Hoofdstad Southwest leidt een herkapitalisatie van Driven

“We are excited about our new partnership with Driven and its management team,” said Matt Darrah, Principal of Capital Southwest. “We are impressed by Driven’s management team and its ability to drive cost out of litigation and to serve its law firm and corporate clients effectively. Driven has developed the tools and products needed to support the growing volume and complexity associated with the eDiscovery market.”

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Aankondiging van de pers

Capital Southwest Corporation („Capital Southwest”) (CSWC), een intern beheerd bedrijf dat zich richt op het leveren van flexibele financieringsoplossingen ter ondersteuning van de overname en groei van middenmarktbedrijven, kondigde vandaag [8 juli 2019] aan dat het leidde een herkapitalisatie van Driven, Inc. („Driven ”), een toonaangevende leverancier van eDiscovery adviesdiensten. Capital Southwest heeft een lening verstrekt voor het eerste pandrecht en zal optreden als de enige investeerder en administratief agent voor de kredietfaciliteit.

„We zijn enthousiast over onze nieuwe samenwerking met Driven en zijn managementteam,” zegt Matt Darrah, Principal of Capital Southwest. „We zijn onder de indruk van het managementteam van Driven en zijn vermogen om kosten uit geschillen te halen en zijn advocatenkantoor en zakelijke klanten effectief van dienst te zijn. Driven heeft de tools en producten ontwikkeld die nodig zijn om het groeiende volume en de complexiteit van de eDiscovery markt te ondersteunen.”

„We zijn blij met de selectie van Capital Southwest als onze financieringspartner. Capital Southwest leverde een aantrekkelijke financieringsoplossing met het kapitaal en de flexibiliteit die Driven zal helpen zijn groeipotentieel te bereiken”, aldus Ozzy Jimenez, CEO van Driven, Inc.

Opgericht in 2001 en met hoofdkantoor in Falls Church, Virginia, Driven, Inc. („Driven” of het „Bedrijf”) is een advies- en informatiebeheerbedrijf voor eDiscovery dat klanten gedurende de levenscyclus van gegevens ondersteunt, voornamelijk als het gaat om ondersteuning van geschillen. Binnen eDiscovery biedt het bedrijf een volledig spectrum aan oplossingen aan klanten door middel van een combinatie van consulting, technologie-wederverkoop, forensisch onderzoek, managed review, productie en hosting. Via de Update Legal divisie biedt het bedrijf ook een uitgebreide reeks juridische personeelsdiensten, waardoor Driven het vermogen om te dienen als een one-stop-provider voor procesondersteuning en eDiscovery services verder verbetert.

Over Capital Southwest

Capital Southwest Corporation (CSWC) is een in Dallas, Texas gevestigd, intern beheerd bedrijf voor bedrijfsontwikkeling, met ongeveer $326 miljoen aan nettoactiva per 31 maart 2019. Capital Southwest is een kredietverlenende onderneming op de middenmarkt die zich richt op het ondersteunen van de overname en groei van middenmarktbedrijven met $5 tot $25 miljoen investeringen in de kapitaalstructuur, waaronder eerste pandrecht, unitranche, tweede pandrecht, achtergestelde schuld en niet-zeggenschap deelnemingen in aandelen. Als overheidsbedrijf met een vaste kapitaalbasis heeft Capital Southwest de flexibiliteit om creatief te zijn in haar financieringsoplossingen en om te investeren om de groei van haar portefeuillemaatschappijen gedurende lange perioden te ondersteunen.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat historische informatie en toekomstgerichte verklaringen in de zin van The Private Securities Litigation Reform Act van 1995 met betrekking tot toekomstige dividenden, marktomstandigheden en de activiteiten en investeringen van Capital Southwest. Toekomstgerichte uitspraken zijn uitspraken die geen historische uitspraken zijn en vaak geïdentificeerd kunnen worden door woorden als „wil”, „geloven”, „verwachten” en soortgelijke uitdrukkingen en variaties of negatieven van deze woorden. Deze uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, aannames en overtuigingen van het management. Ze zijn geen garanties voor toekomstige resultaten en zijn onderhevig aan talrijke risico's, onzekerheden en veronderstellingen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die welke in een toekomstgerichte verklaring worden uitgedrukt. Deze risico's omvatten risico's in verband met veranderingen in de markten waarin Capital Southwest belegt, veranderingen in de financiële en kredietmarkten, wijzigingen in de regelgeving, fiscale behandeling en algemene economische en zakelijke voorwaarden.

Lezers mogen niet onnodig vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen en worden aangemoedigd om het jaarverslag van Capital Southwest te herzien op formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31 maart 2019 en de daaropvolgende indiening bij de Securities and Exchange Commission voor een vollediger bespreking van de risico's en andere factoren die van invloed kunnen zijn op toekomstgerichte verklaringen. Behalve zoals vereist door de federale effectenwetgeving, is Capital Southwest niet verplicht om toekomstgerichte verklaringen openbaar te actualiseren of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen, veranderende omstandigheden of enige andere reden na de datum van dit persbericht.

Aanvullend lezen

Een lopende lijst van eDiscovery Investeringen (chronologie)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: een korte lijst van eDiscovery investeerders

Bron: ComplexDiscovery

CloudNine verzekert investeringen in groei-aandelenkapitaal

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Relativiteit verwerft tekst IQ

"We're merely scratching the surface of what the application of AI...

Sandline Discovery verwerft 24 juridische

According to Dominic Piernot, co-founder of 24legal, “We are super excited...

Consilio en Xact Data Discovery Fusie wordt gesloten

“We are very pleased to close the merger with Xact Data...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor mei 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

CloudNine verzekert investeringen in groei-aandelenkapitaal

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Een Mushrooming Kans? Canopy beveiligt AI-aangedreven Data Inbreuk Response Patent

According to Ralph Nickl, CEO and co-founder of Canopy, “Until recently,...

Exterro lanceert FTK Central

According to Exterro Founder and CEO Bobby Balachandran, “FTK Central’s new processing...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2021 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Je zes controleren? Een samengevuld overzicht van zes halfjaarlijkse prijsenquêtes voor eDiscovery

The anonymized aggregate results from six semi-annual surveys highlight eDiscovery pricing...

Alternatieve prijs stijlen? Resultaten eDiscovery Pricing Survey in de zomer

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...