Thu. Dec 1st, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Noot van de redactie: van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of particulier verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudelijke beweringen.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de op cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte diensten, producten of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Persbericht (15 november 2022)

  HBR Consulting stimuleert aanhoudende groei door strategische investeringen aan te trekken in adviesactiviteiten van Renovus Capital

  Strategisch partnerschap verzekert de positie van HBR als toonaangevend juridisch adviesbureau te midden van de versnelde dienstverlening en technologische evolutie in de sector

  CHICAGO, 15 november 2022 /PRNewswire/- HBR Consulting (HBR), het toonaangevende adviesbureau voor strategie, operaties en technologie in de juridische sector, is verheugd een overeenkomst aan te kondigen met participatiemaatschappij Renovus Capital (Renovus) als strategische kapitaalpartner voor de overname van de adviesactiviteiten van HBR, met ingang van 10 november 2022.

  De overeenkomst zal toegang bieden tot kapitaal om de aanzienlijke groei van HBR te versnellen, zoals erkend door de lijst van Inc. 5000 van Amerika's snelst groeiende particuliere bedrijven in de afgelopen vier jaar op rij. Advocatenkantoren en juridische afdelingen van vandaag zoeken naar begeleiding en inzichten op maat om de levering van juridische diensten te optimaliseren, door gebruik te maken van technologie om historisch geïsoleerde activiteiten met elkaar te verbinden en datagestuurde besluitvorming mogelijk te maken. In de afgelopen 24 maanden heeft de adviesafdeling van HBR vastgesteld dat er een sterke marktbehoefte is aan een toegewijd adviesbureau om het advocatenkantoor en de juridische afdeling van de toekomst verder vorm te geven.

  In combinatie met de investering zullen de adviesactiviteiten van HBR worden gescheiden en onafhankelijk van de activiteiten op het gebied van informatietechnologie (IT), Managed Services en Keno Kozie opereren. Beide organisaties groeien als reactie op de vraag van de klant en hebben steeds meer behoefte aan onafhankelijke aandacht voor de unieke uitdagingen en kansen binnen elke discipline.

  Het bestaande managementteam van HBR zal zich dienovereenkomstig reorganiseren en een nieuw managementteam vormen voor HBR Consulting dat in totaal 50 jaar bij HBR heeft gewerkt, waaronder Matt Sunderman, de huidige president van de adviesactiviteiten van HBR, die de rol van chief executive officer van HBR Consulting op zich zal nemen. Sunderman zal samenwerken met Kevin Clem (chief commercial officer), Lauren Chung (chief practice officer en hoofd strategie en operationele praktijk) en Chris Ryan (executive vice president of client development) als het nieuwe executive leadership team van HBR Consulting.

  „We kijken uit naar deze volgende fase van onze reis, die voortbouwt op onze enorme groei en ons verder in staat stelt de vooruitgang van de juridische sector te ondersteunen”, aldus Sunderman. „Advocatenkantoren en juridische afdelingen bevinden zich op een kruispunt: ze worden geconfronteerd met een complexe concurrentieomgeving, een snel evoluerend talentenlandschap en nieuwe operationele uitdagingen. Deze groei-investering zal de activiteiten van HBR Consulting vooruit helpen om te voldoen aan de steeds sterker wordende strategische en operationele behoeften van de sector.”

  Christopher Petrini-Poli en Nicholas Quil, mede-oprichters van HBR Consulting, zullen hun dagelijkse managementverantwoordelijkheden van HBR Consulting overzetten naar de IT-, Managed Services- en Keno Kozie-bedrijven, waarbij ze respectievelijk als uitvoerend voorzitter en CEO optreden. Daarnaast zullen zij fungeren als adviseurs van de raad van bestuur van HBR Consulting, een zinvolle bijdrage leveren aan de toekomstige kapitaalstructuur en een materieel belang behouden in de nieuwe organisatie. Als onderdeel van de transitie zullen de bedrijven IT, Managed Services en Keno Kozie in de komende maanden beginnen met een herziening van hun nieuwe branding.

  „Dit volgende hoofdstuk is bedoeld om extra groeikansen te creëren voor onze mensen en klanten, en tegelijkertijd trouw te blijven aan de cultuur en gemeenschap die HBR al meer dan tien jaar ontwikkelt”, aldus Quil. „Naarmate we verder komen, bedanken we onze collega's die grote inspanningen hebben geleverd om van het bedrijf een succes te maken, en onze klanten voor hun vertrouwen en voortdurende steun door de jaren heen.”

  „We zijn trots op de opmerkelijke groei en verscheidenheid aan bedrijven die we de afgelopen 10 jaar hebben opgebouwd en geïncubeerd. De benoeming van Matt, Kevin, Lauren en Chris naar hun nieuwe functies is voor mij persoonlijk een van de meest lonende resultaten”, aldus Petrini-Poli. „We kijken ernaar uit om samen te werken met de uitvoerende leiding van Renovus en HBR Consulting, en met onze klanten, terwijl we doorgaan met het creëren van oplossingen van wereldklasse.”

