Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery tuo esiin julkisesti saatavilla olevat tai yksityisesti ostettavat ilmoitukset, sisältöpäivitykset, ja tutkimus kyberiltä, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota vastuuta sisällön väitteistä.

  Jos haluat lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoverkkoihin, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoitukset, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Arviointikartat*

  Ukrainan konfliktien arvioinnit - yleiskatsaus karttoihin

  Sodan tutkimuksen instituutti (ISW), Venäjän tiimi

  Kriittisten uhkien projekti (CTP), American Enterprise Institute

  Yleinen arviointi taustatiedot

  ISW julkaisee järjestelmällisesti venäläisiä kampanja-arvioita, jotka sisältävät karttoja, joissa korostetaan Ukrainan arvioitua maaston hallintaa ja Venäjän tärkeimpiä ohjausakseleita.

  Nämä kartat lisäävät päivittäisiä synteettisiä tuotteita, jotka kattavat tärkeimmät tapahtumat, jotka liittyvät Venäjän uudistettuun aggressioon Ukrainaa vastaan.

  Yksi tarkimmista ja yksityiskohtaisimmista lähteistä Ukrainan kriisin jatkuville päivityksille on Ukrainan konfliktien päivitys sodan tutkimusinstituutista. Institute for the Study of War (ISW) on 501 (c) (3) organisaatio, joka tuottaa tiukasti puolueetonta, ei-ideologista, faktapohjaista tutkimusta. ISW pyrkii edistämään tietoista ymmärrystä sota- ja sotilasasioista kattavasti, riippumaton, ja saatavilla oleva avoimen lähdekoodin tutkimus ja analyysi. ISW: n tutkimus on yleisön saatavilla, sotilaslääkärit, päättäjät, ja tiedotusvälineiden jäsenet. Tarjoaa päivittäisen synteesin keskeisistä tapahtumista, jotka liittyvät Venäjän aggressioon Ukrainaa vastaan, ISW-päivitykset voivat olla hyödyllisiä kyberturvallisuuden kannalta, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaisia, kun he seuraavat liiketoimintaa, tietotekniikka, ja oikeudelliset suuntaukset ja lentoradat, joihin nykyinen vaikuttaa Ukrainan konflikti.

  Karttojen kronologia 13. — 16. maaliskuuta 2022

  Ukrainan konfliktien arviointikartat - neljä tilannekarttaa (PDF) - Hiiren siirtäminen vierittämiseen

  Ukraina Konflikti Kartat - 031322 - 031622

  Lue viimeisimmät Ukrainan konfliktipäivitykset sodan tutkimuksen instituutista

  * Jaettu sodan tutkimuksen instituutin (ISW) suoralla nimenomaisella luvalla.

  Tietoja sodan tutkimusmetodologian tutkimuslaitoksesta

  ISW: n tutkimusmenetelmät perustuvat sekä primaarisiin että toissijaisiin lähteisiin, jolloin tutkijat voivat kehittää kattavan käsityksen tilanteesta kentällä. Sotilaallisen ja poliittisen kehityksen analysoimiseksi millä tahansa alueella, ISW: n tutkimusanalyytikoiden on ymmärrettävä kokonaan vihollisen ja ystävällisten voimien järjestelmät. Heidän on myös ymmärrettävä väestön väestötiedot, fyysinen maasto, politiikka, ja alueen historia. Tämä luo analyyttisen perustan tietyn kehityksen syiden ymmärtämiselle ja niiden määritettyjen tutkimustavoitteiden täyttämiselle. ISW-analyytikot viettävät aikaa myös Irakin kaltaisissa paikoissa, Afganistan, ja muualla saadakseen paremman käsityksen turvallisuudesta ja poliittisesta tilanteesta ja arvioidakseen nykyisten strategioiden ja politiikkojen täytäntöönpanoa. Tutkijamme kokoavat tietoja ja analysoivat suuntauksia, tuottaa rakeisen analyysin tutkimusalueiden kehityksestä, tuottaa tarkan, korkean resoluution, ajankohtainen, ja perusteellinen kuva tilanteesta. ISW: n tutkimusmenetelmä takaa sen menestyksen ja sitoutumisen parantamaan kansakunnan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita, saavuttaa strategiset tavoitteet, ja vastata nouseviin ongelmiin, jotka saattavat edellyttää amerikkalaisen sotilaallisen voiman käyttöä.

  Tietoja sodan tutkimuksen instituutista

  Sodan tutkimuksen instituutti edistää tietoista ymmärrystä sotilaallisista asioista luotettavan tutkimuksen avulla, luotettava analyysi, ja innovatiivinen koulutus. Olemme sitoutuneet parantamaan kansakunnan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita ja vastata uusiin uhkiin Yhdysvaltain strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. ISW on puolueeton, voittoa tavoittelematon, julkisen politiikan tutkimusorganisaatio. Lisätietoja, osallistua, ja osallistua tänään.

  Lisälukema

  [Vuosittainen päivitys] Kansainvälinen kyberlaki käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Data Suurlähetystöt: Suvereniteetti, Turvallisuus ja jatkuvuus kansallisvaltioille

  Lähde: ComplexDiscovery