Fri. Dec 2nd, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: ComplexDiscovery belicht van tijd tot tijd openbaar beschikbare of particulier te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en juridische ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en ComplexDiscovery-communityleden. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig belicht, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in ComplexDiscovery's cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen.

  Een juridische onderwijspresentatie opgesteld en gepresenteerd door HayStackID®

  27 juli 2022

  Tijd: 12:00 ET (11:00 CT, 9.00 uur PT)

  Nu registreren (Lexology)

  Het Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) is een interagency-commissie van de Amerikaanse overheid met de verantwoordelijkheid om buitenlandse investeringen in Amerikaanse bedrijven en vastgoedtransacties te herzien op gevolgen voor de nationale veiligheid. CFIUS houdt zich uiteindelijk bezig met de bescherming van de nationale veiligheid van de VS via een National Security Agreement (NSA) met het bedrijf. NSA's omvatten bijzonderheden rond rapportagevereisten, de beveiligingsprotocollen bij het verwerken van beschermde gegevens van Amerikaanse staatsburgers, het identificeren van beschermde gegevensklassen, ervoor zorgen dat alleen goedgekeurde gescreende werknemers toegang hebben tot beschermde gegevens, zorgen voor naleving van gegevensstructuren, het identificeren van gegevensbronnen ( systemen, toepassingen, opslagplaatsen), het uitvoeren van risicobeoordelingen op die gegevensbronnen, prioriteit geven aan het beperken van beschermde gegevens binnen dergelijke gegevensbronnen, en meer.

  De belangrijkste en meest uitdagende vereisten zijn gericht op de identificatie en beveiliging van kritieke informatiebronnen. De volledigheid en nauwkeurigheid van bedrijfskritische identificatie, monitoring en beveiliging van bedrijfsmiddelen zijn van vitaal belang voor een uitgebreid CFIUS-compatibel cyberbeveiligingsprogramma. Met een goed begrip van vereisten, rollen en verantwoordelijkheden kunnen professionals op het gebied van IT-beveiliging, compliance, privacy, informatiebeheer en juridische ontdekking succesvol omgaan met de moeilijkheden van CFIUS-nalevingsuitdagingen en bedrijfsdoelstellingen behalen.

  In deze informatieve presentatie zal ons team, dat is goedgekeurd door de CFIUS Monitoring Agencies (CMA's) en uit de eerste hand levering van CFIUS-diensten van derden levert op gebieden variërend van gegevensbescherming en privacy tot beheer van identiteitstoegang en preventie van gegevensverlies, het beste bespreken en uitleggen benaderingen, protocollen en praktijken voor het succesvol begeleiden van de gegevens van een organisatie in een wereld van slechte actoren en bedreigingen van binnenuit de natiestaat.

  Hoogtepunten presentatie

  Wat is CFIUS (overzicht, geschiedenis en huidig landschap)?

  Waarom krijgt het nu meer aandacht (Geo-Politics and Business Landscape Changes)?

  Welke soorten transacties worden gedekt?

  Wat betekent het voor professionals op het gebied van bedrijfsrisicobeheer (privacy, compliance, infogovernance, IT-beveiliging en juridische zaken)?

  Wat zijn de kosten (indieningskosten en boetes)?

  Hoe bereid je je voor (proactieve en reactieve overwegingen)?

  Hoe implementeert en beheert u een CFIUS Compliance-programma? (Rollen, verantwoordelijkheden en risico's; CFIUS Compliance Achievement Plan (Plan for Implementation); en CFIUS Compliance Execution (Execution of Implementation Plan for Compliance))

  Deskundige panelleden

  + Matthew L. Miller, Esq.Senior Vice President, Global Information Governance Advisory Services Leader, HayStackID

  Matthew L. Miller, Esq., is Senior Vice President, Global Information Governance Advisory Services Leader bij HayStackID, gevestigd in Los Angeles, CA. Met bijna 20 jaar praktijkervaring, een achtergrond in juridisch, vervolgens forensisch onderzoek en eDiscovery, gevolgd door privacy, governance en incidentrespons; Matt is als een „Zwitsers zakmes” voor uitdagingen op het gebied van organisatorische gegevens. Matt ontwikkelde voorheen de oplossingen voor informatiebeheer van Ernst and Young en was later VP, Global Information Governance Advisory Services Leader bij Consilio LLC. Hij heeft geleid tot zeer complexe respons op incidenten met betrekking tot gegevenslekken in verband met forensisch onderzoek en multinationale, petabyte-schaal, gegevensbeheer en privacyopdrachten, naast het optreden als een neutrale eDiscovery-expert en het leiden van een actieve CFIUS-programma-betrokkenheid.

