Smash verwerft digitale redenering

According to the media release, Tim Estes, Founder and CEO of Digital Reasoning, said, “In this new world of remote work, a company’s digital communications infrastructure is now the most essential one for it to function and thrive. Smarsh and Digital Reasoning provide the only validated and complete solution for companies to understand what is being said in any digital channel and in any language. This enables them to quickly identify things like fraud, racism, discrimination, sexual harassment, and other misconduct that can create substantial compliance risk.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Smarsh verwerft digitale redenering en combineert wereldwijd leiderschap in kunstmatige intelligentie en machine learning met marktleidende elektronische communicatie archivering en supervisie

Media Release

Acquisitie transformeert de technology-enabled Risk and Compliance ruimte met eerste end-to-end AI-aangedreven aanbod om gereguleerde organisaties te beschermen tegen financiële en reputatieschade

Wereldwijde klanten profiteren van AI en ML voor het zoeken en controleren van gegevens, te midden van pieken in externe arbeidskrachten en tools voor digitale communicatie en samenwerking

PORTLAND, Ore. en NASSH, Tenn., 10 november 2020 — Smarsh®, waarmee organisaties risico's kunnen beheren en waarde kunnen ontdekken binnen hun elektronische communicatie, kondigde de overname aan van Digital Reasoning, een wereldwijde leider op het gebied van natuurlijke taalverwerking (NLP), kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML), op de FINRA Virtual Intelligence Conference 2020. De transactie brengt het leiderschap van Smarsh op het gebied van het vastleggen, archiveren, toezicht en e-discovery van digitale communicatie samen, met het leiderschap van Digital Reasoning op het gebied van geavanceerde AI/ML powered analytics. Het gecombineerde bedrijf stelt klanten in staat risico's te herkennen voordat ze plaatsvinden, de schaalbaarheid van supervisieteams te maximaliseren en strategische inzichten uit grote hoeveelheden gegevens in realtime te ontdekken.

Smarsh beheert dagelijks meer dan 3 miljard berichten via e-mail, sociale media, mobiele/sms-berichten, instant messaging en samenwerking, web- en spraakkanalen. Het bedrijf heeft een ongeëvenaarde expertise in het bedienen van wereldwijde financiële instellingen en in de VS gevestigde vermogensbeheerbedrijven in zowel de broker-dealer als de geregistreerde beleggingsadviseur (RIA) segmenten. Smarsh is sinds 2015 uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving (EIA). Het rapport evalueert leveranciers op hun volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren, en in de 2020-editie werd Smarsh het hoogst in staat gesteld om uit te voeren en het verst in volledigheid van de visie gepositioneerd.1

Brian Cramer, CEO van Smarsh, zei: „De gecombineerde mogelijkheden van Smarsh en Digital Reasoning bieden klanten een geheel nieuwe expertise die we 'Communications Intelligence” noemen. Het gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning helpt bedrijven om risico's op schaal efficiënter te bewaken en te beperken, en stelt hen nu in staat hun elektronische communicatie te analyseren om bedrijfsinformatie te ontdekken die de verkoop en andere inkomstenfactoren kan stimuleren.

De heer Cramer vervolgt: „De aanhoudende pandemie en de impact ervan op hoe en waar mensen werken, hebben de trends op lange termijn versneld die al goed aan de gang waren. Het exploderende volume, de snelheid en de verscheidenheid aan elektronische communicatie creëren grotere risico's voor bedrijven, terwijl ze ook mogelijkheden bieden om communicatiedata te benutten om risico's te herkennen voordat ze plaatsvinden, en nieuwe inzichten te identificeren om nieuwe groeiinitiatieven te stimuleren. Deze omstandigheden creëren een grote kloof tussen bedrijven die investeren om data-gedreven inzichten te oogsten en data te benutten om risico's te beheren, en degenen die achterlopen. Dit zal in de komende jaren de winst en de aandelenkoersen verhouden.”

Tim Estes, oprichter en CEO van Digital Reasoning, zei: „In deze nieuwe wereld van werken op afstand is de digitale communicatie-infrastructuur van een bedrijf nu de meest essentiële om te functioneren en te gedijen. Smarsh en Digital Reasoning bieden de enige gevalideerde en complete oplossing voor bedrijven om te begrijpen wat er in elk digitaal kanaal en in elke taal wordt gezegd. Dit stelt hen in staat om snel zaken als fraude, racisme, discriminatie, seksuele intimidatie en ander wangedrag te identificeren die een aanzienlijk nalevingsrisico kunnen vormen.”

Dankzij de gecombineerde mogelijkheden van Smarsh en Digital Reasoning kunnen klanten:

Versterken lexicon-gestuurd toezicht met AI-gestuurde surveillance in de breedste breedte van digitale communicatiekanalen

Automatiseer bewaking in de opkomende samenwerkingstools (zoals Microsoft Teams, Zoom, Slack en Workplace by Facebook) die van cruciaal belang zijn voor de productiviteit in de realiteit van het COVID-tijdperk

Verlaag de kosten van menselijk kapitaal, door het minimaliseren van de hoeveelheid communicatie die mensen moeten herzien

Versnel de mogelijkheid om enorme hoeveelheden gegevens te benutten voor inzichten die de groei van uw bedrijf kunnen stimuleren

Identificeer lastige patronen of trends in het gedrag van werknemers voordat ze onherstelbare schade veroorzaken

Volgens het Gartner Magic Quadrant 2020 for Enterprise Information Archiving, „Ondernemingen maken steeds meer gebruik van Business Intelligence (BI) door analytics, semantische analyse en classificatie toe te passen op veel gegevenstypen en bronnen. Ondernemingen zijn op zoek naar een verbeterd aanbod dat de archivering van dergelijke platforms zal integreren voor op naleving gebaseerde of op bedrijfsanalyses gebaseerde initiatieven.”

