Onna nostaa 27M dollaria B-sarjan rahoituksessa

“Since we first invested in Onna last year, Slack deployed their platform because it was the most robust, modern, easy-to-use eDiscovery product we evaluated — and it worked seamlessly in Slack. Our IT and legal teams love how easy it is to connect new information sources without having to learn complicated query languages,” said Jason Spinell, Director of the Slack Fund. “With this additional investment in Onna, we look forward to helping them realize their vision of building a knowledge integration platform that brings together all of a company’s sources of content, directly inside Slack.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote kautta PRNewsWire

Onna nostaa 27M Series B Scale World First Knowledge Integration Platform (KIP)

Onna integroi työpaikkasovellukset, joiden avulla ihmiset ja organisaatiot voivat yhtenäistää, suojata, etsiä, automatisoida ja rakentaa oman osaamisensa päälle

Onna valtuuttaa sovellukset, kuten vaatimustenmukaisuus, hallinta, arkistointi, eDiscovery, haku ja mittatilaustyönä tehdyt sisäiset työnkulkusovellukset

Atomicon johtaman investointikierroksen avulla kehitetään insinööri-, tuote- ja kumppanuustiimit, jotka kehittävät Onnan integraatioiden ja sovellusten ekosysteemiä.

Osana tätä sijoituskierrosta Atomicon Ben Blume liittyy hallitukseen

Maailman ensimmäinen Knowledge Integration Platform (KIP), tänään [17. kesäkuuta 2020] julkisti 27M Series B -sijoituksen. Tällä viimeisimmällä investointikierroksella, jota Atomico johtaa Glynn Capitalin osallistumisella, käytetään Onnan insinööri-, tuote- ja kumppanuustiimien kasvattamiseen, jotta se kehittää integraatioiden ja sovellusten ekosysteemiä. Edelliset sijoittajat Dawn Capital, Nauta Capital ja Slack Fund sijoittivat kaikki tällä viimeisimmällä kierroksella. Osana tätä investointia Atomicon Ben Blume liittyy hallitukseen.

Onna integroi kaikki työpaikan tietopohjaiset sovellukset yhteen viestinnästä tallennus- ja henkilöstöalustoihin, jolloin suuret ja pienet yritykset voivat yhtenäistää, etsiä, suojata, automatisoida ja rakentaa oman tietonsa päälle tavalla, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista.

Onnan perustaja ja toimitusjohtaja Salim Elkhou sanoi: ”Yritykset luottavat nyt monia tehokkaita sovelluksia Salesforcesta Google Suiteeseen. Sovellusten suosio kuitenkin tarkoittaa, että enemmän tietoa siiloidaan ja pirstaloidaan. Kuvitelkaa, kuinka voimakasta olisi - ei pelkästään riskien ja sääntöjen noudattamisen kannalta vaan oivalluksen ja tehokkuuden kannalta - jos CIO:t ja työntekijät pystyisivät yhdistämään tämän tiedon. Se on tehtävämme Onnassa: tehdä yrityksen omistamasta tietämyksestä saatavaa, hyödyllistä ja turvallista. Toisin sanoen, emme vain auta yrityksiä löytämään neulan heinäsuovasta, vaan autamme heitä yhdistämään heinäsuovasta.”

Tietopohjaiset sovellukset ovat sellaisia, jotka ylittävät raakadatan ja keskittyvät asiayhteyteen perustuvaan ihmisen syötteeseen, kuten sähköposteihin, chattiin, asiakirjoihin, kuviin, sopimuksiin, työntekijöiden suorituskykytietoihin, asiakaspalautteeseen, jotka on otettu muun muassa G Suite, Slack, Salesforce, Dropbox, Confluence, Zendesk ja Workplace -lähteistä. Yritykset käyttävät nykyään keskimäärin 88 erilaista sovellusta työvoimaansa, mikä on 21 prosentin lisäys vain kolmen vuoden takaisesta.

