Smash hankkii digitaalisen päättelyn

According to the media release, Tim Estes, Founder and CEO of Digital Reasoning, said, “In this new world of remote work, a company’s digital communications infrastructure is now the most essential one for it to function and thrive. Smarsh and Digital Reasoning provide the only validated and complete solution for companies to understand what is being said in any digital channel and in any language. This enables them to quickly identify things like fraud, racism, discrimination, sexual harassment, and other misconduct that can create substantial compliance risk.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Smarsh hankkii digitaalisen päättelyn, jossa yhdistyvät maailmanlaajuinen johtajuus tekoälyssä ja koneoppimisessa markkinoiden johtavaan sähköisen viestinnän arkistointiin ja valvontaan

Tietovälineen julkaisu

Hankinta muuttaa teknologiaan perustuvaa riski- ja vaatimustenmukaisuustilaa ensimmäisen päästä päähän -käyttöisellä tarjouksella, joka suojaa säänneltyjä organisaatioita taloudellisilta ja maineellisilta vahingoilta

Globaalit asiakkaat, jotka hyötyvät tekoälystä ja ML:stä tiedonhakuun ja valvontaan, etätyövoimien ylijännite- ja digitaalisten viestintätyökalujen ja yhteistyötyökalujen keskellä

PORTLAND, Ore. ja NASHVILLE, Tenn., 10. marraskuuta 2020 — Smarsh®, jonka avulla organisaatiot voivat hallita riskejä ja paljastaa arvoa sähköisessä viestinnässään, ilmoitti hankkivansa Digital Reasoning, joka on maailmanlaajuinen johtava luonnollisen kielen prosessoinnin (NLP), tekoälyn (AI) ja koneoppimisen (ML) vuoden 2020 FINRA Tekoälyn virtuaalikonferenssissa. Kauppa kokoaa yhteen Smarshin johtajuuden digitaalisen viestinnän sisällön talteenotossa, arkistoinnissa, valvonnassa ja e-löytämisessä. Digital Reasoningin johtajuus kehittyneessä AI/ML-analytiikassa. Yhdistetyn yrityksen avulla asiakkaat voivat havaita riskit ennen niiden toteutumista, maksimoida valvontaryhmien skaalautuvuuden ja paljastaa strategisia näkemyksiä suurista tietomääristä reaaliaikaisesti.

Smarsh hallinnoi päivittäin yli 3 miljardia viestiä sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa, mobiili- ja tekstiviesteissä, pikaviesteissä ja yhteistyössä, verkossa ja äänikanavissa. Yhtiöllä on vertaansa vailla oleva asiantuntemus globaalien rahoituslaitosten ja yhdysvaltalaisten varainhoitoyritysten palvelemisesta sekä välittäjä- että rekisteröityjen sijoitusneuvojien (RIA) segmenteillä. Smarsh on nimetty Leaderiksi Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving (EIA) -yrityksessä vuodesta 2015. Raportissa arvioidaan myyjien näkemyksen ja suorituskyvyn täydellisyyttä, ja vuoden 2020 painoksessa Smarsh asetettiin korkeimmalle suorituskykyyn ja sijoitettiin kauimpana näkökyvyn täydellisyydessä.1

Smarshin toimitusjohtaja Brian Cramer sanoi, että ”Smarshin ja Digital Reasoningin yhdistetyt ominaisuudet antavat asiakkaille täysin uuden asiantuntemuksen, jota kutsumme ”Communications Intelligence”. Tekoälyn ja koneoppimisen käyttäminen auttaa yrityksiä tehokkaammin valvomaan ja lieventämään riskejä mittakaavassa, ja nyt niiden avulla ne voivat analysoida sähköistä viestintää ja paljastaa liiketoimintatietoja, jotka voivat ruokkia myyntiä ja muita tuloajureita.

Herra Cramer jatkoi: ”Käynnissä oleva pandemia ja sen vaikutus siihen, miten ja missä ihmiset työskentelevät, ovat kiihdyttäneet pitkän aikavälin suuntauksia, jotka olivat jo hyvässä vauhdissa. Sähköisen viestinnän räjähtävä volyymi, nopeus ja moninaisuus luovat yrityksille suurempia riskejä ja tarjoavat samalla mahdollisuuksia hyödyntää viestintätietoja riskien havaitsemiseksi ennen niiden toteutumista ja tunnistaa uusia näkemyksiä uusien kasvualoitteiden toteuttamiseksi. Nämä olosuhteet luovat suuren kuilun yritysten välillä, jotka investoivat tietopohjaisia oivalluksia ja viputietoja riskien hallitsemiseksi, ja niiden välille, jotka jäävät jälkeen. Tämä tulee tuottamaan tulosta ja osakekursseja tulevina vuosina.”

