Sitoutuminen eDiscoveryyn? Keskeinen ilmoittaa lisää Backtop sitoumuksia

Pivotal and KLD have received binding commitments from Ontario Teachers’ Pension Plan and another large global financial institution pursuant to which such parties have committed to making an investment of $100 million in the form of one or more debentures to be issued in connection with the closing of the transaction between the Company and KLD.

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Keskeinen hankinta Corp julkistaa lisää Backstop sitoumuksia

Pivotal Acquisition Corp. (NYSE: PVT) (”Pivotal” tai ”Company”) on julkinen sijoitusväline ja KLDiscovery (”KLD”), johtava maailmanlaajuinen sähköisen löytö-, tiedonhallinta- ja tiedonpalautuspalvelujen tarjoaja, ilmoittivat tänään [17.12.2019], että yhtiö ja KLD ovat saaneet sitovia sitoumukset Ontario Teachers' Pension Plan (”OTPP”) ja toinen suuri maailmanlaajuinen rahoituslaitos, jonka mukaan tällaiset osapuolet ovat sitoutuneet tekemään investoinnin $100 miljoonaa muodossa yhden tai useamman debentures (kukin ”Debenture”) annetaan yhteydessä sulkemisen Yhtiön ja KLD:n välillä. Debentuurit ovat samaa sarjaa kuin velka, joka on ostettava MGG Investment Groupin, LP:n, jäljempänä 'MGG', aiemmin raportoidun sitoumuksen mukaisesti yhtiön ja KLD:n välisen liiketoimen yhteydessä. Tämän seurauksena yhtiöllä on nyt 200 miljoonaa dollaria MGG:n, OTPP:n ja muun suuren maailmanlaajuisen rahoituslaitoksen sitoumuksista.

”Tämän taustalevyn avulla voimme käynnistää yritysostoohjelman uudelleen ja tehdä kohdennettuja investointeja kasvun edistämiseksi”, sanoo KLD:n toimitusjohtaja Chris Weiler.

Debentuurien voimassaoloaika on 5 vuotta, ja se maksetaan takaisin milloin tahansa ennen eräpäivää ilman ennakkomaksun sakkoa. Jos Yhtiö kuitenkin päättää maksaa Debentuurit ennakkomaksun, haltijoilla on oikeus ostaa Yhtiöltä osakekannan määrässä, joka on oikeassa suhteessa ennakkomaksuun 18 dollaria osakkeelta, johon sovelletaan mukautusta (”muuntohinta”). Lisäksi haltijoilla on milloin tahansa mahdollisuus muuttaa Debentuurit yhtiön osakkeiksi vaihtohintaan. Debentuurit maksavat käteiskorkoa 4 prosentin korolla ja luontoissuorituksina 7 prosentin korolla. Pääoma ja luontoissuoritukset erääntyvät debentuurien erääntyessä. Debentuurien liikkeeseenlaskun yhteydessä tietyt haltijat ostavat myös Yhtiön osakeosakkeita ja optiot osakkeiden ostamiseen yhteensä noin 1,77 miljoonan dollarin hintaan.

Yhtiön osakkeenomistajakokous, joka on kutsuttu harkitsemaan yhtiön ja KLD:n välistä transaktiota ja äänestämään siitä, pidetään 18.12.2019 klo 10.00 ja liiketoimen odotetaan toteutuvan mahdollisimman pian sen jälkeen. Yhtiö on todennut, ettei se todennäköisesti täytä New Yorkin pörssiin merkitsemistä koskevia vähimmäisvaatimuksia KLD:n kanssa toteutettavien liiketoimien yhteydessä. Tämän seurauksena on odotettavissa, että KLD:n kanssa toteutetun liiketoimen päättämisen jälkeen yhtiön arvopaperit poistetaan New Yorkin pörssistä. On odotettavissa, että yhtiön arvopapereilla käydään sen jälkeen kauppaa OTC Bulletin Board -yhtiön määrätyllä tasolla.

Lisätietoa ja mistä löytää se

Pivotal on toimittanut S-4-lomakkeen rekisteröintiselvityksen, johon sisältyy lopullinen valtakirja/esite, Securities and Exchange Commission (”SEC”), jota käytetään sen osakkeenomistajien kokouksen yhteydessä ehdotetun liiketoimen hyväksymiseen KLD:n kanssa. Pivotal on postittanut lopullisen valtakirjan/esitteen osakkeenomistajilleen. TÄRKEIMPIÄ SIJOITTAJIA JA ARVOPAPERINHALTIJOITA KEHOTETAAN LUKEMAAN LOPULLINEN VALTAKIRJA/ESITE JA MUUT ASIAKIRJAT HUOLELLISESTI JA KOKONAISUUDESSAAN, KOSKA NE SISÄLTÄVÄT TÄRKEITÄ TIETOJA EHDOTETUSTA YRITYSTEN YHTEENLIITTYMÄSTÄ. Sijoittajat ja arvopaperinhaltijat voivat saada maksuttomia jäljennöksiä lopullisesta valtakirjailmoituksesta/esitteestä ja muista asiakirjoista, jotka sisältävät tärkeitä tietoja Pivotalista ja KLD:stä, SEC:n ylläpitämällä verkkosivustolla osoitteessa http://www.sec.gov. Pivotalin SEC:lle toimittamista asiakirjoista saa maksutta myös Pivotalin verkkosivuilta osoitteesta www.pivotalac.com tai lähettämällä kirjallisen pyynnön osoitteeseen Pivotal Acquisition Corp., c/o Graubard Miller, Chrysler Building, 405 Lexington Avenue, 11th Floor, New York, New York 10174.

