Wed. Oct 5th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Oikeudellisen koulutuksen esitys, jonka on laatinut ja esittänyt Haystackid®

  Haystackid Koulutus Webcast

  keskiviikkona 31. elokuuta 2022

  Aika: 12:00 ET (11:00 AM CT, 9:00 AM PT)

  Rekisteröidy nyt (Lexology)

  Tietojen louhinnasta on tullut yhä enemmän yksi suurimmista kuluista kybertapahtuman aikana, jättäen usein korvausalan ammattilaisille puhalletut budjetit ja vakuutetut asiakkaat korkean riskin skenaarioissa, kun oletukset heidän tiedoistaan (ja mikä voi piiloutua sisällä) sanella operationalisoidun vastauksen ilmoittamiseen asianomaiset osapuolet rikkomuksen jälkeen.

  Standardien puute rikkomusvalmentajien keskuudessa, väittää ammattilaiset, ja toimittajat, jotka neuvottelevat ja suorittavat tiedonlouhintatyötä, ovat johtaneet vakuutuksenantajien hallitsemattomaan tilanteeseen, huolimatta siitä, että ne ovat toistettavissa, puolustettavissa olevat menetelmät vaiheeseen, ymmärtää, ja toimia arkaluonteisten tietojen perusteella hyödyntämällä työnkulkuja, jotka ovat perustettu tieteellisessä menetelmässä ja eDiscovery yleensä oikeudenkäyntien aikana.

  Tässä istunnossa tuodaan esiin riskit, jotka aiheutuvat tehokkaiden henkilöiden ilmoittamisesta tietoverkkotapahtumassa, ja keskustellaan tärkeimmistä tarkastuspisteistä ennen tiedonlouhintaa ja koko sen ajan., samalla antaa korvausvaatimuksen ammattilaisille uuden käsityksen viputyypeistä, joita heidän tulisi vetää sisäisesti organisaatioiden ja kumppaneidensa kanssa optimoimaan, hallitsemaan ja luomaan toistettavia prosesseja keskittyen erityisesti alla oleviin taustalla oleviin teemoihin:

  * Tietojen rikkomisesta annetun lain mukaan yksittäisen ilmoituksen antaminen edellyttää joidenkin keskeisten tosiasioiden ymmärtämistä: kenen tiedoista on kyse? Missä ne ovat (millä lainkäyttöalueella)? Mistä tiedoista on kyse? Miten (ja missä määrin) tiedot vaarantuivat.

  * Kun jäsentämättömät tiedot vaarantuvat, tämä edellyttää sen tunnistamista, kuka, missä ja mitä tiedoista kyberarvioinnin avulla. Oletusten tekeminen tiedoista (jopa pk-yrityksiin perustuvista tietoon perustuvista oletuksista) johtaa väistämättä yli ja alle kattavan ilmoituksen tekemiseen. PII ja PHI voivat hiipiä paikkoihin (ja puuttua muilta).

  * Yli ilmoitus aiheuttaa riskin, koska se paisuttaa rikkomisen laajuutta tarpeettomasti vahingoittaa tuotemerkkiä ja tekee tapahtumasta houkuttelevamman oikeudenkäynteihin.

  * Ilmoituksen alla on huonompi, koska se voi johtaa kysymyksiin ilmoituksen ja korjausvaiheiden riittävyydestä ja täydellisyydestä. Ilmoituksen täydellisyyden hyökkääminen antaa kantajan neuvonantajalle mahdollisuuden avata uusi rintama oikeudenkäynneissään.

