Slechts een kwestie van tijd? HayStackID lanceert nieuwe service voor detectie en beoordeling van datalekken

According to HaystackID’s Chief Innovation Officer and President of Global Investigations, Michael Sarlo, “With the prevalence of data breaches in today’s business world, it is only a matter of time before an organization faces the challenge of a post-data breach incident response. While there are many different solutions for specific incident response tasks, our new ReviewRight Protect service allows us to help companies address these tasks with an integrated service managed by a team of proven data and legal discovery and review experts. Leveraging HaystackID’s extensive data discovery and compliance reporting experience, the new service helps companies quickly identify sensitive data, promptly assess safe and at-risk data, and rapidly respond and report to mitigate data-breach associated risk.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd benadrukt ComplexDiscovery openbaar beschikbare service en product inhoud van data discovery en juridische discovery providers als een informatieservice voor de lezers van haar blog. Hoewel ComplexDiscovery deze inhoud benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor opname in de service- en productcontentupdates van ComplexDiscovery

Mededeling van de pers

HayStackID™ lanceert ReviewRight Protect™ om bedrijven te voorzien van snellere, efficiëntere detectie en beoordeling van datalekken

Service combineert machine learning met ervaren teams om blootstelling te bepalen, risico's te beperken en naleving van rapportage te garanderen

WASHINGTON — 12 januari 2021 — Bedrijven die lijden aan datalekken kunnen nu hun blootstelling beoordelen, risicogegevens identificeren en sneller online gaan met een nieuwe service van het gespecialiseerde eDiscovery servicebedrijf HayStackID. ReviewRight Protect combineert machine learning met uitgebreide ervaring op het gebied van wet- en regelgeving om inzicht en intelligentie te bieden om gegevensgestuurde beslissingen en reacties na de inbreuk te informeren.

„Met de prevalentie van datalekken in de huidige zakelijke wereld, is het slechts een kwestie van tijd voordat een organisatie geconfronteerd met de uitdaging van een post-datalek incident reactie,” zegt Michael Sarlo, HayStackId's chief innovation officer en president van wereldwijde onderzoeken. „Hoewel er veel verschillende oplossingen zijn voor specifieke incidentresponstaken, kunnen we met onze nieuwe ReviewRight Protect-service bedrijven helpen deze taken aan te pakken met een geïntegreerde service die wordt beheerd door een team van bewezen gegevens- en juridische experts op het gebied van detectie en beoordeling. De nieuwe service maakt gebruik van HayStackIds uitgebreide ervaring op het gebied van gegevensdetectie en nalevingsrapportage en helpt bedrijven snel gevoelige gegevens te identificeren, veilige en risico-gegevens snel te beoordelen, en snel te reageren en te rapporteren om het risico op datalekken te beperken.”

ReviewRight Protect is ontwikkeld op basis van het werk van HayStackID om toonaangevende advocatenkantoren en bedrijven te voorzien van snelle en nauwkeurige ondersteuning voor incidenten na datalek, en kan worden gebruikt door bedrijven, advocatenkantoren, verzekeraars, cyberbeveiligingsproviders en incidentresponsbedrijven. Voor organisaties zonder grootschalige mogelijkheden of expertise op het gebied van het beoordelen en rapporteren van gevoelige gegevens biedt het een onmiddellijk beschikbaar en volledig geïntegreerd systeem voor detectie, beoordeling, beoordeling en kennisgeving van gevoelige gegevens ter ondersteuning van gegevensaudits en -onderzoeken; gegevens- en documentbeoordelingen na datalekken; kennisgevingen op basis van wet- en regelgeving; en proactieve en reactieve gegevensplanning en -sanering.

De kernelementen van ReviewRight Protect zijn onder andere:

+ Detectie van de aanwezigheid en reikwijdte van gevoelige gegevens.