Digital Reasoningin perustaja ja toimitusjohtaja Tim Estes totesi: ”Tässä uudessa etätyön maailmassa yrityksen digitaalinen viestintäinfrastruktuuri on nyt kaikkein olennaisin, jotta se voi toimia ja menestyä. Smarsh ja Digital Reasoning ovat ainoa validoitu ja täydellinen ratkaisu yrityksille ymmärtää, mitä sanotaan millä tahansa digitaalisella kanavalla ja millä tahansa kielellä. Näin he voivat nopeasti tunnistaa petokset, rasismi, syrjintä, seksuaalinen häirintä ja muut väärinkäytökset, jotka voivat aiheuttaa merkittävän riskin sääntöjen noudattamisesta.”

Smarshin ja digitaalisen päättelyn yhdistettyjen ominaisuuksien avulla asiakkaat voivat:

Vahvistetaan sanastoon perustuvaa valvontaa AI-käyttöisellä valvonnalla digitaalisten viestintäkanavien laajimmalla leveydellä

Automatisoi valvonta kehitettävissä yhteistyötyökaluissa (kuten Microsoft Teams, Zoom, Slack ja Workplace by Facebook), jotka ovat kriittisiä tuottavuuden kannalta Covid-aikakauden etätyövoiman todellisuuden kannalta

Vähennä inhimillisen pääoman kustannuksia minimoimalla viestinnän määrä ihmisten on tarkistettava

Nopeuttaa kykyä hyödyntää valtavia tietomääriä niiden oivallusten osalta, jotka voivat edistää liiketoiminnan kasvua

Tunnista työntekijöiden käyttäytymisen hankalat mallit tai suuntaukset ennen kuin ne aiheuttavat korjaamatonta haittaa

Vuoden 2020 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving -yrityksen mukaan ”Yritykset hyödyntävät yhä enemmän liiketoimintatietoja (BI) soveltamalla analytiikkaa, semantiikkaa ja luokittelua moniin tietotyyppeihin ja lähteisiin. Yritykset etsivät parempaa tarjontaa, joka integroi tällaisten alustojen arkistoinnin vaatimustenmukaisuuteen perustuvia tai liiketoimintaanalyysiin perustuvia aloitteita varten.”

Smarsh asiakkaisiin kuuluu 9 top 10 pankkia maailmassa. Digital Reasoningin maailmanluokan tekoäly ja laadukkaat NLP-mallit tehostavat valvontaa monissa maailman suurimmista Tier 1 -investointipankeista. Sen sijoittajat, mukaan lukien johtavat maailmanlaajuiset rahoituslaitokset Barclays, BNP Paribas, Goldman Sachs, Nasdaq, Macquarie Group ja Standard Chartered, jatkavat liiketoiminnan tukemista tämän yhdistelmän jälkeen.

Smarsh ja digitaalinen päättely voivat yhdessä antaa maailmanlaajuisille asiakkaille mahdollisuuden päästä edelle ei-toivotuista tai laittomista toimista, kuten petoksista, sisäpiirikaupasta, rahanpesusta, asiakkaiden valituksista ja muista ensisijaisista tavoitteista. Parannettu foorumi on erityisen taitava täyttämään rahoituspalvelujen sääntelyviranomaisten vaatimukset Yhdysvalloissa ja ulkomailla, mukaan lukien Securities and Exchange Commission (SEC), Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) ja Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authority (FCA).

Digital Reasoning tunnustettiin Fast Companyn innovatiivisimpien yritysten joukossa tekoälyn hyväksi ja sai äskettäin Frost and Sullivan Product Leadership Award -palkinnon tekoälyn riski Smarsh ja Digital Reasoning esitellään Communications Intelligence on uusi välttämättömyys riski- ja vaatimustenmukaisuusteollisuudelle tulevassa 1LOD XLOD maailmanlaajuisessa konferenssissa.

Digital Reasoning -palvelun lisääminen Smarsh-organisaatioon seuraa, että Smarsh of Entreda, joka on johtava kyberturvallisuuden vaatimustenmukaisuusratkaisujen tarjoaja, osti tämän vuoden toukokuussa.

Taloudellisia yksityiskohtia kaupasta, jonka odotetaan sulkeutuvan seuraavan 60 päivän aikana, ei julkistettu. Barclays toimi Digital Reasoningin yksinoikeudella taloudellisena neuvonantajana.

