Avidancellaatioita? Ediscovery-tapahtumapäivitysten käynnissä oleva luettelo

Based on research and tracking by ComplexDiscovery, this non-comprehensive planning list highlighting eDiscovery-related events, conferences, and meetings, along with their current known scheduling status, may be beneficial for individuals and organizations evaluating sponsorship, support, and attendance plans in light of the recent developments and restrictions due to the coronavirus disease 2019 (COVID-19).

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Viimeaikaisten koronavirustaudin 2019 (COVID-19) haasteiden ja rajoitusten vuoksi seuraava työluettelo Ediscoveryyn liittyvistä tapahtumista ja konferensseista sekä tunnetun aikataulutuksen tila luetelluille tapahtumille voisi olla hyötyä tiedonkeruun ja oikeudellisen löytämisen ammattilaisille ja organisaatioille, jotka suunnittelevat sponsoroimalla, tukemalla tai osallistumalla lueteltuihin tapahtumiin. Tämä listaus ei ole all-inclusive ja koska nopeasti muuttuva tila tapahtumia, ei välttämättä sisällä uusimmat tilatiedot. Se voi kuitenkin olla vankka lähtökohta tapahtuman tilan tutkimiselle näinä haastavina aikoina.

Jos organisaatiossasi on Ediscoveryyn liittyviä tapahtumia, jotka haluat lisätä, muuttaa tai korjata, anna tarvittavat päivitykset napsauttamalla tätä.

Tapahtuman nimi

Päivämäärä (kuukausi/päivämäärät)

Sijainti (kaupunki ja osavaltio)

Verkkosivusto (URL Lisätietoja)

Tapahtumien ajoituksen muutokset (jos käytössä)

Päivitetty viimeksi: maaliskuu 2020

Lisälukema:

Varhainen alku: työluettelo 2020 -eDiscovery-tapahtumista

Käynnissä oleva alku: lyhyt luettelo 2018 eDiscovery-tapahtumista

Lyhyt luettelo 2017 eDiscovery-tapahtumista