Atomicon rehtori Ben Blume sanoi, että ”Onna tarjoaa tehokkaan uuden tavan yhtenäistää työvoiman tuntemusta yhteen paikkaan ja käyttää koneoppimista parantaakseen, rikastuttaakseen ja tekemään siitä käyttökelpoisen teknologian avulla, jota kutsumme ”Knowledge Integration Platform” eli KIP. Onna on ainutlaatuinen, koska se on pilvipohjaista ja yhteistyöhön keskittynyttä; sillä ei ole väliä, integroivatko yritykset 20 tai 200 sovellusta. Onna on myös avoin ohjelmointirajapinta, joka tekee organisaatiossa kaiken organisoidun sisällön saataville yksinkertaisella haulla ja tekee Onnasta alustan, jolle rakentaa. Lopuksi, auttamalla yrityksiä löytämään älykkäämpiä, Onna voi auttaa sähkötietojohtoista automaatiota asioissa, jotka koskevat vaatimustenmukaisuutta asiakastukeen ja henkilöstöhallintoon. Uskomme, että Salim ja hänen tiiminsä ovat vankkumaton sitoutuminen innovaatioihin, turvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, että Salim ja hänen tiiminsä ovat parhaat mahdollisuudet johtaa tätä uutta kategoriaa.”

” Koska sijoitimme ensimmäisen kerran Onnaan viime vuonna, Slack otti käyttöön alustansa, koska se oli vahvin, nykyaikaisin ja helppokäyttöisin eDiscovery-tuote, jonka arvioimme — ja se toimi saumattomasti Slackissa. Tieto- ja lakiasiaintiimimme rakastavat sitä, miten helppoa on yhdistää uusia tietolähteitä ilman, että tarvitsee oppia monimutkaisia kyselykieliä, Slack-rahaston johtaja Jason Spinell sanoi. ” Tämän lisäinvestoinnin ansiosta odotamme innolla, että voimme auttaa heitä toteuttamaan näkemyksensä osaamisen integrointialustan rakentamisesta, joka kokoaa yhteen kaikki yrityksen sisältölähteen suoraan Slackiin.”

Onnan kaltaista Knowledge Integration -alustaa käyttävien yritysten mahdollisuuksia ovat eDiscovery, tiedonhallinta, yrityshaku, arkistointi, tietosuojalakien, kuten GDPR ja FINRA, luottamuksellisten tietojen vuotojen seuranta ja räätälöityjen sisäisten työnkulkusovellusten rakentaminen omistusoikeuden avulla tiedot. Pienyrityksille Onnan käyttäminen voi ajaa yksilön ja tiimin tuottavuutta vähentämällä tiedon etsimiseen hukkaan kuluvaa aikaa.

Onna tekee yhteistyötä maailman kehittyneimpien yritysten kanssa, kuten Slack, Facebook, Electronic Arts, Lyft, Fitbit, Newscorp ja Dropbox. Vuoteen 2025 mennessä Onnan tavoitteena on olla minkä tahansa organisaation tietoinfrastruktuurin ydin.

Tietoa henkilöstä Onna

New York City ja Barcelonassa toimiva Onna yhdistävät kaikki työpaikkatietoalustat yhteen, jolloin voit - ensimmäistä kertaa - yhtenäistää, suojata, etsiä, automatisoida ja rakentaa yrityksesi oman tietämyksen päälle. Onna voidaan integroida mihin tahansa pilvi- tai paikan päällä olevaan sovellukseen, mukaan lukien Slack, Dropbox ja Salesforce.

Tietoja tietämyksen integrointiympäristöstä

Knowledge Integration Platform (KIP) on uusi yritysluokka, joka auttaa yrityksiä hyödyntämään täysin omaa osaamistaan integroimalla useita työpaikan pilvi- tai lähtökohtaisia alustoja ja varmistaen samalla, että tiedot suojataan asianomaisen henkilön tai organisaation käsissä. Tämä mahdollistaa useita uusia sovelluksia ja käyttötapauksia, kuten oivalluksia ja etsintää tehostettuun vaatimustenmukaisuuteen ja kykyyn rakentaa kokonaan uusia sovelluksia olemassa olevien tietojen päälle.

