Thu. Dec 1st, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistötiedote (15. marraskuuta 2022)

  HBR Consulting polttoaineiden jatkuva kasvu houkuttelemalla strategisia investointeja neuvontaliiketoimintaan Renovus Capitalilta

  Strateginen kumppanuus varmistaa HBR: n aseman johtavana oikeudellisena neuvontayrityksenä teollisuuden nopeutetun palvelujen tarjoamisen keskellä, tekniikan kehitys

  CHICAGO, 15. marraskuuta 2022 /PRNewswire/- HBR Consulting (HBR), oikeudellisen alan johtava strategia-, toiminta- ja teknologiakonsulttiyritys, on ilo ilmoittaa sopimuksesta pääomasijoitusyhtiön Renovus Capitalin (Renovus) kanssa strategisena pääomakumppanina HBR: n neuvoa-antavan liiketoiminnan ostamiseksi 10. marraskuuta 2022.

  Sopimus tarjoaa pääoman saatavuuden HBR: n merkittävän kasvun nopeuttamiseksi, kuten Inc. 5000: n luettelo Amerikan nopeimmin kasvavista yksityisistä yrityksistä viimeisten neljän vuoden aikana on tunnustettu. Nykypäivän asianajotoimistot ja asianajotoimistot etsivät räätälöityjä ohjeita ja oivalluksia oikeudellisten palvelujen tarjoamisen optimoimiseksi, hyödyntämällä tekniikkaa historiallisesti siloitettujen toimintojen yhdistämiseksi ja dataan perustuvan päätöksenteon mahdollistamiseksi. Menneisyyden yli 24 kuukaudet, HBR: n neuvontaliiketoiminta on havainnut vahvan markkinatarpeen omistautuneelle konsulttiyritykselle tulevaisuuden asianajotoimiston ja asianajotoimiston muokkaamiseksi edelleen.

  Investoinnin yhteydessä HBR:n Advisory-liiketoiminta erottuu ja toimii itsenäisesti tietotekniikan (IT), Managed Services- ja Keno Kozien liiketoiminnoista. Molemmat organisaatiot kasvavat vastauksena asiakkaiden kysyntään ja vaativat yhä enemmän riippumatonta keskittymistä kunkin tieteenalan ainutlaatuisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

  HBR: n vakiintunut johtoryhmä organisoituu uudelleen vastaavasti, uuden johtoryhmän muodostaminen HBR Consultingille yhdessä 50 vuotta HBR: n kanssa, mukaan lukien Matt Sunderman, HBR: n neuvoa-antavan liiketoiminnan nykyinen presidentti, kuka ottaa HBR Consultingin toimitusjohtajan roolin. Sunderman työskentelee yhdessä Kevin Clem (kaupallinen johtaja), Lauren Chung (johtava käytännön johtaja ja strategia ja toiminta käytännön johtaja), ja Chris Ryan (varatoimitusjohtaja asiakas kehitys), kuten uusi HBR Consulting johtoryhmä.

  ”Odotamme innolla matkamme seuraavaa vaihetta, joka perustuu valtavaan kasvuun ja antaa meille mahdollisuuden tukea laillisen teollisuuden etenemistä”, Sunderman sanoi. ” Asianajotoimistot ja asianajotoimistot ovat tienhaarassa, monimutkaisen kilpailuympäristön, nopeasti kehittyvän lahjakkuuden maiseman ja nousevien operatiivisten haasteiden edessä. Tämä kasvuinvestointi ajaa HBR Consulting -liiketoimintaa eteenpäin vastaamaan alan yhä selvempiä strategisia ja operatiivisia tarpeita. ”

  HBR: n perustajat Christopher Petrini-Poli ja Nicholas Quil siirtävät HBR Consultingin päivittäiset johtamisvelvollisuutensa keskittyäkseen IT: hen, Hallinnoidut palvelut ja Keno Kozie -yritykset, toimii toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana, vastaavasti. Lisäksi, he toimivat HBR Consulting Boardin neuvonantajina, tarjota mielekäs panos eteenpäin pääomarakenteeseen, ja ylläpitää merkittävää osuutta uudesta organisaatiosta. Osana siirtymää, IT, Managed Services- ja Keno Kozie -yritykset aloittavat tarkastelun eteenpäin suuntautuvasta tuotemerkinnöstään tulevina kuukausina.

  ”Tämä seuraava luku on suunniteltu avaamaan lisää kasvumahdollisuuksia ihmisillemme ja asiakkaillemme samalla kun pysyt uskollisena kulttuurille ja yhteisölle, jota HBR on kehittänyt yli vuosikymmenen ajan”, sanoi Quil. ”Eteenpäin kiitämme kollegoitamme, jotka ovat osallistuneet suuriin ponnisteluihin yrityksen menestymiseksi, ja asiakkaitamme luottamuksesta ja jatkuvasta tuesta vuosien varrella.”

  ”Olemme ylpeitä merkittävästä kasvusta ja monipuolisuudesta, joita olemme rakentaneet ja inkuboineet viimeisten 10 vuoden aikana. Mattin korkeus, Kevin, Lauren ja Chris uusiin rooleihinsa on yksi palkitsevimmista tuloksista minulle henkilökohtaisesti,” Sanoi Petrini-Poli. ”Odotamme innolla yhteistyötä Renovuksen ja HBR Consultingin johdon sekä asiakkaidemme kanssa jatkaessamme maailmanluokan ratkaisujen luomista.”

