Ostokset ratkaisuille? Uusia investointeja Reynen Court

The Reynen Court platform combines a solution store for legal technology along with a powerful control panel that makes it easy for law firms and legal departments to run cloud-based applications either on-premise or within virtual private clouds, thus enabling firms to access modern cloud-based solutions without sacrificing security or stability. The platform also enables firms to manage software subscriptions and provides usage monitoring and advanced application-specific metrics to aid in better predictability of IT software and infrastructure maintenance and expenditure.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Yli yhdeksänkymmenen tärkeän teknologiatoimittajan ohjelmistoja ja palveluita tarjoava Reynen Court -alusta ja tuoteluettelo tarjoavat yhden luukun asianajotoimistoille ja oikeudellisille yksiköille, jotka etsivät käyttövalmiita pilvipohjaisia oikeudellisia ratkaisuja. Tällä hetkellä Reynen Courtin ratkaisuihin kuuluvat mm. tapahtumien hallintatyökaluista dokumenttihaku- ja analyysitekniikoihin kuuluvat tutut eDiscovery-palveluntarjoajat ja mahdollistajat, kuten ZyLab, Heureka Software, NexLP ja Everlaw. Alla on kaksi viimeaikaista ilmoitusta, joissa korostetaan investointeja ja kiinnostusta tähän ainutlaatuiseen markkinapaikkaan.

Lehdistötiedote (30. tammikuuta 2020)

Orrick sijoittaa Reynen Court

Oikeudellisen teknologian yksi foorumi hyötyy kolmas strateginen osakkeenomistaja kaupallisen käynnistyksen aattona

Reynen Court LLC tänään [30.1.2020] ilmoitti, että Orrick on sijoittanut siihen - liittynyt Clifford Chanceen ja Lathamin ja Watkinsin maailmanlaajuisiksi asianajotoimistoiksi, jotka tukevat taloudellisesti kaksivuotista liiketoimintaa, jonka tavoitteena on nopeuttaa tekoälyn, älykkäiden sopimusten ja muun oikeudellisen teknologian käyttöönottoa.

Uusi investointi tulee, kun Reynen Court valmistautuu kaupalliseen käyttöön ja seuraa joulukuussa 2019 julkaistua 3 miljoonan dollarin uutta rahoitusta. Beta-versio Reynen Court -alustasta on ollut livenä elokuussa. Ensimmäinen 7 miljoonan dollarin rahoituskierros Clifford Chancen sekä Lathamin ja Watkinsin johdolla julkistettiin joulukuussa 2018.

Orrick sekä Clifford Chance sekä Latham ja Watkins kuuluvat 19 maailmanlaajuisen asianajotoimistojen yhteenliittymään, joka kokoontui vuonna 2019 tukemaan Reynen Courtin kehittämistä ja käynnistämistä. Konsortio kokoontuu neljännesvuosittain ja on tehnyt tiivistä yhteistyötä yrityksen kanssa vaatimusten määrittelemiseksi, alustan testaamiseksi ja laillisten teknologiatoimittajien houkuttelemiseksi tuomaan tuotteensa saataville alustan kautta.

Reynen Court -alustalla yhdistyvät oikeusteknologian ratkaisumyymälä sekä tehokas ohjauspaneeli, jonka avulla asianajotoimistot ja oikeudelliset osastot voivat helposti käyttää pilvipohjaisia sovelluksia joko paikallisesti tai virtuaalisten yksityisten pilvien sisällä. Näin yritykset voivat käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia ratkaisuja ilman uhraamalla turvallisuutta tai vakautta. Alustan avulla yritykset voivat myös hallita ohjelmistoliittymiä ja tarjoaa käyttövalvontaa ja kehittyneitä sovelluskohtaisia mittareita, jotka auttavat parantamaan IT-ohjelmistojen ja infrastruktuurin ylläpidon ja menojen ennustettavuutta.

”Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Orrickin osakkeenomistaja”, kommentoi Reynen Courtin perustaja ja toimitusjohtaja Andrew Klein. ” Konsortiomme jäsenenä ja yhtenä viidestä Beta-yrityksestä ne ovat auttaneet meitä parantamaan prioriteettejamme ja testaamaan sovellusamme. Odotamme innolla suhteiden laajentamista ja työskentelyä entistä tiiviimmin niiden maailmanlaajuisten tiimien kanssa, kun lähdemme kaupalliseen julkaisuun.”

”Kun käynnistimme oikeudelliseen teknologiaan keskittyneen yrityspääomasijoitusrahaston, juuri tällaista sijoitusta ajatellen”, sanoi Don Keller, Orrickin teknologia- ja innovaatiosektorin johtaja. ”Andy ja hänen tiiminsä ovat tehneet suuria harppauksia viimeisen vuoden aikana, ja olemme innoissamme jatkaessamme heidän ponnistelujensa tukemista.”

Orrickin innovaatiojohtaja Wendy Butler Curtis lisäsi: ”Asiakkailtamme tulee toistuvasti kuulla, että uuden ratkaisun tutkimiseen, pilottiin ja sopimiseen tarvittavat resurssit estävät oikeudellisen teknologian käyttöönottoa. Reynen Court -alusta yksinkertaistaa näitä vaiheita ja nopeuttaa asiakkaidemme kykyä hyödyntää uutta teknologiaa — mikä on meille kaikille voitto.”

Lue koko ilmoitus Orrick Investsin Reynen Courtista

Lehdistötiedote (7. tammikuuta 2020)

Reynen Court sulkee lisärahoituksen

Yksi foorumi oikeudelliselle teknologialle valmistautuu kaupalliseen käynnistämiseen ja 3 miljoonan dollarin lisärahoitusta

Lehdistötiedote (7. tammikuuta 2020)

Reynen Court LLC on saanut 3 miljoonan dollarin lisärahoituksen valmisteltaessa Q1 2020 -kaupallista lanseerausta.

Yhdeksäntoista johtavan maailmanlaajuisen asianajotoimistojen konsortion tukemana ja tarkoituksena on nopeuttaa lakialan tekoälyn ja muiden uusien teknologioiden käyttöönottoa, Reynen Courtin alusta on ollut Beta-vaiheessa elokuusta 2019 lähtien. Yli viisikymmentä asianajotoimistoa ja yritysosastoa pyrkii käynnistämään alustan uuden vuoden ensimmäisellä puoliskolla, ja yli 120 kolmannen osapuolen laillista teknologiatoimittajaa on parhaillaan tekemässä tuotteitaan saataville alustalla.

Reynen Court -foorumi poistaa oikeusalan tarpeen valita innovaatioiden ja turvallisuuden ja vakauden välillä. Yhdistämällä oikeudellisen teknologian ratkaisumyymälän tehokkaaseen ohjauspaneeliin asianajotoimistot ja oikeudelliset osastot voivat turvallisesti käyttää nykyaikaisia pilvipohjaisia sovelluksia yksityisissä pilvissä. Tämän keskitetyn palvelupisteen avulla yritykset voivat myös hallita ohjelmistotilauksia ja tarjoaa käyttövalvontaa ja kehittyneitä sovelluskohtaisia mittareita, joiden avulla IT-ohjelmistojen ja infrastruktuurin ylläpidon ja menojen ennustettavuutta voidaan parantaa.

Reynen Courtin perustajan ja toimitusjohtajan Andrew D. Kleinin määräysvallassa oleva sijoitusväline Prins H LLLC investoi tähän kierrokseen yhdessä Vendechin kanssa, joka on maailmanlaajuinen varhaisvaiheen riskipääomarahasto, joka toimii yhteistyössä yrittäjien kanssa kehittääkseen ja ottaakseen käyttöön transformatiivisia teknologioita. Tämä kierros seuraa Prins H:n, Lathamin ja Watkinsin sekä Clifford Chancen alkuperäistä 7 miljoonan dollarin rahoitusta joulukuussa 2018.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Vantech kumppaniksi”, sanoi Mr. Klein. ”Toivomme voivamme hyödyntää heidän kokemustaan ja taitojaan nopeasti kasvavien globaalien teknologiayritysten ohjaamisessa.”

”Tämän lisäpääoman ansiosta pystymme pitämään päämme alhaalla, jotta voimme keskittyä perehdyttäviin sovellustoimittajiin ja tukea tukevasti alustamme julkaisevia asianajotoimistoja”, Klein jatkoi. ”Jokaiselle toimittajalle ja asianajotoimistolle tarjoamme huomattavaa apua projektisuunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa. Tämä uusi rahoitus lisää valmiuksiamme tarjota näitä palveluja ja auttaa meitä nopeuttamaan luomiemme markkinaosapuolten hyväksymistä.”

