Reynen Hovi turvaa lisärahoitusta

According to the media release, Reynen Court has secured $4.5 million of further funding to accelerate growth. Founded in 2018 with wide support from a consortium of nineteen leading global law firms, Reynen Court now has nearly two hundred third-party application vendors are actively engaged, with more than a hundred already under contract and currently present or working towards participation in the Reynen Court solution store.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
ru flag
es flag

Reynen Court varmistaa seuraavan rahoituskierroksen kasvun vauhdittamiseksi

Tietovälineen julkaisu

Global Venture Capital Fund Ventech Lyijy Uusi rahoitus liittyi nykyisten osakkeenomistajien Clifford Chance, Latham ja Watkins ja Prins H LLC

New York - 28. lokakuuta 2020 - Reynen Court on saanut 4,5 miljoonan dollarin lisärahoituksen kasvun vauhdittamiseksi. Maailmanlaajuinen pääomasijoitusyhtiö Ventech johti kierrosta, johon kuuluivat Clifford Chance sekä Latham ja Watkins, jotka yhdessä johtivat yhtiön alkuperäistä 10 miljoonan dollarin rahoitusta, sekä Reynen Courtin perustajan ja toimitusjohtajan Andrew D. Kleinin hallitsema sijoitusväline Prins H LLC.

Vuonna 2018 perustettu Reynen Court on perustanut laajan tuen yhdeksäntoista johtavasta maailmanlaajuisesta asianajotoimistosta. Se on rakentanut ja käynnistänyt oikeusteknologian sovelluskaupan kaltaisen alustan, jonka avulla asianajotoimistojen ja yritysten lakiosastojen on nopeaa, helppoa ja turvallista löytää, testata, ottaa käyttöön ja hallita keinotekoisia Intelligence, Smart Contracts ja muut uudet Latham ja Watkins sekä Clifford Chance toimivat yhteenliittymän yhteistyöpuheenjohtajina. Lähes kaksisataa kolmannen osapuolen sovellustoimittajaa on aktiivisesti mukana Reynen Courtin kanssa, yli sata jo sopimuspuolista ja tällä hetkellä Reynen Courtin ratkaisukauppaan osallistumisen puolesta.

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme ilmoittaa uudesta rahoituksestamme, joka tukee tiimimme laajentamista ja siten nopeutta, jolla voimme edelleen kehittää alustaamme ja liiketoimintaamme”, sanoi Sarjateknologiayrittäjä Klein, joka aloitti uransa arvopaperijuristina Cravathissa, Swainessa ja Mooressa. ”Olemme hyvin kiitollisia Ventechin, Clifford Chancen sekä Lathamin ja Watkinsin jatkuvasta luottamuksesta.”

Ventechin toimitusjohtaja Jean Bourcereau kommentoi: ”Olemme seuranneet tiiviisti oikeudellisen teknologian kehitystä maailmanlaajuisesti ja vakuuttuneita viime vuonna siitä, että Reynen Courtin luoma foorumi nopeuttaa tekoälyn ja muiden seuraavan sukupolven teknologioiden käyttöönottoa teollisuudessa. Meillä oli mahdollisuus sijoittaa pieni summa yrityksen ensimmäisen kierroksen viimeiseen päätöskierrokseen. Teemme nyt huomattavamman investoinnin, koska olemme valtavan vaikuttuneita lanseeratun foorumin laajuudesta ja hienostuneisuudesta, johtoryhmän kypsyydestä ja monipuolisista lahjakkuuksista sekä tietenkin niin monien maailman johtavien asianajotoimistojen ennennäkemättömästä tuesta.”

”Siitä lähtien, kun olimme varhaisessa osallistumisessamme yhdessä Reynen Courtin kehitystä tukevien asianajotoimistojen puheenjohtajana, olemme uskoneet, että se voisi avata oikeudellisen teknologian mahdollisuudet asiakkaillemme, meille ja koko teollisuudelle”, sanoi Clifford Chancen tiedotuspäällikkö Paul Greenwood. ”Uskomme tähän nyt enemmän kuin koskaan, kun otetaan huomioon COVID 19:n puhkeamisen vauhdittama uuden teknologian nopea käyttöönotto oikeudellisella alalla.”

”Reynen Court on tehnyt suuria harppauksia parantaakseen alustansa ja laajentaakseen merkittävästi myyjäputkea”, lisäsi Lathamin ja Watkinsin tiedotuspäällikkö Ken Heaps. ”Tiimi rakentaa voimakkaan alustan, joka ei ole vain hyvässä asemassa uusien teknologioiden käyttöönoton lisäämiseksi, vaan myös edistää innovaatioita, jotka voivat skaalautua yritysten tarpeisiin. Olemme iloisia voidessamme olla osa Reynen Courtin jatkuvaa kasvua ja pitkän aikavälin menestystä.”

Tietoja Reynen Court

Reynen Court Inc. (www.reynencourt.com) tekee asianajotoimistojen ja sisäisten lakiosastojen on nopeaa, helppoa ja turvallista löytää, testata, ottaa käyttöön ja hallita tekoälyä, älykkäitä sopimuksia ja muita uusia teknologioita. Alustamme avulla yritykset voivat käyttää pilvipohjaisia sovelluksia joko paikallisesti tai yksityisissä virtuaalisissa pilvissä omassa hallinnassaan. Tämä mahdollistaa nykyaikaisten ohjelmistoratkaisujen käytön vaatimatta tietoturvan tai vakauden uhraamista. Alusta vie aikaa ja kustannuksia myös perinteisistä teknologian hankinta- ja käyttöönottoprosesseista tarjoamalla sisältörikas ratkaisukauppa sekä työkaluja ja automaatiota sellaisten sovellusten ja apuohjelmien testaamiseen ja ostamiseen, jotka ajavat yhteentoimivuutta muiden sovellusten välillä ja niiden joukossa sekä yrityksen ensisijaisten järjestelmien ja infrastruktuurin kanssa. Alustan avulla yritykset voivat myös kerätä ja analysoida kustannus- ja käyttömittareita kattavasti tietotekniikkaohjelmistojen sekä infrastruktuurin ylläpidon ja menojen ennakoitavuuden parantamiseksi. Meitä tukee laaja yhteenliittymä, jossa on 19 suurinta maailmanlaajuista asianajotoimistoa. Clifford Chance, Latham ja Watkins sekä Orrick ovat sijoittajia yhtiöön.

Lisä lukeminen

Shopping Solutions Uudet investoinnit Reynan Court

Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

Lähde: Complex Discover

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Consilio ja Xact Data Discovery sopivat yhdistämisestä

"This is a significant step for Consilio and XDD to bring...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gimmal hankkii Sherpa-ohjelmiston

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Onko sinulla yhteentoimivuus? CloudNine käynnistää etsintäportaalin

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneetti rikostekninen sulkeutuu $115 miljoonaa listautumisanti

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD hankkii Paralawin

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta keväällä 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kevään 2021 yleiskatsaus

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Onnelliset päivät ovat taas lähellä? eDiscoveryn operatiiviset mittarit keväällä 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Optimismin tilkka? Kevään 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...