Smarsh-klanten omvatten 9 van de top 10 banken ter wereld. De AI van wereldklasse en hoogwaardige NLP-modellen van Digital Reasoning zorgen voor gedragsbewaking bij veel van de grootste Tier 1-investeringsbanken wereldwijd. Haar investeerders, waaronder toonaangevende wereldwijde financiële instellingen Barclays, BNP Paribas, Goldman Sachs, Nasdaq, Macquarie Group en Standard Chartered, zullen het bedrijf na deze combinatie blijven ondersteunen.

Samen kunnen Smarsh en Digital Reasoning wereldwijde klanten in staat stellen om een voorsprong te maken op ongewenste of illegale activiteiten zoals fraude, handel met voorkennis, witwassen van geld, klachten van klanten en andere topprioriteiten. Het verbeterde platform zal bijzonder bedreven zijn in het voldoen aan de vereisten van regelgevende instanties voor financiële diensten in de Verenigde Staten en in het buitenland, waaronder de Securities and Exchange Commission (SEC), de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en de Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk.

Digital Reasoning werd erkend onder de meest innovatieve bedrijven van Fast Company voor AI en ontving onlangs de Frost and Sullivan Product Leadership Award in de AI Risk Surveillance Market. Smarsh en Digital Reasoning presenteren Communications Intelligence als de nieuwe imperatief voor de risico- en compliance-industrie tijdens de komende 1LOD XLOD wereldwijde conferentie.

De toevoeging van Digital Reasoning aan de Smarsh-organisatie volgt op de overname door Smarsh van Entreda, de toonaangevende leverancier van cybersecurity compliance solutions voor de wealth management space, in mei van dit jaar.

Financiële details van de transactie, die naar verwachting in de komende 60 dagen zal worden afgesloten, werden niet bekendgemaakt. Barclays trad op als exclusief financieel adviseur van Digital Reasoning.

1 Gartner, „Magic Quadrant for Enterprise Information Archiving”, Michael Hoeck, Jeff Vogel, 27 oktober 2020.

Over Smarsh

Smarsh is de erkende wereldleider op het gebied van elektronische communicatie archiveringsoplossingen voor gereguleerde organisaties. De Smarsh Connected Suite biedt innovatieve oplossingen voor het vastleggen, archiveren, e-discovery en toezicht in de meest uiteenlopende communicatiekanalen van de branche.

Het Smarsh-platform is schaalbaar voor organisaties van elke omvang en biedt klanten compliance op basis van vertrouwen. Het stelt hen in staat om strategisch toekomstbestendig te zijn wanneer nieuwe communicatiekanalen worden geadopteerd, en om meer inzicht en waarde te realiseren uit de data in hun archief. Klanten versterken hun compliance- en e-discovery-initiatieven en profiteren van het productief gebruik van e-mail, sociale media, mobiele/sms-berichten, instant messaging en samenwerking, web- en spraakkanalen.

Smarsh bedient een wereldwijd klantenbestand dat de beste banken in Noord-Amerika en Europa overspant, samen met toonaangevende makelaarskantoren, verzekeraars en geregistreerde beleggingsadviseurs. Smarsh stelt federale en overheidsinstanties ook in staat om te voldoen aan hun eisen inzake openbare administratie en e-discovery. Ga voor meer informatie naar www.smarsh.com.

Over digitaal redeneren

Digital Reasoning is een wereldwijde leider in het begrijpen van menselijke communicatie en gedrag door de combinatie van toegepaste AI, diepe samenwerking met experts uit de industrie en een engagement om technologie te gebruiken voor positieve verandering. Door de combinatie van onze vertrouwde technologie en de ervaring van onze klanten, bijvoorbeeld, hebben patiënten een betere kans om te overleven, kunnen banken ervoor zorgen dat hun werknemers voldoen aan de hoogste normen van gedrag en rechtshandhaving kan de meest kwetsbare burgers in onze samenleving beschermen. Ga voor meer informatie naar www.digitalreasoning.com en volg op Twitter op @dreasoning.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup - 2020-2025 wereldwijd overzicht van software en services

Investeringen in het nieuws: Een lopende lijst van relevante berichten

Bron: complexDiscovery

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Consilio en Xact Data Discovery gaan akkoord om te combineren

"This is a significant step for Consilio and XDD to bring...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Gimmal verwerft Sherpa-software

According to Mark Johnson, Chief Executive Officer at Gimmal, "With the...

Heb je interoperabiliteit? CloudNine lanceert ontdekkingsportaal

According to Jacob Hesse, VP of Product at CloudNine, “Discovery Portal...

Magneet Forensics sluit $115 miljoen IPO

According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "I'm proud of the...

XDD verwerft Paralaw

According to Bob Polus, XDD Founder and CEO, “As part of...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...

Happy Days zijn weer in de buurt? Operationele statistieken van eDiscovery in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 93 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Een plons van optimisme? Voorjaar 2021 Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen

This is the twenty-second quarterly eDiscovery Business Confidence Survey conducted by...