”Kun otetaan huomioon standardoinnin selkeät edut sekä ostajille että myyjille oikeudellista teknologiaa, uskomme Reynen Courtilla olevan potentiaalia olla merkittävä rooli oikeusalan nykyaikaistamisessa maailmanlaajuisesti”, kommentoi Vantech pääkumppani Jean Bourcereau. ” Olemme vaikuttuneita visiosta ja nopeudesta, jolla Andy ja hänen vahva tiiminsä ovat rakentaneet kaupallisesti kannattavan tuotteen ja varmistaneet vaikutusvaltaisten osapuolten tuen markkinoiden molemmin puolin. Odotamme innolla Reynen Courtia.”

Lue koko ilmoitus Reynen Court Sulkee lisärahoituksen

Reynen Court — Tietoja

Reynen Court LLC (www.reynencourt.com) mahdollistaa asianajotoimistojen ja yritysten lakiosastojen nopeuttamisen tekoälyn ja muiden uusien teknologioiden käyttöönotossa. Alustallamme yhdistää oikeudellisen teknologian ratkaisumyymälän tehokkaaseen ohjauspaneeliin, jonka ansiosta nykyaikaisten pilvipohjaisten ohjelmistosovellusten käyttöönotto ja hallinta on helppoa ilman, että sinun tarvitsee luottaa yrityksen tai asiakkaan sisältöön vertikaalisesti integroitujen SaaS-palveluntarjoajien nopeasti kasvavaan universumiin. Alustan avulla yritykset voivat myös hallita tilauksia ja provisiointia yhdestä paikasta ja tarjota arvokasta telemetriaa ja parantaa yhteentoimivuutta kolmansien osapuolten sovellusten välillä ja niiden välillä. Serial Internet yrittäjä ja entinen Cravath, Swaine, ja Moore Associate Andrew D. Klein perusti Reynen Court, Reynen Court tukee laaja yhteenliittymä yhdeksäntoista suurimmista maailmanlaajuisista asianajotoimistoista. Clifford Chance sekä Latham ja Watkins toimivat Reynen Court -konsortion puheenjohtajina ja ovat myös yhtiön sijoittajia. Paul Weiss toimii konsortion varapuheenjohtajana.

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery

XDD hankkii RVM:n

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Ipro hankkii NetGovernin

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled...

Arviointi 2020: Chambers Ritigation -tukiopas ja eDiscovery

Chambers Litigation Support 2020 is a comprehensive guide to the leading professional...

Kilpailuetu? Liittovaltion kauppa- ja oikeusministeriö antavat kilpailunrajoituksia koskevat suuntaviivat vertikaalisten sulautumien arvioimiseksi

According to FTC Chairman Joe Simons, “The new Guidelines reflect our...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Tarkistuksia ja päätöksiä? Uusia huomioita eDiscovery Secure Remote -arvosteluille

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Makrokatsaus menneisyyteen ja ennustettuun eDiscoveryn markkina-kokoon 2012—2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

eDiscovery Market Size Mashup: 2019-2024 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Rajoitettu kiihtyvyys? Kesän 2020 eDiscovery Business -luottamustutkimus

Since January 2016, 2,089 individual responses to eighteen quarterly eDiscovery Business...

Kysymys hinnoittelusta? Puolivuotisten eDiscovery-hinnoittelukyselyn vastausten käynnissä oleva päivitys

First administered in December of 2018 and conducted four times during...

Pandemtaloudellinen indikaattori? Kesä 2020 eDiscovery -hinnoittelukyselyn tulokset

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

COVID-19 rajoitettu? Kuuden kysymyksen vaikutus eDiscoveryn liiketoimintaan

In the spring of 2020, 51.2% of respondents viewed budgetary constraints...

XDD hankkii RVM:n

According to XDD CEO Bob Polus, “Merging forces with RVM further...

Ipro hankkii NetGovernin

According to Dean Brown, CEO at Ipro Tech, “We are thrilled...

Morae hankkii oikeudellisen johdon konsultointi Janders Dean

According to Janders Dean founder Justin North, "Now more than ever,...

eDiscovery Sulautumiset, yritysostot ja investoinnit Q2 2020 -ohjelmassa

From UnitedLex to Onna, ComplexDiscovery findings, data points, and tracking information...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa kesäkuulle 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Viisi suurta lukua eDiscovery-ohjelmassa toukokuulle 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Viisi suurta lukua eDiscoverystä huhtikuussa 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...

Viisi suurta lukua tiedonkeruusta ja oikeudellisesta löydöstä maaliskuussa 2020

From business continuity considerations to cybersecurity attacks, the March 2020 edition...