  + Christopher Wall, Esq.Data Protection Officer en Special Counsel, Global Privacy and Forensics, HayStackID

  In 2022 trad Christopher Wall toe tot HayStackID en fungeert momenteel als Data Protection Officer en Special Counsel, Global Privacy and Forensics in het Client Services-team. Chris is ook de interne functionaris voor gegevensbescherming van HayStackID. In zijn rol als Special Counsel for Global Privacy and Forensics helpt Chris HayStackID-klanten bij het navigeren door het grensoverschrijdende privacy- en gegevensbeschermingslandschap en adviseert hij klanten over technische privacy- en gegevensbeschermingsproblemen in verband met cyberonderzoeken, data-analyse en ontdekking. Voordat hij bij HayStackID kwam, werkte Chris bij Ernst and Young, waar hij grensoverschrijdende cyberbeveiliging, forensische, gestructureerde gegevens en traditionele ontdekkingsonderzoeken leidde.

  + James BranchInformation Governance en Data Privacy Consultant, Advisory Services, HayStackID

  James Branch trad toe tot HayStackID als consultant die zich specifiek richtte op het leiden van CFIUS Program Compliance-projecten. James is al meer dan 30 jaar een IT-manager die technologievisie afstemt op de algemene bedrijfsstrategie en werkte meer dan 9 jaar als Senior VP, IT-/Chief Information Technology Officer (CTO/CIO) die IT-beveiliging leidde en de datacenters voor Advanced Discovery voordat hij in 2018 werd overgenomen. Daarvoor leidde hij bijna 15 jaar de groei en transformatie van informatietechnologie voor een toonaangevende wereldwijde private equity- en vermogensbeheerorganisatie voor onroerend goed.

  + Michael AmaralDirecteur Global Strategic Technology Partnerships, Advisory Services, HayStackID

  Michael Amaral zit al meer dan 4 jaar in de HayStackID-familie en is momenteel directeur van Global Strategic Technology Partnerships, Advisory Services. Voordat hij bij HayStackID kwam, was hij directeur van het Global Client Advisory team van NightOwl, dat de groep Privacy Management Technology leidde. De heer Amaral is een technoloog met meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van bedrijven bij het oplossen van complexe gegevensproblemen op het gebied van compliance, governance, privacy en geschillen. Mike is gecertificeerd in producten zoals OneTrust, Nuix, Informatica en meer.

  REGISTREER NU!

  Over HayStackID®

  HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide voor E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensservicegebieden van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Voor meer informatie over haar dienstenpakket, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften, ga naar Haystackid.com.

  Buiten de perimeter? De DoD Zero Trust-strategie en routekaart

  Current and future cyber threats and attacks drive the need for...

  Uitgaven en normen in evenwicht brengen? Investeringen in cyberbeveiliging in de Europese Unie

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “The...

  Strengere toezicht- en handhavingsmaatregelen? Europees Parlement neemt nieuwe cyberbeveiligingswet aan

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopolitieke shakedowns? Het jaarlijkse ENISA Threat Landscape Report — 10e editie

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Een door technologie aangestuurde oplossing? Integreon kondigt nieuwe Chief Executive Officer aan

  Subroto’s people-first leadership style combined with his passion for leveraging technology...

  Een magneet voor inkomsten? Magnet Forensics maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Vooruitgang en kansen? Cellebrite maakt resultaten voor het derde kwartaal van 2022 bekend

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Aanhoudende groei aanwakkeren? Renovus Capital neemt adviesactiviteiten over van HBR Consulting

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  Een combinatie van eDiscovery-marktomvang: 2022-2027 Wereldwijd overzicht van software en services

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber, data en juridische ontdekkingen voor november 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor oktober 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Op locatie of op afstand? Enquête over voorkeuren van documentbeoordelaars (winter 2023)

  Today CompexDiscovery expands that survey portfolio by introducing a new business...

  In het huis? De enquête over de totale eigendomskosten van eDiscovery in het najaar van 2022

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Zorgen over Cold Front Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de herfst van 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Stereotypering van gegevens? Kwesties die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  De komst van General Winter? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (21-27 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Uitgraven en erin graven? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (14-20 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Een bevrijdend momentum? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (7-13 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriek of realiteit? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (1-6 november 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...