Mitratech hankkii Tracker Corpin

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions to mitigate risk across organizations. Via Tracker, HR, and Legal teams can employ best practices, innovative features, and seamless integration to help minimize staffing-related risk and safeguard business continuity.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote PrNewsWire

Mitratech hankkii Tracker Corpin, lisäämällä johtavia I-9- ja maahanmuuttohallintaratkaisuja oikeudelliseen ja vaatimustenmukaisuuteen teknologiavalikoimaansa

Tracker tarjoaa henkilöstö- ja lakialan tiimeille intuitiivisia ratkaisuja työntekijöiden prosessien standardointiin ja henkilöstöön liittyvien riskien minimoimiseen.

{” @context ”:"http:/ /schema.org”,” @type ”:"product”, "name”: "”, "description”: "”, "sku” :false, "mpn” :false, "gtin” :false, "brand”: {” @type ”:"Thing”, "name” :false}, "tarjoukset”: {” @type ”:"tarjous”, "url” false, "price” :false, "PriceCurrency” :false, "availability” :false, "priceValiduntil” :false}, "review”: {” @context ”:"http:/ /skeema.org”,” @type ”:"review”, "DateCreation” :false, "DatePublisher” :false, "DateModified” :false, "headline”: "”, "name”: "”, "url” :false, "description”: "”, "copyrightyear” :false, "publisher”: {” @type ”:"Organisaatio”, "name” :"name”: {” @type ”:"Henkilö”, "name”: "”, "Sameas” :"https:/ /complexdiscovery.com /author/"}, ”ReviewBody”: "”, "ReviewRating”: {” @type ”:"Arvostelu”, "Worstrating” :1, "Bestrating” :5, "RatingValue” :0, "description” :false}}}

Mitratech, joka on johtava maailmanlaajuinen laillisten ja vaatimustenmukaisuusohjelmistojen toimittaja, ilmoitti tänään [31. heinäkuuta 2020] ostavansa Tracker Corpin, joka on tärkein SaaS I-9-, E-Veri- ja maahanmuuton hallintaratkaisujen tarjoaja. Tämä auttaa Mitratechia ainutlaatuisesti auttamaan organisaatioita voittamaan hallinnon lisääntyneen valvonnan, etätyövoiman, tehottoman maahanmuuton hallinnan sekä kivuliaiden ja kalliiden manuaalisten henkilöstöprosessien haasteita.

Tracker Corp sijaitsee San Franciscossa, CA, perusti Julie Pearl ja Fred Colman vuonna 2002 visio tarjota automatisoituja ratkaisuja maahanmuutto asianajotoimistot ja yritykset, jotka käsittelivät valtava määrä maahanmuutto tapauksia. Yritys on saanut lukuisia alan huomionosoituksia, kuten Tektonic-palkinnon huippuratkaisuista, jotka muokkaavat henkilöstöhallinnon tulevaisuutta, ja se on jatkanut innovaatioita henkilöstö- ja vaatimustenmukaisuustiloissa.

Huippumaahanmuuton asianajajien kehittämillä Tracker-ratkaisuilla on 20-vuotinen historia oikeudellisen tarkkuuden ja tietoturvan takaamiseksi:

Sen I-9 Complete -tarjonta on ainoa päästä päähän I-9 -yhteensopivuusohjelmistoratkaisu, joka ylläpitää täydellistä kirjaa nolla asiakkaan sakoista.

Sen ImmigrationTracker™ -ratkaisua käyttävät sooloalan harjoittajat, vakiintuneet asianajotoimistot ja liikkuva yritysjuridiset ryhmät sekä maahanmuuttoasioiden hallinnan sujuvoittamiseksi.

Yrityskauppa tukee Mitratechin tehtävää tarjota oikeudellisia ja vaatimustenmukaisuusratkaisuja riskien lieventämiseksi eri organisaatioissa. Tracker-, henkilöstö- ja lakialan tiimit voivat käyttää parhaita käytäntöjä, innovatiivisia ominaisuuksia ja saumatonta integrointia, mikä auttaa minimoimaan henkilöstöön liittyvät riskit ja turvaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden.

” Olemme aivan innoissamme voidessamme lisätä Tracker Corpin ratkaisuja siihen, mitä tarjoamme asiakkaillemme”, sanoo Mitratechin toimitusjohtaja Mike Williams. ”Tämä on todella uskomaton tilaisuus meille, koska he ovat olleet niin erinomainen uudistaja ja segmentin johtaja, ja odotamme innolla, että voimme jatkaa luottamuksen ja luottamuksen kasvattamista, jota he ovat ansainneet asiakkaidensa kanssa vuosien varrella.”

