Pivotal Voltooit fusie met KLDiscovery

Pivotal Acquisition Corp. and KLDiscovery announced today the closing of their previously announced merger and the issuance of $200 million in convertible debentures. In connection with the consummation of the merger, the combined company was renamed KLDiscovery Inc.

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Aankondiging pers

Pivotal Acquisition Corp. Voltooit fusie met KLDiscovery

Pivotal Acquisition Corp. („Pivotal” of de „Vennootschap”), een publieke investeringsvehikel, en KLDiscovery („KLD”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van elektronische ontdekkings-, informatie- en gegevenshersteldiensten, kondigden vandaag de sluiting aan van hun eerder aangekondigde fusie en de uitgifte van $200 miljoen in converteerbare obligaties. In verband met de voltooiing van de fusie werd de gecombineerde onderneming omgedoopt tot KLDiscovery Inc.

Over KLDiscovery

KLDiscovery biedt technologie-ondersteunde diensten en software om advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstanties en consumenten te helpen complexe data-uitdagingen op te lossen. Het bedrijf, met kantoren in meer dan 40 locaties in 20 landen, is een wereldleider in het leveren van de beste oplossingen voor eDiscovery, information governance en data recovery ter ondersteuning van de procesvoering, naleving van regelgeving, intern onderzoek en data recovery en management behoeften van onze klanten. KlDiscovery biedt klanten al meer dan 30 jaar dienst en biedt gegevensverzameling en forensisch onderzoek, vroegtijdige case-evaluatie, elektronische ontdekking en gegevensverwerking, applicatiesoftware en datahosting voor webgebaseerde documentbeoordelingen en managed document review services. Daarnaast levert KLDiscovery via haar wereldwijde Ontrack Data Recovery business van wereldklasse gegevensherstel, e-mail extractie en -herstel, gegevensvernietiging en tapebeheer. KLDiscovery is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika door zowel Inc. Magazine (Inc. 5000) als Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500) en CEO Chris Weiler werd erkend als Ernst en Young Entrepreneur of the Year™ 2014. Daarnaast is KLDiscovery een Relativity Certified Partner en onderhoudt zij ISO/IEC 27001 gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@kldiscovery.com of naar www.kldiscovery.com.

Over Pivotal Acquisition Corp.

Pivotal Acquisition Corp., een publieke investeringsvehikel, is een blanco cheque bedrijf dat wordt georganiseerd voor het uitvoeren van een fusie, aandelenruil, aankoop van activa, herkapitalisatie, reorganisatie of andere soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of entiteiten. De effecten van Pivotal werden genoteerd op de New York Stock Exchange onder de ticker symbolen PVT, PVT WS en PVT.U. Voor meer informatie, bezoek www.pivotalac.com.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat „forward looking statements” in de zin van de „safe harbor” bepalingen van de United States Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Alle uitspraken in dit persbericht, met uitzondering van historische feiten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verklaringen over de toekomstige financiële en zakelijke prestaties van KLD, de aantrekkelijkheid van het productaanbod en het platform van KLD en de waardepropositie van de producten van KLD, zijn toekomstgericht verklaringen. Wanneer gebruikt in dit persbericht, de woorden „schattingen”, „geprojecteerd”, „verwacht”, „anticipeert”, „prognoses”, „plannen”, „voornemens”, „gelooft”, „zoekt”, „kan,” „zal,” „moet”, „toekomst”, „voorstellen” en variaties van deze woorden of soortgelijke uitdrukkingen (of de negatieve versies van dergelijke woorden of uitdrukkingen) zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen te identificeren. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige prestaties, condities of resultaten, en omvatten een aantal bekende en onbekende risico's, onzekerheden, veronderstellingen en andere belangrijke factoren, waarvan vele buiten de leiding van KLD liggen, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten of resultaten verschillen materieel uit die besproken in de toekomstgerichte verklaringen. Belangrijke factoren, onder andere, die van invloed kunnen zijn op de werkelijke resultaten of resultaten zijn: het onvermogen om de verwachte voordelen van de bedrijfscombinatie te herkennen; kosten in verband met de bedrijfscombinatie; het vermogen van KLD om haar plannen om nieuwe producten te ontwikkelen en op de markt te brengen en de timing van deze ontwikkelingsprogramma's; de schattingen van KLD van de omvang van de markten voor haar oplossingen; het tempo en de mate van marktacceptatie van de oplossingen van KLD; het succes van andere concurrerende technologieën die beschikbaar kunnen komen; het vermogen van KLD om acquisities te identificeren en te integreren; de prestaties en veiligheid van KLD's diensten; potentiële geschillen waarbij Pivotal of KLD betrokken zijn; en algemene economische en marktvoorwaarden die van invloed zijn op de vraag naar de diensten van KLD. Noch Pivotal noch KLD verbinden zich enige verplichting om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet.

Lees de volledige versie op Pivotal Acquisition Corp. Voltooit Fusie met KLDiscovery

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery