Vain ajan kysymys? HaysTackid käynnistää uuden palvelun tietomurtojen etsimistä ja tarkastelua varten

According to HaystackID’s Chief Innovation Officer and President of Global Investigations, Michael Sarlo, “With the prevalence of data breaches in today’s business world, it is only a matter of time before an organization faces the challenge of a post-data breach incident response. While there are many different solutions for specific incident response tasks, our new ReviewRight Protect service allows us to help companies address these tasks with an integrated service managed by a team of proven data and legal discovery and review experts. Leveraging HaystackID’s extensive data discovery and compliance reporting experience, the new service helps companies quickly identify sensitive data, promptly assess safe and at-risk data, and rapidly respond and report to mitigate data-breach associated risk.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevaa palvelu- ja tuotesisältöä tietojen löytämisestä ja laillisista etsintätarjoajista tietopalveluna bloginsa lukijoille. Vaikka ComplexDiscovery korostaa tätä sisältöä, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat lähettää suosituksia sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn palvelu- ja tuotesisältöpäivityksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

HaysTackid™ käynnistää ReviewRight Protect™ -sovelluksen tarjotakseen yrityksille nopeamman ja tehokkaamman tietomurron löytämisen ja tarkastelun

Palvelu yhdistää koneoppimisen kokeneiden tiimien kanssa altistumisen määrittämiseen, riskin vähentämiseen ja raportoinnin vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen

WAWTON — 12. tammikuuta 2021 — Tietomurroista kärsivät yritykset voivat nyt arvioida altistumistaan, tunnistaa riskitiedot ja palata nopeammin verkkoon uuden palvelun avulla, joka on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys HaysTackidin. ReviewRight Protect yhdistää koneoppimisen ja laajan oikeudellisen ja sääntelyn löytämisen ja tarkastelun kokemukseen, joka tarjoaa tietoa ja älykkyyttä tietomurron jälkeisiin päätöksiin ja vastauksiin.

”Tietomurtojen yleisyys nykypäivän yritysmaailmassa on vain ajan kysymys, milloin organisaatio joutuu tietomurron jälkeisen tapauksen haasteeseen”, sanoi Michael Sarlo, HaysTackidin innovaatiojohtaja ja globaalien tutkimusten johtaja. ”Vaikka on olemassa monia erilaisia ratkaisuja tiettyihin vaaratilanteiden vastaustehtäviin, uusi ReviewRight Protect -palvelumme avulla voimme auttaa yrityksiä käsittelemään näitä tehtäviä integroidulla palvelulla, jota hallinnoi todistettu data ja oikeudelliset löytämis- ja tarkistusasiantuntijat. HaysTackidin laajan tietojen löytämisen ja vaatimustenmukaisuuden raportoinnin avulla uusi palvelu auttaa yrityksiä tunnistamaan nopeasti arkaluonteiset tiedot, arvioimaan nopeasti turvallisia ja riskialttiita tietoja sekä reagoimaan nopeasti ja raportoimaan lieventääkseen tietomurtoon liittyviä riskejä.”

ReviewRight Protectia voivat käyttää yritykset, asianajotoimistot, vakuutusyhtiöt, kyberturvallisuuden tarjoajat ja vaaratilanteiden vastausyritykset, jotka on kehitetty HaysTackidin työstä tarjotakseen johtavien asianajotoimistojen ja yritysten nopean ja tarkan tietomurron jälkeisen tuen. Organisaatioille, joilla ei ole laajamittaisia valmiuksia tai arkaluonteisten tietojen tarkastus- ja raportointiasiantuntemusta, se tarjoaa välittömästi käytettävissä olevan ja täysin integroidun järjestelmän arkaluonteisten tietojen havaitsemiseen, arviointiin, tarkasteluun ja ilmoitukseen tietojen tarkasteluun ja tutkimuksiin tietoturvaloukkaukset, laillis- ja sääntelylähtöiset yhteisön ilmoitukset sekä ennakoiva ja reaktiivinen tietojen suunnittelu ja korjaaminen.

ReviewRight Protetect -peruselementtejä ovat:

+ Arkaluontoisten tietojen läsnäolon ja laajuuden havaitseminen

+ Rikkomisen tai julkistamisen vaikutuksen ja vaihtoehtojen tunnistaminen ja arviointi.

+ Tunnistettujen arkaluontoisten tietojen ja asiakirjojen tarkastelu

+ Ilmoitus yksityishenkilöille ja yhteisöille rikkomisesta tai paljastamisesta.