+ Identificatie en beoordeling van de gevolgen en opties voor inbreuken of openbaarmaking

+ Herziening van geïdentificeerde gevoelige gegevens en documenten.

+ Kennisgeving van personen en entiteiten van inbreuk of openbaarmaking.

„Dit nieuwe aanbod benadrukt onze focus en toewijding aan data discovery en geeft onze klanten een geïntegreerde optie die de belangrijkste data breuk incident respons taken ondersteund door een kogelvrije juridische toetsing mechanisme,” HayStackid CEO Hal Brooks zei. „Het combineert data-forensische ervaring en expertise op het gebied van gegevensprivacy om klanten in staat te stellen hun gegevens te analyseren en er zeer snel van te leren om risico's zo snel mogelijk na een datalek te beperken.”

De nieuwe service biedt ook gekwalificeerde en gecertificeerde deskundigen op het gebied van gevoelige gegevens en compliance die kunnen worden gebruikt om proactief gegevens te controleren, te beoordelen en te categoriseren om gegevens te beschermen vóór een datalek. Dankzij deze bescherming kunnen organisaties die inbreuk maken op gegevens sneller reageren en rapporteren dan zonder deze proactieve bescherming.

Het HayStackID-team zal op 17 februari een educatieve webcast houden over overwegingen, tactieken en technieken bij incidenten na datalek. Deze presentatie, een kwestie van tijd? Van Discovery van datalekken tot defensible Incident Responses, zal gedetailleerde informatie verstrekken over cybergerelateerde incidenten, geavanceerde technologieën voor gegevensdetectie en bewezen documentbeoordelingsservices ter ondersteuning van de detectie-, identificatie-, controle- en meldingsprocessen die wettelijk vereist zijn na gevoelige gegevensgerelateerde inbreuken en openbaarmaking.

Over ReviewRight®

HayStackId's ReviewRight is een gespecialiseerde reeks documentbeoordelingsdiensten, waaronder de nieuwe ReviewRight Protect™, ontworpen om advocatenkantoren en juridische afdelingen snel en nauwkeurig te leren van hun gegevens om de juiste beslissingen te nemen voor positieve en kwalitatieve onderzoeks- en procesresultaten. Deze services voldoen aan essentiële eDiscovery behoeften voor complexe, gegevensintensieve beoordelingen, waaronder detectie van gevoelige gegevens, controle na datalekken en meldingen van incidenten.

Over HayStackID™

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebureau dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende computerforensische, eDiscovery en advocaten documentbeoordelingsexperts om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Ga voor meer informatie over de suite van diensten naar HayStackid.com.

Lees de originele aankondiging van ReviewRight Protect™ van HayStackID

Extra lezen

Van proactieve detectie tot beoordelingen van gegevensinbreuken: detectie en extractie van gevoelige gegevens met Ascema

Automatisering van eDiscovery: een strategisch kader

Bron: complexDiscovery

eDiscovery Fusies, Overnames en Investeringen in 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Relativiteit verwerft VerQu

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q4 2020

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

DISCO sluit financieringsronde van $100 miljoen af

According to DISCO CEO Kiwi Camara, “Legaltech is booming now, and...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor november 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor oktober 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor september 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Slechts een kwestie van tijd? HayStackID lanceert nieuwe service voor detectie en beoordeling van datalekken

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Het is een Match! Focus op de totale kosten van eDiscovery Review met ReviewRight Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

From Proactive Detection to Data Breach Reviews: Sensitive Data Discovery and Extraction with Ascema

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

Niet zo uitmuntend? Operationele statistieken van eDiscovery in de winter van 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Winter 2021 Resultaten van eDiscovery Business Confidence

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

High Five? Een samengevoegd overzicht van vijf halfjaarlijkse eDiscovery Pricing Enquêtes

As we are in the midst of a pandemic that has...

Relevantie en realiteit in evenwicht brengen? Resultaten eDiscovery Prijzen Survey Winter 2021

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...