  Renovus on erikoistunut osaamis- ja lahjakkuusalaan, viimeaikaisilla mielekkäillä investoinneilla oikeudellisten palvelujen tilaan. Renovuksen resurssit, kokemus ja suhteet sen salkun täydentäviin yrityksiin vahvistavat HBR: n asiakaspalvelua ja antavat sille mahdollisuuden hyödyntää merkittäviä neuvontakykyjen markkinoiden vakauttamismahdollisuuksia.

  ”Oikeudellinen teollisuus on edelleen digitaalisen ja operatiivisen muutoksen alkuvaiheessa”, sanoi Renovuksen perustajakumppani Jesse Serventi. ”Kun skannasimme laillista markkinapaikkaa osana investointejamme LAC Groupiin ja Wilson Alleniin, HBR tuli rutiininomaisesti yritykseksi tämän liikkeen kärjessä.” Renovuksen pääjohtaja Lee Minkoff lisäsi: ”HBR: n markkinajohtaja asema on seurausta sen keskittymisestä huipputason tiimin rakentamiseen, ja olemme innoissamme yhteistyöstä HBR: n johdon kanssa vahvistaaksemme yritystä edelleen johtavana monipuolisena oikeudellisten palvelujen tarjoajana.”

  Tietoja HBR Consultingista

   

  HBR Consulting (HBR) tarjoaa asianajotoimistoille ja yhtiöoikeuden osastoille strategista ohjausta, toiminnan parantaminen, ja teknologiaratkaisut, jotka ohjaavat innovaatioita samalla kun hallitsevat kustannuksia ja vähentävät riskejä. HBR: n todistettu yhdistelmä kokemusta, suhteita, ja oivallukset - jotka kattavat oikeudellisen ekosysteemin - tarjoavat asiakkailleen kestäviä taloudellisia ja kilpailuetuja. Käy osoitteessa www.hbrconsulting.com ja seuraa HBR:ää LinkedInissä ja Twitterissä.

   

  Keno Kozie — Tietoja

   

  Keno Kozie Services LLC (www.kenokozie.com) on tarjonnut tietotekniikan suunnittelua, palvelua ja tukea johtaville asianajotoimistoille ja lakiosastoille vuodesta 1988 lähtien. Sadat yritykset ovat valinneet Keno Kozien tarjoamaan IT-konsultointia, järjestelmien integrointia, edistynyttä sovellusten integrointia, 24/7 help desk -tukea, koulutusta, hallittuja palveluita sekä turvallisuus- ja riskienhallintapalveluita. Yhtiö on saanut National Law Journalin Hall of Fame -palkinnon useista voitoista Best of Midwest -kyselyissä ja Best of Legal Times -kyselyssä.

   

  Renovus Capital — Tietoja

   

  Vuonna 2010 perustettu Renovus Capital Partners on erikoistunut pääomasijoitusyhtiö. Philadelphian alueella sijaitsevasta tukikohdastaan Renovus hallinnoi yli miljardi dollaria alakeskeisissä rahastoissaan ja muissa strategioissaan. Yrityksen nykyinen salkku sisältää yli 20 yhdysvaltalaista yritystä, jotka ovat erikoistuneet koulutukseen, terveydenhuoltopalveluihin, teknologiapalveluihin ja asiantuntijapalveluihin. Se tekee tyypillisesti yhteistyötä perustajien johtamien yritysten kanssa, hyödyntämällä alan kokemustaan ja saatavuutta velka- ja pääomapääomaan operatiivisten parannusten tekemiseksi, rekrytoida huippuosaajia, jatkaa lisäyritysostoja ja valvoa strategisia kasvualoitteita. Käy osoitteessa www.renovuscapital.com ja seuraa Renovusta Linkedinissä.

   

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Aika asiantuntijalle? Haystackid® lanseeraa uuden maailmanlaajuisen neuvontatarjouksen

  Lähde: CompleDiscovery

  Kehän takana? DoD Zero Trust -strategia ja etenemissuunnitelma

  Current and future cyber threats and attacks drive the need for...

  Kulutuksen ja standardien tasapainottaminen? Kyberturvallisuusinvestoinnit Euroopan unionissa

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “The...

  Tiukemmat valvonta- ja täytäntöönpanotoimenpiteet? Euroopan parlamentti hyväksyy uuden kyberturvallisuuslain

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopoliittiset shakedownit? Vuotuinen ENISA Threat Landscape Report - 10. painos

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Teknologiavetoinen ratkaisu? Integreon julkistaa uuden toimitusjohtajan

  Subroto’s people-first leadership style combined with his passion for leveraging technology...

  Magneetti tuloille? Magnet Forensics julkistaa 2022 Kolmannen vuosineljänneksen tulokset

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Edistyminen ja mahdollisuus? Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Polttoaine jatkuvaa kasvua? Renovus Capital ostaa neuvontaliiketoiminnan HBR Consultingilta

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö marraskuussa 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö lokakuussa 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Paikan päällä vai kaukosäädin Asiakirjojen arvioijan asetustutkimus (talvi 2023)

  Today CompexDiscovery expands that survey portfolio by introducing a new business...

  Talossa? Syksy 2022 eDiscovery Omistuskustannusten kokonaiskustannustutkimus

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Kylmän rintaman huolenaiheet? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Tietojen stereotypiointi? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Syksyn 2022 yleiskatsaus

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Kenraalin talven saapuminen? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (21-27 marraskuu 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Kaivaminen ja kaivaminen sisään? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 14-20, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Vapauttava vauhti? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 7-13, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriikka vai todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (Marraskuu 1-6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...