Postin COVID-19 Hype? Uusi Gartner Hype Cycle laki- ja vaatimustenmukaisuusteknologioille

According to Zack Hutto, director in the Gartner Legal and Compliance practice, “Just as enterprise resource planning (ERP) overhauled finance, there is promise for a foundational system of record to improve in-house legal operations and workflows. Legal leaders should take a lesson from ERP’s evolution: ‘monolithic’ IT systems tend to lack flexibility and can quickly become an anchor not a sail.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Gartner tunnistaa laki- ja vaatimustenmukaisuusteknologiat, jotka keskittyvät COVID-19:n jälkeiseen postiin

Tietovälineen julkaisu

Gartnerin uusi Hype Cycle for Legal and Compliance Technologies auttaa General Counsel keskittymään kaikkein merkityksellisimpiin teknologiainnovaatioihin

COVID-19 on nopeuttanut vauhtia kohti digitaalisen liiketoiminnan muutosta useimmissa yrityksissä, ja oikeudellisten ja sääntöjen noudattamisen johtajilla on paineita ennakoida sekä mahdollisia parannuksia että mahdollisia riskejä, jotka tulevat uusien oikeudellisten teknologiainnovaatioiden myötä, Gartner, Inc sanoi.

Haasteeseen vastaamiseksi Gartner Hype Cycle for Legal and Compliance Technologies, 2020 -ohjelmassa luetellaan 31 must watch -oikeudellista teknologiaa, joiden avulla oikeudelliset ja vaatimustenmukaisuuden johtajat voivat tunnistaa innovaatiot, joiden avulla he voivat toimia nopeammin. Hän osaa käyttää näitä tietoja uusien innovaatioiden sisäiseen suunnitteluun ja priorisointiin.

” Oikeudellisten ja sääntöjen noudattamisen johtajien on tehtävä yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa, jotta voidaan saada tukea koko organisaatiolle ja käyttää laaja-alaisia investointeja teknologiaan”, sanoi Zack Hutto, joka on Gartnerin laki- ja vaatimustenmukaisuuskäytännön johtaja. ”Niiden on vastattava monimutkaista liiketoiminnan kysyntää investoimalla teknologioihin ja käytäntöihin riskien ennakoimiseksi, tunnistamiseksi ja hallitsemiseksi ja samalla etsittävä mahdollisuuksia edistää kasvua.”

Gartnerin analyytikot sanoivat, että yritysten oikeudellinen johto (ELM), aiheoikeuksien pyynnöt, ennakoiva analytiikka ja robottiprosessiautomaatio (RPA) ovat todennäköisesti edullisimpia useimmille laillisille ja vaatimustenmukaisuusorganisaatioille muutaman vuoden kuluessa (ks. kuva 1). Ne auttavat todennäköisesti myös COVID-19-pandemian aiheuttaman kustannusten optimoinnin ja suunnittelemattoman oikeudellisen työn lisääntyessä.

Kuva 1: Hype-sykli laki- ja vaatimustenmukaisuusteknologioille, 2020

Laki- ja vaatimustenmukaisuusteknologian Hype Cycle — Gartner 2020

Lähde: Gartner (lokakuu 2020)

Yritysten oikeudellinen johto

Kyseessä on monitahoinen markkina, jossa useat myyjät yrittävät vakiinnuttaa monet tämän vuoden Hype Cyclen teknologiat yhtenäisiksi alustoiksi ja sviiteiksi hallinto- ja ohjausjärjestelmän monien osa-alueiden virtaviivaistamiseksi.

”Aivan kuten yrityksen resurssisuunnittelu (ERP) uusitti rahoituksen, on luvataan perustavan järjestelmän kirjaa parantaa sisäistä oikeudellista toimintaa ja työnkulkuja”, sanoi Hutto. ” Oikeudellisten johtajien tulisi ottaa opiksi ERP:n kehityksestä: ”Monoliittisissa” IT-järjestelmissä ei yleensä ole joustavuutta, ja niistä voi nopeasti tulla ankkuri eikä purje.”

Oikeudellisten sovellusten johtajien ja yleisten neuvonantajien on aloitettava halutuista liiketoimintatuloksista ja löydettävä vasta sen jälkeen tekniikka, joka voi auttaa saavuttamaan nämä tulokset.