”Tämä uusi tarjonta korostaa keskittymistämme ja sitoutumistamme tietojen löytämiseen ja antaa asiakkaillemme integroidun vaihtoehdon, joka käsittelee keskeisiä tietomurron vastaustehtäviä, joita tukee luodinkestävä oikeudellinen tarkistusmekanismi”, HaysTackidin toimitusjohtaja Hal Brooks sanoi. ” Siinä yhdistyvät tietotekniikan kokemus ja tietosuojaasiantuntemus, jonka avulla asiakkaat voivat analysoida tietojaan ja oppia siitä hyvin nopeasti, jotta riskit voidaan pienentää mahdollisimman pian tietomurron jälkeen.”

Uusi palvelu tarjoaa myös päteviä ja sertifioituja arkaluonteisia tietoja ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnin asiantuntijoita, joita voidaan käyttää ennakoivasti tarkastamaan, arvioimaan ja luokittelemaan tietoja tietojen suojaamiseksi ennen tietomurtoa. Suojauksen avulla tietomurrotut organisaatiot voivat vastata ja raportoida nopeammin kuin ilman tätä ennakoivaa suojausta.

HaysTackid-tiimi järjestää 17. helmikuuta opetusverkkolähetyksen tietomurron jälkeisistä vaaratilanteista, taktiikoista ja tekniikoista. Tämä esitys, Ajan kysymys? Tietomurto Discovery Defensible Incident Responses, antaa yksityiskohtaisia tietoja tietoverkkoihin liittyvistä vaaratilanteista, huippuluokan tietojen etsintätekniikoista ja todistetuista asiakirjojen tarkistuspalveluista, jotka tukevat lain edellyttämiä tunnistus-, tunnistus-, tarkistus- ja ilmoitusprosesseja arkaluonteisen jälkeen tietoihin liittyvät rikkomukset ja tietojen ilmoittaminen.

Tietoja ReviewRight®

HaysTackid's ReviewRight on erikoistunut joukko asiakirjojen arviointipalveluja, mukaan lukien uusi ReviewRight Protect™, jonka tarkoituksena on auttaa asianajotoimistoja ja lakiosastoja nopeasti ja tarkasti oppimaan tiedoistaan oikeita päätöksiä myönteisten ja laadukkaiden tutkimusten ja riita-asioiden kannalta. Nämä palvelut vastaavat keskeisiä eDiscovery-tarpeita monimutkaisten, tietointensiivisten tarkastusten osalta, mukaan lukien arkaluonteisten tietojen löytäminen, tietomurron jälkeinen tarkastelu ja vaaratilanteiden vasta

Tietoja HaysTackid™

HaysTackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään, ymmärtämään ja oppimaan tietoja monimutkaisissa, dataa vaativissa tutkimuksissa ja oikeudenkäynneissä. HaysTackid mobilisoi alan johtavia tietokoneiden rikostekniikan, eDiscoveryn ja asianajajaasiakirjojen tarkastelun asiantuntijoita palvelemaan yli 500 maailman johtavaa yritystä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. HaysTackid palvelee lähes puolet Fortune 100 -tasosta, ja se on vaihtoehtoinen oikeudellisten palvelujen tarjoaja, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknisen huippuosaamisen ja valkoisen käsineen asiakaspalvelun kulttuuriin. Lisätietoja sen palvelupaketista on HaysTackid.com -sivustossa.

Lue ReviewRight Protect™ -ohjelmiston alkuperäinen ilmoitus HaysTackidista

Lisä lukeminen

Ennakoivasta havaitsemisesta tietomurron arviointeihin: arkaluonteisten tietojen etsiminen ja poistaminen Asceman avulla

Automatisointi eDiscovery: Strateginen kehys

Lähde: Complex Discover

eDiscoveryn sulautumat, yritysostot ja investoinnit vuonna 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Suhteellisuusteoria hankkii VerQU

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery-yrityskeskittymät, yritysostot ja sijoitukset Q4 2020 -hankkeeseen

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

DISCO sulkee 100 miljoonan dollarin rahoituskierroksen

According to DISCO CEO Kiwi Camara, “Legaltech is booming now, and...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Viisi suurta lukee eDiscovery syyskuu 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Vain ajan kysymys? HaysTackid käynnistää uuden palvelun tietomurtojen etsimistä ja tarkastelua varten

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Se on Match! Keskittyminen eDiscovery-tarkastelun kokonaiskustannuksiin ja tarkistusoikeus Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

Ennakoivasta havaitsemisesta tietomurron arviointeihin: arkaluonteisten tietojen etsiminen ja poistaminen Asceman avulla

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

Ei niin erinomainen? eDiscoveryn operatiiviset mittarit talvella 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Winter 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Yläviisikko? Yhteenlaskettu yleiskatsaus viiteen puolivuotiseen eDiscovery-hinnoittelututkimukseen

As we are in the midst of a pandemic that has...

Tasapainotus relevanssi ja todellisuus? Winter 2021 eDiscovery Hinnoittelukyselyn tulokset

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...