Kuvaamme tietoon perustuvaa tietoa kaikkena, joka perustuu ihmisen kontekstiin, syötteeseen ja yhteistyöhön, mukaan lukien teksti, asiakirjat, kuvat, sopimukset, artikkelit, sähköpostit, keskustelut ja kontekstualisoidut työntekijöiden suorituskykytiedot. Kun otetaan huomioon pilvipohjaisten ja isännöityjen sovellusten nousu, tämä tietopohja on erittäin pirstaloitunut useimmissa yrityksissä, jolloin pöydälle jää miljoonien dollarien arvo. ” KiP on ilmeisen hyödyllinen tietotekniikan ammattilaisille ja toimitusjohtajille tietosuojan ja vaatimustenmukaisuuden kannalta, mutta sen tavoitteena on pääasiassa lisätä tietotyöntekijöitä antamalla heille välitön pääsy kokonaisen organisaation tietoon ja antaa heille mahdollisuuden käyttää sitä uusilla ja intuitiivisilla tavoilla.

Tietoa henkilöstä Atomico

Atomico tekee yhteistyötä kunnianhimoisten teknologiaperustajien kanssa A-sarjassa ja sen ulkopuolella keskittyen erityisesti Eurooppaan ja hyödyntää syvällistä operatiivista kokemusta niiden kasvun lisäämiseksi. Vuonna 2006 perustettu Atomico on tehnyt yhteistyötä yli sadan kunnianhimoisen tiimin kanssa - muun muassa Supercellin, Graphcoren, Omion, Klarnan, Liliumin, MessageBirdin, Gympassin ja The Climate Corporationin kanssa. Atomicon perustajien, sijoittajien ja operatiivisten johtajien tiimi on vastannut maailmanlaajuisesta laajentumisesta, palkkaamisesta ja markkinoinnista yrityksissä Skypestä, Googlesta ja Twitteristä Uberiin ja Spotifyyn. Firmalla on tällä hetkellä 2,7B dollaria hallinnassa olevia varoja.

Tietoa henkilöstä Glynn Capital

Glynn Capital keskittyy investointeihin johtaviin yksityisiin ja julkisiin teknologian kasvuyrityksiin. Pyrimme olemaan pitkäaikaisia sijoittajia rajoitetussa määrässä erinomaisia yrityksiä, joilla on maailmanluokan johtoryhmiä, kestäviä liiketoimintamalleja ja pitkän aikavälin kasvupotentiaalia.

Lue koko julkaisu osoitteessa Onna Raises $27M Series B Scale World First Knowledge Integration Platform (KIP)

Ylimääräinen lukeminen

Sijoitukset eDiscovery (A Running Listing)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumat, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

Satunnainen kasvu? Tietomurron kustannukset osuvat ennätyksellisen korkealle uuden raportin mukaan
Kyberuhkien pitäminen Bayssa? Kybervakuutus Start Up At-Bay sulkee D-sarjan rahoituksen
Taloudellinen vaikutus? Miten Cyber Vakuutus muodot tapaus Response
Ikkuna haittaohjelmiin? Uusi haittaohjelma Reverse Engineering käsikirja CCDCOE
Cobran oikeudelliset ratkaisut hankkivat digitaalisen löydön

According to Candice Corby, Chief Executive Officer for Cobra Legal Solutions,...

TransPerfect ja Semantix yhdistäminen

According to TransPerfect President and CEO Phil Shawe, “We have competed...

Sophoksen hankkima Braintrace

According to Bret Laughlin, CEO and co-founder of Braintrace, “NDR is...

DISCO julkistaa listautumisannin hinnoittelun

A registration statement relating to the initial public offering by DISCO...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Viisi suurta lukee eDiscovery toukokuulle 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Kesän 2021 yleiskatsaus

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Katsele ylös? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Äärimmäinen lämpö Kesän 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

Since January 2016, 2,522 individual responses to twenty-three quarterly eDiscovery Business...