Hankinnan osallistujat

Pivotalin ja KLD:n sekä niiden johtajien ja johtajien voidaan SEC-sääntöjen mukaisesti pitää osallistujina Pivotalin osakkeenomistajien valtakirjojen hankkimiseen ehdotetun liiketoimen yhteydessä. Sijoittajat ja arvopaperinhaltijat voivat saada tarkempia tietoja Pivotalin johtajien ja toimihenkilöiden ehdotetun liiketoimen nimistä ja intresseistä Pivotalin SEC:n kanssa tekemissä hakemuksissa, mukaan lukien Pivotalin vuosikertomus Form10-K 31.12.2018 päättyneeltä tilikaudelta, joka jätettiin SEC 1. huhtikuuta 2019. Tiedot henkilöistä, joiden voidaan SEC-sääntöjen mukaan katsoa osallistuvan Pivotalin osakkeenomistajille annettavien valtakirjojen hankkimiseen ehdotetun liiketoimintojen yhdistämisen yhteydessä, esitetään myös lopullisessa asiakirjan/esitteessä.

Ei tarjousta tai pyytäminen

Tämä tiedoksianto ei ole tarjousta myydä tai tarjoutua ostamaan arvopapereita, eikä arvopapereita saa myydä millään lainkäyttöalueella, jolla tarjoaminen, houkuttelu tai myynti olisi laitonta ennen arvopaperilainsäädännön mukaista rekisteröintiä tai kelpuutusta. tällaista toimivaltaa.

KLDiscovery

KLDiscovery tarjoaa teknologiapalveluja ja ohjelmistoja, jotka auttavat asianajotoimistoja, yrityksiä, valtion virastoja ja kuluttajia ratkaisemaan monimutkaisia datahaasteita. Yhtiö, jolla on toimipisteitä yli 40 toimipaikassa 20 maassa, on maailmanlaajuinen johtaja, joka tuottaa luokkansa parhaita eDiscovery-, tiedonhallinta- ja tiedonpalautusratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme riita-asioiden, säännösten noudattamisen, sisäisen tutkinnan sekä tietojen palauttamisen ja hallinnan tarpeita. KLDiscovery palvelee asiakkaita yli 30 vuoden ajan, ja se tarjoaa tiedonkeruuta ja rikosteknistä tutkintaa, varhaisen tapausarvioinnin, sähköisen etsinnän ja tietojenkäsittelyn, sovellusohjelmiston ja tietojen isännöinnin verkkopohjaisia asiakirjojen arviointeja varten sekä hallinnoituja asiakirjojen tarkistuspalveluja. Lisäksi KLDiscovery tarjoaa maailmanlaajuisen Ontrack Data Recovery -liiketoiminnan kautta maailmanluokan tietojen palautusta, sähköpostin poimintaa ja palautusta, tietojen tuhoamista ja nauhojen hallintaa. KLDiscovery on tunnustettu yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Pohjois-Amerikassa sekä Inc. Magazine (Inc. 5000) että Deloitte (Deloitten Technology Fast 500) ja toimitusjohtaja Chris Weiler tunnustettiin 2014 Ernst ja Young Entrepreneur of the Year™. Lisäksi KLDiscovery on suhteellisuussertifioitu kumppani, joka ylläpitää ISO/IEC 27001 -sertifioituja konesaleja ympäri maailmaa. Lisätietoja saat sähköpostitse info@kldiscovery.com tai osoitteessa www.kldiscovery.com.

Keskeisestä hankintayrityksestä.

Pivotal Acquisition Corp. (NYSE: PVT) on julkinen sijoitusväline, jonka tehtävänä on toteuttaa sulautuminen, osakevaihto, omaisuuserien hankinta, osakkeiden osto, pääomapohjan vahvistaminen, uudelleenorganisointi tai muu vastaava liiketoiminta yhden tai useamman yrityksen tai yksikön kanssa. Pivotalin arvopaperit noteerataan New Yorkin pörssissä tunnuksilla PVT, PVT WS ja PVT.U. Lisätietoja on osoitteessa www.pivotalac.com.

