EDRM kondigt wereldwijde lancering aan vanuit Ierland

“Ireland, at the crossroads of the EU and UK, is perfectly poised to inform the US legal technology community, with mature privacy, breach and disclosure tools and processes,” said Mary [Mack]. “EDRM is proud and thrilled to launch with our friends in Dublin.”

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

EDRM Press Aankondiging

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) kondigt wereldwijde lancering aan tijdens de grootste eDiscovery en Legal Tech Conference

EDRM kondigt Charter Partners en Mary Mack Keynotes aan

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) is trots haar wereldwijde lancering aan te kondigen op 29 november 2019 tijdens de 6e jaarlijkse eDiscovery en Legal Tech Conference in Dublin, Ierland. De conferentie, de grootste in zijn soort in Ierland, vindt plaats in het iconische Croke Park in Dublin.

De CEO van EDRM, Mary Mack (CISSP, CEDS, CIAM) en Chief Strategy Officer Kaylee Walstad (CEDS, CIMP) zullen deelnemen aan de conferentie. Mary zal de keynote speaker presenteren „What's Next: Global Opportunities in eDiscovery and Legal Tech.” Ze zal ook een panel van experts op het gebied van onderwerpen bediscussiëren over „Where Legal Technology Headed and the Implication of Brexit.”

„Ierland, op het kruispunt van de EU en het Verenigd Koninkrijk, is perfect klaar om de Amerikaanse juridische technologie gemeenschap te informeren, met volwassen privacy-, inbreuk- en openbaarmakingsinstrumenten en -processen,” zegt Mary. „EDRM is trots en blij om samen met onze vrienden in Dublin te lanceren.”

Mary en Kaylee zullen belangrijke interviews ter plaatse livestream, samen met delen van briljante conferentie inhoud.

„Mary en ik zijn zo enthousiast over het vooruitzicht van het terugtrekken van het gordijn op deze fantastische conferentie en onderwijs, zodat mensen over de hele wereld kunnen afstemmen wanneer ze in staat zijn of kijken naar de livestream on-demand,” zei Kaylee. „We hebben conferentie livestreaming verzorgd vanuit de VS, Londen, Amsterdam, Tokio en meer. Velen volgen, wonen vrijwel bij en nemen deel aan het wereldwijde gesprek in plaats van te vertrouwen op fragmenten en citaten op Twitter.”

„La Touche Training is blij dat Mary Mack een Key Note Address aflevert op onze komende 6e jaarlijkse eDiscovery en Legal Tech conferentie,” zegt Adrian Kiernan, managing director van La Touche Training. „We zijn vereerd dat Mary en Kaylee Walstad dit evenement hebben gekozen voor EDRM's Global Launch. Als bedrijf dat zich toelegt op het stellen van normen in onderwijs en opleiding, onderschrijft La Touche Training het werk van EDRM volledig en wenst alle EDRM veel succes op dit spannende nieuwe hoofdstuk.”

Onderdeel van de wereldwijde lancering van EDRM is de aankondiging van nieuwe charterpartners. Het nieuwe robuuste partnerprogramma van EDRM nodigt advocatenkantoren, bedrijven en service- en softwareleveranciers uit om mee te doen. Hoewel deelname aan een EDRM-project geen inschrijfgeld vereist, biedt de partnergemeenschap van EDRM kritische ondersteuning voor het werk van EDRM.

EDRM is trots haar charterpartners aan te kondigen: Xact Data Discovery, Guardian; Relativiteit, Guardian; Compliance Discovery Solutions, Guardian; ZyLab, Preserver; HaystackID, Bedrock; ComplexDiscovery Solutions, Media/Analyst; La Touche Training, Alliance; en CloudNine, Ricoh USA en Edge Legal Marketing. Legacy partners zijn Exterro, Zapproved en UnitedLex. Het Bolch Gerechtelijk Instituut van de Duke Law School is een fundamentele partner.

Zoals EDRM's eerste Guardian Partner, Bob Lorum, VP Marketing bij Xact Data Discovery (XDD), verklaart: „Na een sterke relatie te hebben ontwikkeld die gedurende enkele jaren samen met Mary en Kaylee werkt tijdens hun ambtstermijn bij ACEDS, is XDD er trots op een leidende partnerschapsrol te spelen bij EDRM om hun organisatie naar het volgende niveau. De focus van EDRM op het leveren van voorbeeldige educatieve inhoud, tools en middelen is in de lock-step met XDD's visie en strategie. Van merkpositionering tot website, marketing, events en verder, we kijken ernaar uit om op alle fronten samen te werken.”

De wereldwijde EDRM-gemeenschap kan anticiperen op geweldig onderwijs via webinars en EDRM's nieuwe gesyndiceerde podcast-kanaal, gesponsorde evenementen, deelname aan projecten en nog veel meer.

Over EDRM

Electronic Discovery Reference Model (EDRM) creëert praktische wereldwijde bronnen om e-discovery, privacy, beveiliging, compliance en informatiebeheer te verbeteren. Sinds 2005 levert EDRM leiderschap, frameworks, best practices, tools, gidsen en testdatasets om deze praktijkgebieden te verbeteren. Personen, advocatenkantoren, bedrijven en overheidsorganisaties dragen actief bij aan de richting van EDRM. In 2016 werd EDRM onderdeel van het Bolch Justitieel Instituut aan de Duke Law School en in oktober 2019 overgenomen door Mary Mack en Kaylee Walstad. Lees meer over EDRM en hoe u partner of projectmedewerker kunt worden.

Lees de volledige release op Electronic Discovery Reference Model (EDRM) kondigt wereldwijde lancering aan tijdens de grootste eDiscovery en Legal Tech Conference

Aanvullend lezen

Nieuw Eigendom? Mary Mack en Kaylee Walstad verwerven de EDRM

Het elektronische referentiemodel voor detectie (website)

Bron: ComplexDiscovery