1 Gartner, ”Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving”, Michael Hoeck, Jeff Vogel, 27. lokakuuta 2020.

Tietoa henkilöstä Smarsh

Smarsh on tunnustettu maailmanlaajuinen johtaja sähköisen viestinnän arkistointiratkaisuissa säännellyille organisaatioille. Smarsh Connected Suite tarjoaa innovatiivisia kaappaus-, arkistointi-, e-etsintä- ja valvontaratkaisuja alan laajimmilla viestintäkanavilla.

Kaikenkokoisille organisaatioille skaalautuva Smarsh-alusta tarjoaa asiakkailleen luottamuksen varaan perustuvan vaatimustenmukaisuuden. Sen avulla he voivat strategisesti tulevaisuudelta, kun uusia viestintäkanavia omaksutaan, ja saada enemmän tietoa ja arvoa niiden arkistossa olevista tiedoista. Asiakkaat vahvistavat vaatimustenmukaisuus- ja verkkohakualoitteitaan ja hyötyvät sähköpostin, sosiaalisen median, mobiili- ja tekstiviestien, pikaviestien ja yhteistyön sekä verkko- ja puhekanavien tuottavasta käytöstä.

Smarsh palvelee maailmanlaajuista asiakaskuntaa, joka ulottuu Pohjois-Amerikan ja Euroopan kärkipankeille sekä johtavien välitysyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden ja rekisteröityjen sijoitusneuvojien kanssa. Smarshin avulla myös liittovaltion ja valtion virastot voivat täyttää julkiset rekisteriensä ja sähköisen etsintävaatimuksensa. Lisätietoja on osoitteessa www.smarsh.com.

Tietoja digitaalisesta päättelystä

Digital Reasoning on maailmanlaajuinen johtaja ihmisen viestinnän ja käyttäytymisen ymmärtämisessä soveltavan tekoälyn, syvän yhteistyön alan asiantuntijoiden kanssa ja sitoutumisen käyttämään teknologiaa positiiviseen muutokseen. Luotetun teknologiamme ja asiakkaidemme kokemusten yhdistelmällä esimerkiksi potilailla on paremmat mahdollisuudet selvitä hengissä, pankit voivat varmistaa työntekijöidensä täyttävän korkeimmat käyttäytymisvaatimukset ja lainvalvonta voi suojella yhteiskuntamme heikoimmassa asemassa olevia kansalaisia. Lisätietoja on osoitteessa www.digitalreasoning.com ja seuraa Twitterissä osoitteessa @dreasoning.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup - 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

Lähde: Complex Discover

Menestyksen hinta? eDiscovery-hinnoittelukysely (talvi 2021)

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

Deep State? Kolmetoista tutkimusraporttia eDiscovery-liiketoiminnan tilasta vuonna 2020

As part of its coverage of the business of eDiscovery, ComplexDiscovery...

X-Road® Suuntaus digitaalisten julkisten tavaroiden standardin kanssa

X-Road® implements a set of standard features to support and facilitate...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2020 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Kisa lähtöviivalle? Viimeaikaiset Secure Remote Review -ilmoitukset

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

EtäeDiscoveryn ottaminen käyttöön? Tilannekuva DAAasista

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Menestyksen hinta? eDiscovery-hinnoittelukysely (talvi 2021)

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

Deep State? Kolmetoista tutkimusraporttia eDiscovery-liiketoiminnan tilasta vuonna 2020

As part of its coverage of the business of eDiscovery, ComplexDiscovery...

Muutoksen kausi? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus syksyllä 2020

In the fall of 2020, 77.2% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Jatkuva tapaus, joka koskee budjettirajoitteita eDiscoveryn liiketoiminnassa

In the fall of 2020, 49.4% of respondents viewed budgetary constraints...

Epiq hankkii Hyperion Global Partners

According to Ziad Mantoura, SVP and General Manager for Epiq's legal...

Smash hankkii digitaalisen päättelyn

According to the media release, Tim Estes, Founder and CEO of...

Reynen Hovi turvaa lisärahoitusta

According to the media release, Reynen Court has secured $4.5 million...

DISCO nostaa 60 miljoonaa dollaria

According to the media release, DISCO will use this investment to...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Viisi suurta lukee eDiscovery syyskuu 2020

From cloud forensics and cyber defense to social media and surveys,...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa elokuulle 2020

From predictive coding and artificial intelligence to antitrust investigations and malware,...