Eteenpäin suuntautuvat lausunnot

Tämä lehdistötiedote sisältää ”tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja”, jotka on tarkoitettu Yhdysvaltojen Private Securities Litigation Reform Act of 1995 -lain ”safe harbor” -säännöksissä. Kaikki tämän lehdistötiedotteen sisältämät lausunnot lukuun ottamatta historiallisia tosiseikkoja, mukaan lukien rajoituksetta lausunnot KLD:n tulevasta taloudellisesta ja liiketoiminnasta, KLD:n tuotetarjonnan ja alustan houkuttelevuudesta sekä KLD:n tuotteiden arvoehdotuksesta, ovat tulevaisuuteen suuntautuneita. lausuntoja. Kun käytetään tässä lehdistötiedotteessa, sanat ”arviot”, ”ennustetaan”, ”odottaa”, ”ennustaa”, ”ennustaa”, ”suunnitelmia”, ”aikoo”, ”uskoo”, ”voi”, ”tulee”, ”pitäisi”, ”tulevaisuus”, ”ehdottaa” ja näiden sanojen tai vastaavien ilmaisujen vaihtelut (tai tällaisten sanojen tai ilmaisujen negatiiviset versiot) ovat tarkoituksena on tunnistaa tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja. Nämä tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot eivät takaa tulevaa suorituskykyä, olosuhteita tai tuloksia, ja niihin liittyy useita tunnettuja ja tuntemattomia riskejä, epävarmuustekijöitä, oletuksia ja muita tärkeitä tekijöitä, joista monet eivät kuulu Pivotalin tai KLD:n johdon määräysvaltaan ja jotka voivat aiheuttaa todellisia tuloksia tai tuloksia. poiketa olennaisesti niistä, joita käsitellään tulevaisuuteen suuntautuvissa lausunnoissa. Tärkeitä tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa toteutuneisiin tuloksiin tai tuloksiin, ovat seuraavat: kyvyttömyys toteuttaa ehdotetussa yritysten yhteenliittymässä suunniteltuja liiketoimia; kyvyttömyys tunnistaa ehdotetun yritysten yhteenliittymän odotettuja etuja, joihin muun muassa voi vaikuttaa niiden käteisvarojen määrä, jotka ovat käytettävissä keskeisten osakkeenomistajien lunastusten jälkeen, kyky täyttää NYSE:n listalleottovaatimukset ehdotetussa yritysten yhteenliittymässä suunniteltujen transaktioiden toteutumisen jälkeen; ehdotettuun yritysten yhteenliittymään liittyvät kustannukset; KLD:n kyky toteuttaa aikoo kehittää ja markkinoida uusia tuotteita ja näiden kehitysohjelmien ajoitusta; KLD:n arviot markkinoiden koosta ratkaisuilleen; KLD:n ratkaisujen markkinoiden hyväksymisaste ja aste; muiden kilpailevien teknologioiden menestys, KLD:n kyky tunnistaa ja integroida yritysostot, KLD:n palvelujen suorituskyky ja turvallisuus, mahdolliset riidat, joihin liittyy Pivotal tai KLD, sekä yleiset taloudelliset ja markkinaolosuhteet, jotka vaikuttavat KLD:n palvelujen kysyntään. Muita tekijöitä ovat muun muassa mahdollisuus, että ehdotettu liiketoimi ei sulkeudu, mukaan lukien vaadittujen arvopapereiden haltijoiden hyväksynnät eivät ole saaneet, muiden sulkemisehtojen epäonnistuminen sekä muut riskit ja epävarmuustekijät, jotka on esitetty Pivotalin rekisteröinnin kohdassa ”Riskitekijät”. Lausunto S-4 -lomakkeesta ja myöhemmistä raporteista, jotka Keskeiset tiedostot SEC: n kanssa. Pivotal tai KLD eivät sitoudu päivittämään tai muuttamaan tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja joko uusien tietojen, tulevien tapahtumien tai muiden tapahtumien seurauksena, ellei laki sitä edellytä.

Lue täydellinen julkaisu Pivotal Acquisition Corp. julkistaa lisää Backstop sitoumuksia

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

eDiscoveryn sulautumat, yritysostot ja investoinnit vuonna 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Suhteellisuusteoria hankkii VerQU

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery-yrityskeskittymät, yritysostot ja sijoitukset Q4 2020 -hankkeeseen

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

DISCO sulkee 100 miljoonan dollarin rahoituskierroksen

According to DISCO CEO Kiwi Camara, “Legaltech is booming now, and...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Viisi suurta lukee eDiscovery syyskuu 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Se on Match! Keskittyminen eDiscovery-tarkastelun kokonaiskustannuksiin ja tarkistusoikeus Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

Ennakoivasta havaitsemisesta tietomurron arviointeihin: arkaluonteisten tietojen etsiminen ja poistaminen Asceman avulla

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Winter 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Orion Nebula
Nebulous Tulos? Talven 2021 eDiscovery -liiketoiminnan luottamuskysely

The eDiscovery Business Confidence Survey is a nonscientific quarterly survey designed...

Yläviisikko? Yhteenlaskettu yleiskatsaus viiteen puolivuotiseen eDiscovery-hinnoittelututkimukseen

As we are in the midst of a pandemic that has...

Tasapainotus relevanssi ja todellisuus? Winter 2021 eDiscovery Hinnoittelukyselyn tulokset

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...