Aihe oikeuksia koskevat

Aiheoikeuspyyntöjen kysyntä kasvaa, ja niiden asetusten määrä, joilla rekisteröidyllä on oikeus tutustua tietoihinsa ja pyytää muuttamista tai poistamista. Nykyisiä säädöksiä ovat muun muassa Yhdysvaltain California Consumer Privacy Act, EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja Brasilian Lei Geral de Proteção de Dadosis.

Monet organisaatiot ohjaavat kohteensa käyttöpyyntöjä (SARS) sisäisen oikeusavustajan kautta rajoittaakseen mahdollisen vastuun altistumista. Viimeisimmän Gartner Security and Risk Survey -tutkimuksen mukaan tämä maksaa keskimäärin 1 406 dollaria SAR:ia kohden.

”Nousevien pyyntöjen määrien ja merkittävien kustannusten edessä oikeudellisilla ja vaatimustenmukaisuusjohtajilla on suuri potentiaali tehdä huomattavia säästöjä ja vapauttaa aikaa käyttämällä teknologiaa, jolla voidaan automatisoida osa, ellei suurin osa, SRR-työnkulusta”, Hutto sanoi.

Ennakoiva analytiikka

Tämä on vakiintunut tekniikka ja markkinat ovat kypsiä, joten ”out-of-the-box” -käyttö tai pilvipalvelun kautta voi olla suhteellisen yksinkertaista. Teknologia voi tyypillisesti tutkia tietoja tai sisältöä vastaamaan kysymykseen, ”Mitä todennäköisesti tapahtuu, jos...?”

”Tämän teknologian hyväksyminen oikeudellisessa ja noudattamisessa on tyypillisesti vähemmän kypsää kuin muut liiketoiminnot”, Hutto sanoi. ”Tämä tarkoittaa todennäköisesti käyttämätöntä käyttöä koskevia tapauksia, joissa olemassa olevia ratkaisuja voitaisiin käyttää oikeudellisessa ja vaatimustenmukaisuuskontekstissa jonkin verran todellisia etuja tarjotakseen. Vaikka analytiikkaalustat voivat tehdä datan analysoinnista enemmän ”avaimet käteen” poimiminen todellisia oivalluksia voi olla vaikeampaa. Oikeudellisten ja sääntöjen noudattamisen johtajien olisi vielä harkittava ja parannettava tietojensa käyttökelpoisuutta, tiimiensä valmiuksia ja tietojen saavutettavuutta eri nykyisissä järjestelmissä.”

Robottiprosessiautomaatio (RPA)

RPA:n mahdollisuudet virtaviivaistaa toistuvien sääntöihin perustuvien tehtävien työnkulkuja on jo vakiintunut muissa liiketoiminnoissa. Tyypillisesti RPA soveltuu parhaiten järjestelmiin, joissa on vakioidut — usein vanhat — käyttöliittymät, joille voidaan kirjoittaa komentosarjoja.

”Jos lakiosastot käyttävät jo tämäntyyppisiä järjestelmiä, on todennäköistä, että RPA voi parantaa tehokkuutta”, sanoi Hutto. ”Kuitenkin kaikki oikeudelliset yksiköt eivät käytä tällaisia järjestelmiä. Jos ei, voisi olla järkevää tarkastella pidempään ja harkita sijoittamista järjestelmiin, joissa on automaatiotoiminnot sisäänrakennettu.”

Gartnerin neuvo on tarkastella näitä neljää teknologiaa, joka ei perustu pelkästään niiden asemaan Hype Cycle. Oikeudellisten ja sääntöjen noudattamisen johtajien tulisi keskittyä teknologioihin, joilla on eniten mahdollisuuksia ajaa suurin muutos omissa organisaatioissaan lähes keskipitkällä aikavälillä; kanta Hype Cycle on osa sitä, mutta ei koko tarinaa.

Esimerkiksi herra Hutto sanoi, että blockchain on teknologia, jolla on potentiaalia tehdä menestyksekäs matka Tuottavuuden tasangolle viiden vuoden kuluessa. Mutta toistaiseksi sen soveltaminen rajoittuu todennäköisesti melko kapeisiin käyttötapauksiin, ja se ei todennäköisesti ole muunnos yritysten oikeudellisille ja vaatimustenmukaisuusjohtajille.