  Asiantuntijapaneelistit

  Mike SarloPresidentti, innovaatiojohtaja, Globaalit tutkimukset ja kybertapahtumien torjuntapalvelut, HaystacKid

  Mike, innovaatiojohtajana, tekee tiivistä yhteistyötä Haystackidin ohjelmistokehitys- ja tietojenkäsittelytiimien kanssa luokkansa parhaan tiedonkeruun tarjoamiseksi, eDiscovery, ja tarkastele ratkaisuja, joiden avulla oikeudelliset ryhmät voivat toimia tietotyyppien mukaan, jotka eivät yleensä edistä keräämistä, arvostelu, tai tuotanto eDiscovery. Hänen roolissaan globaalien tutkimusten presidenttinä, Michael tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa haastavimmassa ja monimutkaisimmassa sääntelyssä, tutkiva, ja siviilioikeudelliset asiat. Michael valvoo myös Haystackidin Cyber Discovery and Incident Response Services -osastoa. Hän johtaa monialaista Haystackid-asiantuntijoiden ryhmää, joka auttaa säännöllisesti vakuutuksenantajia, rikkomusvalmentajat, ja heidän yritysasiakkaansa, kun tietoturvaloukkaus tapahtuu.

  Susana MedeirosAssociate, Norton Rose Fulbright

  Susana on tietohallinnon osakkuusyritys ja jäsen, Yksityisyys, ja kyberturvallisuusryhmä. Hän on jaostojen luokiteltu asianajaja, joka on tunnustettu ja edustanut asiakkaita sekä valmistautumassa kybertapahtumiin että niihin vastaamiseen. Hyödyntämällä hänen perinteistä eDiscovery-kokemustaan, Susana auttaa asiakkaita reagoimaan tehokkaasti ja puolustettavasti verkkotapahtumiin tunnistamaan nopeasti rekisteröidyt, joihin tämä vaikuttaa, ja neuvoo asiakkaita tapahtuman laajuudesta ja yrityksen velvollisuuksista ilmoittaa asiasta asianomaisille viranomaisille ja henkilöille, joita rikkominen koskee. Hän auttaa myös antamaan neuvoja CCPA: n, CPRA: n ja GDPR-asetuksen noudattamisen suhteen tiedonhallinnan ja tietojen minimoinnin näkökulmasta.

  Kelly AthertonCyber Incident Response -johtaja, Norton Rose Fulbright

  Kelly on Norton Rose Fulbrightin Cyber Incident Response -johtaja. Hän johtaa eDiscovery-ammattilaisten ryhmää tukemaan yrityksen maailmanlaajuisten tietorikkomusten ja kybertapahtumien torjuntapalvelujen verkkoarviointikomponenttia. Hänellä on aikaisempaa kokemusta monimutkaisten liike-elämän oikeudenkäyntien harjoittamisesta ja hän on toiminut johtajarooleissa TAR: iin erikoistuneiden lakipalvelujen tarjoajien kanssa, analytiikka, ja hallittu tarkistus. Hän on CEDS-sertifioitu; suhteellisuusasiantuntija; Brainspace-sertifioitu analyytikko, asiantuntija, ja järjestelmänvalvoja; ja hänellä on sertifikaatit Reveal AI: ssä ja arvostelussa.

  Anya KorolyVice President, Cyber Incident Response ja Custom Solutions, Haystackid

  Anya, Haystackidin kybertapahtumien reagoinnin ja mukautettujen ratkaisujen varatoimitusjohtaja, on 17 vuoden kokemus laillisesta teollisuudesta lisensoiduna asianajajana, mukaan lukien 14 vuoden kokemus eDiscoverystä, keskittyen tiedon louhintaan, monimutkaiset integroidut työnkulut, ja asiakirjojen tarkistus. Hänen roolissaan, Anya työskentelee Cyber Incident Response -strategisen suunnan kehittämisessä ja toteuttamisessa. Anya on yksi alan johtavista asiantuntijoista tietoturvaloukkauksissa, Ilmoitus, ja raportointi, jolla on vankka käsitys koneoppimisesta, mukautetun objektin kehittäminen, säännöllisten lausekkeiden manipulointi, ja muut tekniset erikoisuudet.

  Rekisteröidy nyt!

