Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  lehdistötiedote

  DISCO nimettiin johtajaksi IDC MarketScape: Maailmanlaajuinen eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Toimittajan arviointi

  Raportti tunnistaa DISCO: n ja sen kattavat alustaominaisuudet, asiakaslähtöinen strategia, ja tuotteen helppokäyttöisyys

  AUSTIN, Texas- (BUSINESS WIRE) —DISCO (NYSE: LAW), johtava tekoälyä tukevassa oikeudellisessa teknologiassa, ilmoitti tänään, että se tunnustettiin johtajaksi IDC MarketScape: Worldwide eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 Toimittajan arviointi (Doc #US48970222 syyskuu 2022).

  Katsaus on edelleen eDiscoveryn kallis osa tekniikan kehityksestä huolimatta. Taito varhaisessa tapausten arvioinnissa on edelleen tunnusmerkki kypsille eDiscovery-ammattilaisille. Tämä IDC MarketScape arvioi toimittajia, jotka osallistuvat maailmanlaajuisiin eDiscovery-ohjelmistomarkkinoihin keskittyen toiminnallisuuteen varhaista tapausten arviointia varten. Tämä toimittajan arviointi perustuu kattavaan kriteeriin, jonka odotetaan edistävän parhaiten menestystä tarjoamalla työkaluja keräämisen mahdollistamiseksi, käsittely, teurastaminen, ja tietojen analysointi yhdessä tutkimusten ja oikeudenkäyntien kanssa. Arviointikriteerit korostavat ominaisuuksia ja strategioita, jotka mahdollistavat tietokorpuksen minimoinnin ja vähentävät kustannuksia.

  DISCO eDiscovery käyttää edistynyttä tekoälyä automatisoimaan suuren osan eDiscovery-prosessista, säästää oikeudellisia osastoja kalliilta ja hankalilta manuaalisilta tehtäviltä. Skaalaus pienistä tutkimuksista suurimpaan, monimutkaisimmat oikeudenkäynnit tänään, DISCO Ediscovery auttaa oikeusalan ammattilaisia pääsemään tosiasioihin nopeammin, antaa joukkueille mahdollisuuden keskittyä enemmän aineelliseen työhön, joka ajaa parempia oikeudellisia tuloksia. Aiheen klusterointiominaisuuksien avulla käyttäjät voivat hallita ECA: ta nykyaikaisella tavalla, tunnistaa nopeasti yleiset teemat näyttämällä aiheittain järjestettyjen asiakirjojen klustereita. Hakemiston avulla käyttäjät voivat nopeasti valita aiheita, jotka ovat todennäköisesti merkityksellisiä tapauksen kannalta, mainosta sitten näitä asiakirjaryhmiä aktiiviseen tarkasteluun vähitellen, lopulta säästää tarkistuskustannuksissa.

  ”Kun innovaatio vaikuttaa edelleen oikeudelliseen maailmaan ja häiritsee sitä, olemme nähneet kasvavan kysynnän pilvipohjaisille ja Saas-pohjaisille ratkaisuille, jotka parantavat alueita, kuten tutkimuksia, edistämistä ja tapausten hallintaa”, sanoi Ryan O'Leary, IDC: n tutkimusjohtaja, tietosuoja ja oikeudellinen teknologia. ”DISCO on kypsynyt kattavaksi alustaksi, johon lakimiehet luottavat tuottavuuden lisäämiseen ja toiminnan tehokkuuden parantamiseen.”

  IDC MarketScape tunnisti DISCOn vahvuudet seuraavilla alueilla:

  Yritysten työkalupakki: DISCO: n tilintarkastustuomioistuimen ominaisuuksien arvo on linjassa yritysten oikeudellisten osastojen kanssa. DISCO voi ottaa oppia asiakirjojen tarkastelusta ja metatiedoista ja siirtää sen tilintarkastustuomioistuimen vaiheeseen hyödyntääkseen oivalluksia.

  Helppokäyttöisyys: Jokainen tämän tutkimuksen yhteydessä haastateltu asiakas osoitti, että koko alustan helppokäyttöisyys oli tärkeä tekijä heidän ostopäätöksessään. Yksi asiakas ilmoitti, että aiemmat työkalut vaativat loppukäyttäjilleen päivän koulutusta, mutta DISCO ei vaatinut lisäkoulutusta, koska työkalu oli intuitiivinen ja kulutettu.

  ”Kun on kyse innovaatioiden ja automaatiotyökalujen käytön omaksumisesta, lakitiimit eivät vaadi vain hienoja tekniikoita - he etsivät myös kuluttavia, markkinavalmiita ratkaisuja, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä”, sanoi DISCO: n tuotejohtaja Kevin Smith. ” Ratkaisumme ja heidän kykynsä auttaa juridisia tiimejä saavuttamaan parempia oikeudellisia tuloksia tehokkaammalla ja teknisesti tukevammalla tavalla on se, mikä erottaa DISCO: n. IDC MarketScape Leader -nimeksi tuleminen korostaa entisestään, miksi meistä on tullut oikeusalan ammattilaisten valinta. ”

  Saat lisätietoja siitä, miksi DISCO nimettiin johtajaksi vuoden 2022 IDC MarketScape for Worldwide Ediscovery Early Case Assessment Software -ohjelmassa, napsauta tätä ladataksesi otteen DISCO: n raportista.

  Tietoja DISCO

  DISCO (NYSE: LAW) tarjoaa pilvipohjaisen, tekoälyyn perustuvan oikeudellisen ratkaisun, joka yksinkertaistaa eDiscoveryä, oikeudellisten asiakirjojen tarkastelua ja tapausten hallintaa yrityksille, asianajotoimistot, oikeudellisten palvelujen tarjoajat ja hallitukset. Skaalautuvan, integroidun ratkaisumme avulla lakiosastot voivat helposti kerätä, käsitellä ja tarkastella yritystietoja, jotka ovat merkityksellisiä tai mahdollisesti merkityksellisiä oikeudellisissa asioissa. Lisätietoja on osoitteessa www.csdisco.com.

  Tietoja IDC MarketScape

  IDC MarketScape -toimittajien arviointimalli on suunniteltu tarjoamaan yleiskatsaus tieto- ja viestintätekniikan (tieto- ja viestintätekniikan) toimittajien kilpailukelpoisuudesta tietyillä markkinoilla. Tutkimusmetodologiassa hyödynnetään tiukkaa pisteytysmenetelmää, joka perustuu sekä laadullisiin että kvantitatiivisiin kriteereihin ja joka johtaa yhteen graafiseen kuvaan kunkin toimittajan asemasta tietyillä markkinoilla. IDC MarketScape tarjoaa selkeän kehyksen, jossa tuote- ja palvelutarjontaa, ominaisuuksia ja strategioita, IT- ja tietoliikennetoimittajien nykyisiä ja tulevia menestystekijöitä voidaan mielekkäästi verrata. Kehys tarjoaa myös teknologian ostajille 360 asteen arvion nykyisten ja mahdollisten toimittajien vahvuuksista ja heikkouksista.

  Lue alkuperäinen julkaisu.

  Lisä lukeminen

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Cyber Discoveryn määritteleminen? Määritelmä ja kehys

  Lähde: CompleDiscovery