Suhteellisuusteoria hankkii VerQU

According to Relativity CEO Mike Gamson, “It’s imperative that the legal and compliance industries stay ahead of and evolve with the changing nature of work in organizations globally. Enterprise communications will continue to shift rapidly and scale from traditional channels like email toward chat and collaboration platforms. That’s why Relativity is committed to investing in technology that connects directly to native cloud data sources for surveillance and e-discovery workflows, evolving the data paradigm from documents to include conversations.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistöilmoitus

Suhteellisuusteoria hankkii VerQU:n, tiedonhallintaohjelmistoyhtiön

Yhdessä VerQU:n kanssa Relativityn SaaS-alusta muuttaa, miten organisaatiot käsittelevät yhteistyötä ja keskustelutietoja ja muodostavat yhteyden suoraan arkistoihin.

Chicago ja RARITAN, N.J., 6. tammikuuta 2021 /Prnewswire/ — Relativity, maailmanlaajuinen laillinen ja vaatimustenmukaisuus teknologiayritys, ilmoitti tänään ostaneensa VerQU:n, tiedonhallintaohjelmistoyrityksen, joka auttaa organisaatioita siirtämään ja keräämään tietoliikennetietoja tietojen tallentamista ja noudattamista varten. VerQU:n integrointi Relativityn SaaS-tuotteisiin muuttaa sitä, miten organisaatiot käsittelevät yhteistyötä ja keskustelutietoja ja nopeuttavat massiivisesti kykyä kerätä, analysoida, seurata ja tarkastella kaikentyyppisiä rakenteettomia tietoja saumattomasti ja turvallisesti.

” On välttämätöntä, että laki- ja vaatimustenmukaisuusalat pysyvät edellä ja kehittyvät organisaatioiden työn muuttuvassa luonnossa maailmanlaajuisesti”, sanoi Relativityn toimitusjohtaja Mike Gamson. ”Yritysviestintä siirtyy edelleen nopeasti ja skaalautuu perinteisistä kanavista, kuten sähköpostista kohti keskustelu- ja yhteistyöalustoja. Siksi suhteellisuusteoria on sitoutunut investoimaan teknologiaan, joka yhdistää suoraan natiivisiin pilvitietolähteisiin valvonta- ja e-haun työnkulkuja varten ja kehittää datan paradigmaa dokumenteista keskusteluihin.”

Suhteellisuusteoria toivottaa tervetulleeksi VerQU:n tiimin, johon kuuluu huipputason insinöörejä ja projektijohtajia, joilla on syvä tietämys ja ymmärrys tiedonhallinnasta ja alati muuttuvasta tietotekniikkamaisemasta. Vuonna 2013 perustettu VerQU on palvellut menestyksekkäästi kotimaisia ja globaaleja organisaatioita pienistä ja keskisuurista yrityksistä Fortune 500 -yrityksiin.

”VerQU on vuodesta 2013 lähtien luonut tiedonhallinta- ja siirtopalvelun tarjotakseen luokkansa parhaan asiakaskokemuksen, joka ennakoi asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeita. Liittyminen Relativity on luonnollinen seuraava askel kehittää sitä, miten tuotteemme nauttivat dataa ja yhdistävät sen alustalle, jonka avulla käyttäjät voivat analysoida ja toimia sen pohjalta natiivisti, VerQU:n toimitusjohtaja Frank Perrone sanoi. ”Odotan innolla, mitä me kaikki voimme tehdä sähköisessä etsimisessä ja valvonnassa, kun yhdistämme tiimiemme ja teknologiamme voiman.”

Pelkästään vuonna 2020 maailmanlaajuisesti oli 115 M päivittäistä keskimääräistä käyttäjää, jotka käyttivät Microsoft Teamsin käyttäjää ja 12 M+ Slackin käyttäjiä. Päivittäiset viestien keskimääräiset päivittäiset viestit kasvoivat 20 prosenttia vuonna 2020. Työn luonteesta tulee entistä enemmän yhteistyötä yritysten teknologiaympäristöissä, joten näitä tietoja ei voida analysoida sähköpostin tavoin, koska tiimit voivat menettää näille alustoille ainutlaatuisen arvokkaan kontekstin ja metadatan.

Yhdessä suhteellisuusteorian integroinnin kanssa VerQU tarjoaa edelleen nykyisiä tuotteitaan — Phoenix, Hydra ja Hive — ja asiakkaat saavat jatkossakin käyttöönsä tuotteita ja asiakaspalvelua, johon he luottavat, samalla kun heillä on mahdollisuus hyödyntää Relativityn resursseja.

