin

Harkitsee toisia pyyntöjä? Vaatimus, tehtävä ja esiintyvyys

Lähde: ComplexDiscovery