Lisätietoja on Gartnerin asiakkaiden saatavilla Hype Cycle for Legal and Compliance Technologies -raportissa.

Muut kuin asiakkaat voivat löytää ilmaisia oikeudellisia teknologioita resursseja Oikeudellinen teknologia teidän osastollenne.

Tietoja Gartnerin oikeus- ja vaatimustenmukaisuuskäytännöistä

Gartner Legal and Compliance -käytäntö tukee ylimpiä oikeudellisia ja noudattamista valvovia johtajia heidän keskeisimmillä Gartner tarjoaa ainutlaatuisen sisällön laajuuden ja syvyyden, joka tukee asiakkaiden yksilöllistä menestystä ja toteuttaa keskeisiä aloitteita, jotka leikkaavat rahoitustoimintoja liiketoiminnan vaikutuksen edistämiseksi. Lue lisää osoitteessa

Tietoa henkilöstä Gartner

Gartner, Inc. (NYSE: IT) on maailman johtava tutkimus- ja neuvontayritys sekä S ja P 500 -yritysten jäsen. Varustamme yritysjohtajille välttämättömiä oivalluksia, neuvoja ja työkaluja, jotta he voivat saavuttaa kriittiset painopisteensä tänään ja rakentaa tulevaisuuden menestyviä organisaatioita.

Verraton yhdistelmä asiantuntijajohtoista, lääkäri-hankittu ja datavetoinen tutkimus ohjaa asiakkaita kohti oikeita päätöksiä asioista, joilla on eniten merkitystä. Olemme luotettava neuvonantaja ja objektiivinen voimavara yli 14 000 yritykselle yli sadassa maassa — kaikissa tärkeimmissä toiminnoissa, kaikilla toimialoilla ja yrityksissä.

Lisätietoja siitä, miten autamme päättäjiä parantamaan liiketoiminnan tulevaisuutta, käy gartner.comissa.

Lue Gartnerin alkuperäinen mediatiedote Identifies Legal and Compliance Technologies Focus Post COVID 19

Lisä lukeminen

Piilotetut trendit Vankeusalan AlSP-ohjelmista vangitseva tutkimus

Peräsimen piteleminen? Syksyn 2020 eDiscovery Business Luottamuskyselyn

Lähde: Complex Discover

Uutta NIST:stä: Kyberturvallisuuden ja yritysriskien hallinnan integrointi (ERM)

NIST has released NISTIR 8286, Integrating Cybersecurity and Enterprise Risk Management...

Pilvinen liitto? Seuraavan sukupolven pilvi Euroopalle

According to Thierry Breton, Commissioner for the Internal Market, "Europe needs...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Muutoksen kausi? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus syksyllä 2020

In the fall of 2020, 77.2% of eDiscovery Business Confidence Survey...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Tarkistuksia ja päätöksiä? Uusia huomioita eDiscovery Secure Remote -arvosteluille

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Makrokatsaus menneisyyteen ja ennustettuun eDiscoveryn markkina-kokoon 2012—2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

eDiscovery Market Size Mashup: 2019-2024 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Muutoksen kausi? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus syksyllä 2020

In the fall of 2020, 77.2% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Jatkuva tapaus, joka koskee budjettirajoitteita eDiscoveryn liiketoiminnassa

In the fall of 2020, 49.4% of respondents viewed budgetary constraints...

Kirjanpitoa? eDiscoveryn operatiiviset mittarit syksyllä 2020

In the fall of 2020, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Peräsimen piteleminen? Syksyn 2020 eDiscovery Business Luottamuskyselyn

This is the twentieth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

DISCO nostaa 60 miljoonaa dollaria

According to the media release, DISCO will use this investment to...

Rampiva ja RYABI Groupin yhdistäminen

According to today's announcement, the RYABI Group merger is Rampiva's first...

eDiscovery-yrityskeskittymät, yritysostot ja sijoitukset Q3 2020 -hankkeeseen

From HaystackID and NightOwl Global to Reveal Data and NexLP, the...

Mitratech hankkii Acuity ELM

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, “We came to the...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Viisi suurta lukee eDiscovery syyskuu 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa elokuulle 2020

From predictive coding and artificial intelligence to antitrust investigations and malware,...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa heinäkuulle 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...