  Tietoja HaystacKid®

  Haystackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään turvallisesti, ymmärtää, ja oppia tiedoista, kun kohtaat monimutkaisia, dataintensiiviset tutkimukset ja oikeudenkäynnit. Haystackid mobilisoi alan johtavia kyberetsintäpalveluja, yritysratkaisuja ja oikeudellisia löytötarjouksia palvelemaan yli 500 maailman johtavaa yritystä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Lähes puolet Fortune 100: sta tarjoava Haystackid on vaihtoehtoinen kyber- ja lakipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknisen huippuosaamisen valkohansikkaisen asiakaspalvelun kulttuuriin.

  Haystackid on luotettava kumppani yrityksille, asianajotoimistot, ja valtion virastot, kohdennettujen tarkastusten tukeminen, monimutkaiset tutkimukset, ja siviilioikeudelliset riita-asiat omistetun maailmanlaajuisen kyberturvallisuusryhmän kanssa, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen asiantuntijat. Tekoälyn potentiaalin soveltaminen, datatieteen tarkkuus, koneoppimisen voima, ja asiantuntevasti koulutettujen ja hallittujen arvostelijoiden käytännöllisyys, Haystackid tarjoaa asiakkaille turvallisen, puolustettavissa, ja joustavat kyvyt käsitellä monimutkaisimpia ja aikaherkimpiä eDiscovery- keskeiset haasteet.

  Sen lisäksi, että Chambers USA on jatkuvasti luokitellut, IDC MarketScape nimitti yrityksen äskettäin eDiscovery-palveluiden maailmanlaajuiseksi johtajaksi, edustava myyjä Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions -yrityksessä, ja The National Law Journalin oikeudellisen teknologian edelläkävijä. Edelleen, HaystacKid on saavuttanut SOC: n 2 Tyypin II todistus viidellä turvallisuuspalvelualueella, saatavuus, käsittelyn eheys, luottamuksellisuus, ja yksityisyyttä.

  Tuli vaikutukselle? Edison Partners johtaa 30 miljoonan dollarin sijoituksia kenttävaikutukseen

  According to the media release from Edison Partners, Field Effect’s flagship...

  Kustannukset ja tappiot? The 2022 NetDiligence Cyber Claims -tutkimus

  According to the media release from NetDiligence, in this year’s study,...

  Kyberturvallisuuden työvoiman rakentaminen? Kyberturvallisuuden taitojen eurooppalainen kehys

  According to ENISA's Executive Director, Juhan Lepassaar, "The future security of...

  Eteenpäin nojaten? Yleissopimuksen 2023-2025 strateginen suunnitelma

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  eDiscovery-aalto? Surge PE sulkee oikeudellisen teknisesti yhteensopivan palvelualustan Avalon

  According to Sanjay Gulati, Principal at Surge, “We are honored to...

  eDiscovery-sulautumiset, yritysostot ja sijoitukset kolmannella vuosineljänneksellä 2022

  From HaystackID and Relativity to Exterro and TCDI, the following findings,...

  Väitteet ja kiellot? Nuix toteaa ASIC: n täytäntöönpanomenettelyn

  The recent investor news update from Nuix on 29 September 2022,...

  Paljastava vastaus? Nuix vastaa ASX: n tietopyyntöön

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  A 2021 Katso eDiscovery-kokoelma: Tehtävä, viettää, ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö heinäkuussa 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö kesäkuussa 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Kupla ongelmia? eDiscovery-operatiiviset mittarit syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 89 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

  Viileämmät lämpötilat? Syksy 2022 eDiscovery Business Confidence Survey -tutkimuksen tulokset

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Kivutus tai taipuma? Kokonaiskatsaus kahdeksasta puolivuosittaisesta eDiscovery-hinnoittelukyselystä

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Muuttuvat virtaukset? 18 havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta kesällä 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Merkittävä operatiivinen tappio? Ukrainan konfliktien arvioinnit Mapsissa (27. syyskuuta - 1. lokakuuta 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Havainto ja todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 22 - 26, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Ydinvoimavaihtoehdot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 17 - 21, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Joukkohaudat ja kidutuskammiot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 12 - 16, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...