  Renovus is gespecialiseerd in de kennis- en talentsector, met recente aanzienlijke investeringen in de juridische dienstverlening. De middelen, ervaring en relaties van Renovo met complementaire bedrijven binnen haar portfolio zullen de klantenservice van HBR versterken en het bedrijf in staat stellen te profiteren van belangrijke consolidatiemogelijkheden voor adviestalent op de markt.

  „De juridische sector bevindt zich nog in de beginfase van digitale en operationele transformatie”, aldus Jesse Serventi, oprichter van Renovus. „Toen we de juridische markt scanden als onderdeel van onze investeringen in LAC Group en Wilson Allen, kwam HBR regelmatig naar voren als een bedrijf dat een voortrekkersrol speelde in deze beweging.” Lee Minkoff, directeur van Renovus, voegde eraan toe: „De marktleidende positie van HBR is het resultaat van de focus op het opbouwen van een topteam, en we zijn verheugd om samen te werken met de leiding van HBR om het bedrijf verder te versterken als toonaangevende gediversifieerde juridische dienstverlener.”

  Over HBR Consulting

  HBR Consulting (HBR) biedt advocatenkantoren en afdelingen op het gebied van ondernemingsrecht strategische begeleiding, operationele verbetering en technologische oplossingen die innovatie stimuleren en tegelijkertijd kosten beheersen en risico's beperken. De bewezen combinatie van ervaring, relaties en inzichten van HBR, verspreid over het juridische ecosysteem, levert duurzame financiële en concurrentievoordelen op voor haar klanten. Bezoek www.hbrconsulting.com en volg HBR op LinkedIn en Twitter.

  Over Keno Kozie

  Keno Kozie Services LLC (www.kenokozie.com) levert sinds 1988 ontwerp, service en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie aan toonaangevende advocatenkantoren en juridische afdelingen. Honderden bedrijven hebben Keno Kozie gekozen om IT-advies, systeemintegratie, geavanceerde applicatie-integratie, 24/7 helpdeskondersteuning, training, beheerde services en beveiligings- en risicobeheerdiensten te bieden. Het bedrijf heeft de Hall of Fame-prijs van de National Law Journal ontvangen voor meerdere overwinningen in de Best of Midwest-enquêtes en de Best of Legal Times-enquête.

  Over Renovus Capital

  Renovus Capital Partners, opgericht in 2010, is een gespecialiseerde participatiemaatschappij. Vanuit zijn basis in de regio Philadelphia beheert Renovus meer dan 1 miljard dollar in zijn sectorgerichte fondsen en andere strategieën. De huidige portefeuille van het bedrijf omvat meer dan 20 in de VS gevestigde bedrijven die gespecialiseerd zijn in onderwijs en opleiding, gezondheidszorg, technologische diensten en professionele diensten. Het bedrijf werkt doorgaans samen met bedrijven onder leiding van oprichters, waarbij het zijn ervaring binnen de sector en de toegang tot schuld- en aandelenkapitaal benut om operationele verbeteringen aan te brengen, toptalent aan te werven, aanvullende overnames na te streven en toezicht te houden op strategische groei-initiatieven. Bezoek www.renovuscapital.com en volg Renovus op Linkedin.

  Lees de originele aankondiging.

  Aanvullende lectuur

  Een lopende lijst: Top 100 eDiscovery-providers

  Tijd voor een expert? HayStackID® lanceert nieuw wereldwijd adviesaanbod

  Bron: ComplexDiscovery

  Buiten de perimeter? De DoD Zero Trust-strategie en routekaart

  Current and future cyber threats and attacks drive the need for...

  Uitgaven en normen in evenwicht brengen? Investeringen in cyberbeveiliging in de Europese Unie

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “The...

  Strengere toezicht- en handhavingsmaatregelen? Europees Parlement neemt nieuwe cyberbeveiligingswet aan

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopolitieke shakedowns? Het jaarlijkse ENISA Threat Landscape Report — 10e editie

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Een door technologie aangestuurde oplossing? Integreon kondigt nieuwe Chief Executive Officer aan

  Subroto’s people-first leadership style combined with his passion for leveraging technology...

  Een magneet voor inkomsten? Magnet Forensics maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Vooruitgang en kansen? Cellebrite maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Aanhoudende groei aanwakkeren? Renovus Capital neemt adviesactiviteiten over van HBR Consulting

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  Een combinatie van eDiscovery-marktomvang: 2022-2027 Wereldwijd overzicht van software en services

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber, data en juridische ontdekkingen voor november 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor oktober 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Op locatie of op afstand? Enquête over voorkeuren van documentbeoordelaars (winter 2023)

  Today CompexDiscovery expands that survey portfolio by introducing a new business...

  In het huis? De enquête over de totale eigendomskosten van eDiscovery in het najaar van 2022

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Zorgen over Cold Front Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de herfst van 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Stereotypering van gegevens? Kwesties die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  De komst van General Winter? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (21-27 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Uitgraven en erin graven? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (14-20 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Een bevrijdend momentum? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (7-13 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriek of realiteit? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (1-6 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...