Kun Relativity on integroitu, Relativityn SaaS -alustan käyttäjillä on mahdollisuus

Käsittele yhteistyötietoja kuten keskusteluja: Käyttämällä Relativity Short Message Format enemmän lähteitä sen sijaan, että käsitellään tietoja kuten sähköpostia, käyttäjät voivat tarkastella, seurata, analysoida ja tuottaa tietotyyppejä alkuperäisessä muodossaan. Käyttäjät eivät enää menetä viestintä- ja yhteistyötietojen rikkautta, mikä mahdollistaa tekoälyn paremman käytön tulosten saamiseksi nopeammin ja väärien positiivisten tulosten vähentämisen.

Integroi pilvitietolähteiden kanssa suoraan: Pilvi-pilvi-integrointi mahdollistaa turvallisemman, tehokkaamman ja edullisemman keräysprosessin. Yli 30 RelativityOne Collect and Relativity Trace -pilvitietolähdettä on saatavilla saumatonta nauttimista varten alustalle ja nopeutettu innovaatioaika kehittyville tietolähteille.

Suoraan pääsy arkistoihin: Suora pääsy arkistoihin, kuten Proofpoint, mahdollistaa suhteellisuusteorian helposti vetää sisältöä säänneltyjen organisaatioiden rekisterijärjestelmästä ennakoivasti tai reaktiivisesti. Sen sijaan, että monivaiheinen prosessi vaatii hakua, vienti, siirtäminen, prosessointi ja lataaminen Suhteellisuusteoria voi heti niellä arkistoon tallennettua sisältöä RelativityOneen e-hakua tai valvontaa varten.

”Tämän hankinnan markkinoille tuoman teknologian lisäksi olen innoissani saadessani toivottaa erittäin lahjakkaan VerQU-tiimin tervetulleeksi suhteellisuusteoriaan”, Gamson sanoi. ”Kun heidän tiiminsä liittyy meihin, emme ainoastaan vahvista yrityskulttuuriamme, vaan vahvistamme johtajuuttamme kaikentyyppisissä tiedonkeruissa.”

Tietoja suhteellisuusteor

Suhteellisuusteoriassa teemme ohjelmistoja, jotka auttavat käyttäjiä järjestämään tietoja, löytämään totuuden ja toimimaan sen mukaisesti. Yli 13 000 organisaatiota ympäri maailmaa käyttää alustaamme hallitakseen suuria tietomääriä ja tunnistamaan nopeasti keskeiset ongelmat oikeudenkäyntien, sisäisten tutkimusten ja vaatimustenmukaisuusoperaatioiden aikana SaaS platform RelativityOne ja Relativity Trace. Suhteellisuusteorialla on käyttäjiä 48+ maassa organisaatioista, mukaan lukien Yhdysvaltain oikeusministeriö, ja 199 Am Law 200. Chicago Tribune on nimennyt suhteellisuusteorian yhdeksi Chicagon Top Workplacesista jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä suhteellisuusteoriaan osoitteeseen sales@relativity.com tai osoitteesta http://www.relativity.com.

Lähde: Suhteellisuus

Lue alkuperäinen mediatiedote.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Size Mashup — 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskat

Investoinnit uutisissa: Running listaus relevantteja viestejä

Lähde: Complex Discover

Paljasta ja Brainspace -yhdistäminen

According to Wendell Jisa, founder and CEO of Reveal, "Backed by...

eDiscoveryn sulautumat, yritysostot ja investoinnit vuonna 2020

Since beginning to track the number of publicly highlighted merger, acquisition,...

Suhteellisuusteoria hankkii VerQU

According to Relativity CEO Mike Gamson, "It's imperative that the legal...

eDiscovery-yrityskeskittymät, yritysostot ja sijoitukset Q4 2020 -hankkeeseen

From Nuix and DISCO to Exterro and AccessData, the following findings,...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Viisi suurta lukua eDiscoveryssa marraskuulle 2020

From market sizing and cyber law to industry investments and customer...

Viisi suurta lukee eDiscovery lokakuussa 2020

From business confidence and captive ALSPs to digital republics and mass...

Vain ajan kysymys? HaysTackid käynnistää uuden palvelun tietomurtojen etsimistä ja tarkastelua varten

According to HaystackID's Chief Innovation Officer and President of Global Investigations,...

Se on Match! Keskittyminen eDiscovery-tarkastelun kokonaiskustannuksiin ja tarkistusoikeus Match

As a leader in remote legal document review, HaystackID provides clients...

Ennakoivasta havaitsemisesta tietomurron arviointeihin: arkaluonteisten tietojen etsiminen ja poistaminen Asceman avulla

A steady rise in the number of sensitive data discovery requirements...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Talvi 2021 -yleiskatsaus

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...

Ei niin erinomainen? eDiscoveryn operatiiviset mittarit talvella 2021

In the winter of 2021, eDiscovery Business Confidence Survey more...

Winter 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

This is the twenty-first quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...

Yläviisikko? Yhteenlaskettu yleiskatsaus viiteen puolivuotiseen eDiscovery-hinnoittelututkimukseen

As we are in the midst of a pandemic that has...