Heb je interoperabiliteit? CloudNine lanceert ontdekkingsportaal

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal is a substantial breakthrough which will have a direct, positive impact on our clients who move data between technologies. Our development team has done amazing work to increase the speed, accuracy, and performance of Discovery Portal and our products like CloudNine’s Explore, LAW, Concordance, and Review. Discovery Portal will create tremendous time and cost savings for our clients and partners.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: van tijd tot tijd markeert ComplexDiscovery openbaar of privé aanschafbare aankondigingen, contentupdates en onderzoek van gegevensdetectie- en juridische detectieproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in de gegevens- en juridische kennisgevingen van ComplexDiscovery op basis van ontdekkingsactiviteiten, producten of onderzoek.

Mededeling van de pers

CloudNine lanceert Discovery Portal om een krachtige connector te bieden voor interoperabiliteit in het eDiscovery Ecosysteem

Nieuw platform maakt een naadloze workflow mogelijk tussen CloudNine technologieën en geïntegreerde externe providers.

Vandaag kondigde de technologieleider van eDiscovery de release aan van Discovery Portal, een krachtig nieuw integratieplatform dat de interoperabiliteit van eDiscovery technologieën in het EDRM-spectrum vergemakkelijkt. De CloudNine Discovery Portal biedt een naadloze aansluiting tussen cloud- en on-premise oplossingen, waaronder CloudNine's bestaande suite van eDiscovery software en beoordelingsproducten van derden. De lancering van Discovery Portal stelt juridische en eDiscovery professionals in staat hun ontdekkingsprojecten veilig en efficiënt te versnellen via één veilig platform.

Integraties via Discovery Portal verplaatsen gegevens snel en effectief over meerdere platforms. Discovery Portal integreert on-premise CloudNine Explore™ met Relativity, waardoor gebruikers automatisch gegevens van Explore naar Relativity kunnen exporteren zonder handmatige export en import. Discovery Portal maakt naadloze overdracht van native data van klanten naar CloudNine Explore Cloud mogelijk voor verwerking, early case assessment (ECA) en laden naar CloudNine Review™. Daarnaast maakt Discovery Portal transfers mogelijk van CloudNine LAW™ naar CloudNine Review, en van CloudNine Concordance® naar CloudNine Review.

Als native file processing engine voor ECA kan Explore gegevens verwerken, doorzoeken en filteren zonder uitbreiding en gegevens exporteren naar Relativity via Discovery Portal. Aangezien Explore's gegevensindexering de structuur van de doelmappen van Relativity weerspiegelt, blijven de gegevens uniform en gemakkelijk te vinden. Zoals gemeld door veel Explore-klanten, biedt de efficiëntie en snelheid van de software aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen ten opzichte van hun vorige verwerkingsbron door irrelevante gegevensproductie weg te laten of risico's te lopen van het produceren van geprivilegieerde gegevens.

„De gegevensverwerking van Explore is sneller en goedkoper dan andere oplossingen en dankzij de integratie van Discovery Portal kunnen we naadloos en rechtstreeks van Explore naar Relativity exporteren met ongekende efficiëntie,” merkte Tony DeVito, Sr. Project Manager, eDiscovery bij IST Management Services, een eDiscovery en procesondersteunende diensten bedrijf het beheer van grote geschillen zaken voor advocatenkantoren en zakelijke juridische afdelingen. „In slechts onze eerste weken met behulp van de geïntegreerde Explore/Relativity oplossing met Discovery Portal, heeft IST enkele miljoenen documenten sneller, nauwkeuriger en tegen lagere kosten verwerkt. Samenwerken met CloudNine aan dit project is een geweldige ervaring geweest. Het CloudNine-team is verfrissend responsief, ontvankelijk en zelfverzekerd. Ze luisteren naar onze verzoeken en stoppen niet totdat ze de resultaten hebben die we nodig hebben.”

Discovery Portal stelt gebruikers ook in staat om export van CloudNine LAW verwerking, imaging en productie software over te zetten naar CloudNine Review met een paar klikken. Gebruikers kunnen hun verwerkte, geëxporteerde gegevens overdragen of een export overdragen op basis van een gefilterde set documenten die reageren op een zoekopdracht. Discovery Portal vermindert stappen en handmatige overhandiging bij het voortzetten van responsieve gegevens van LAW naar CloudNine Review.

Discovery Portal biedt ook de mogelijkheid om gegevens van CloudNine Concordance naar CloudNine Review door te Concordance is een geweldig hulpmiddel voor het beoordelen en produceren van documenten. Echter, als een case toegang vereist door meerdere externe partijen of anderszins de capaciteit van Concordance overschrijdt, biedt Discovery Portal een route om een Concordance-export over te dragen naar CloudNine Review. Vervolgens zijn de gegevens beschikbaar voor elke geautoriseerde gebruiker met een internetverbinding.

„Discovery Portal is een belangrijke doorbraak die een directe, positieve impact zal hebben op onze klanten die data verplaatsen tussen technologieën,” aldus Jacob Hesse, VP of Product bij CloudNine. „Ons ontwikkelteam heeft geweldig werk verricht om de snelheid, nauwkeurigheid en prestaties van Discovery Portal en onze producten zoals CloudNin's Explore, LAW, Concordance en Review te verhogen. Discovery Portal zorgt voor enorme tijd- en kostenbesparingen voor onze klanten en partners.”

Over CloudNine Discover

Elke dag beantwoorden onze klanten, waaronder bedrijven, advocatenkantoren, overheidsinstanties en juridische dienstverleners hun meest dringende eDiscovery vragen met behulp van CloudNine applicaties. Door CloudNine Collection Manager™, Data Wrangler™, Discovery Portal™, Explore™, Review™, LAW™ en Concordance® aan te bieden als individuele of uitgebreide en geïntegreerde oplossingen, gehost en on-premises, biedt CloudNine toonaangevende flexibiliteit en prestaties. Ga voor bedrijfsinformatie naar www.cloudnine.com of e-mail info@cloudnine.com.

Lees de originele release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Aanbieders beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: complexDiscovery

Een SOLID Look uit Europa? Legal Tech Fusie- en overnameactiviteiten met Mike Bryant en John Jacobs

From Special Purpose Acquisition Companies (SPACs) to the recent flurry of...

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gezien Cyber Discovery? Een strategisch kader

Cyber Discovery can be defined as the application of a combination...

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Heb je interoperabiliteit? CloudNine lanceert ontdekkingsportaal

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Happy Days zijn weer in de buurt? Operationele statistieken van eDiscovery in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Een plons van optimisme? Voorjaar 2021 Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...