Miten uudet ratkaisut sopivat Mitratechin jo laajaan valikoimaan oikeudellisia, vaatimustenmukaisuutta ja riskienhallintaa koskevia tuotteita? ”Riskistä on tullut yrityksille hyvin kokonaisvaltainen haaste, koska se vie niin monia muotoja, sillä on niin paljon potentiaalisia kustannuksia ja syntyy lähes kaikkialla”, Williams sanoo. ”Meidän mielestämme tehtävänämme on antaa asiakkaillemme välineet riskien lieventämiseen, vaikka se esittäytyy, organisaation kaikilla toimialoilla.”

Julie Pearl, toinen perustaja ja Tracker Corpin puheenjohtaja, sanoo Mitratechin arvostuksen yrityksensä tehtävää kohtaan auttaneen yrityskaupan ajamisessa. ”Lahjakas tiimimme on rakentanut ja hionut tasaisesti ratkaisuja, jotka antavat työnantajille ja noudattamisen ammattilaisille todellisen mielenrauhan”, hän sanoo. ” Valitsimme heidät, koska he todella ymmärtävät tehtäväämme ja ovat yhtä omistautuneita auttamaan asiakkaita ratkaisemaan monimutkaisia asioita reaaliajassa ja mistä tahansa. Mitratech-lähestymistapa on linjassa meidän kanssa, ja se tuottaa välittömiä ja luotettavia vaikutuksia liiketoiminnalle ja siihen kuuluville ihmisille.”

Tämä ymmärrys oli hänelle erityisen tärkeää, ei vain teknisenä johtajana vaan Pearl Law Groupin perustajana ja toimitusjohtajana. Hän on ainoa yhdysvaltalainen maahanmuuttoalan lakiasiaintoimisto, joka on voittanut kansallisia palkintoja innovaatioista, globaalista yritysmaahanmuutosta ja pro bono -palvelusta. ”On rauhoittavaa tietää, että luomamme ratkaisut ovat hyvissä käsissä, että innovaatioilla ja yhteisöllä on merkitystä heille ja että käyttäjämme saavat jatkuvasti suurta tukea, jota he ovat tulleet odottamaan”, Pearl sanoo.

Mitratech Tietoa henkilöstä

Mitratech on todistettu maailmanlaajuinen teknologiakumppani yritysten oikeudellisille, riskeille ja vaatimustenmukaisuudelle sekä henkilöstöhallinnon ammattilaisille, jotka pyrkivät maksimoimaan tuottavuuden, hallitsemaan kustannuksia ja vähentämään riskejä syventämällä operatiivista linjausta, lisäämällä näkyvyyttä ja edistämällä yhteistyötä koko organisaatiossaan. Tämä auttaa heitä vastaamaan haasteeseen vastata nykyaikaisen, dynaamisen yrityksen kehittyvien tarpeiden palvelemisesta.

Lue alkuperäinen julkaisu Mitratech Acquires Tracker Corpissa.

Ylimääräinen lukeminen

Sijoitukset eDiscovery (A Running Listing)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumat, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

HaysTacKid ja NighTowl Global Yhdistä

According to today's announcement, the NightOwl merger is HaystackID's fourth major...

Mitratech hankkii Tracker Corpin

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

Ikkuna haittaohjelmiin? Uusi haittaohjelma Reverse Engineering käsikirja CCDCOE

According to Wikipedia, malware analysis is the study or process of...

Paljon Adoa jostain? Gartner Hype Cycle for Legal and Compliance Technologies (2020)

The information and insight highlighted by Marko Sillanpaa of Gartner in...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Tarkistuksia ja päätöksiä? Uusia huomioita eDiscovery Secure Remote -arvosteluille

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Makrokatsaus menneisyyteen ja ennustettuun eDiscoveryn markkina-kokoon 2012—2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

eDiscovery Market Size Mashup: 2019-2024 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Liiketoiminta epätavallisena? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2020

Based on the aggregate results of nineteen past eDiscovery Business Confidence...

Kasvava huolenaihe? Talousarviorajoitukset ja eDiscoveryn liiketoiminta

In the summer of 2020, 56% of respondents viewed budgetary constraints...

Muutos Tempossa? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2020

In the summer of 2020, 91 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset — Kesä 2020

This is the nineteenth quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

HaysTacKid ja NighTowl Global Yhdistä

According to today's announcement, the NightOwl merger is HaystackID's fourth major...

Mitratech hankkii Tracker Corpin

The acquisition supports Mitratech’s mission to provide legal and compliance solutions...

XDD hankkii LightSpeed Legal

According to David Moran, XDD President, and COO, “As we continue...

XDD hankkii RVM:n

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa heinäkuulle 2020

From business confidence and operational metrics to data protection and privacy...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa kesäkuulle 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa toukokuulle 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Viisi suurta lukua eDiscoverystä huhtikuussa 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...