Thu. Feb 9th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Achtergrondopmerking: De volgende aankondiging deelt de financiële resultaten van 3Q2022 voor eDiscovery-provider KLDiscovery en kan interessant zijn voor juridische, zakelijke en informatietechnologieprofessionals die actief zijn of investeren in het eDiscovery-ecosysteem. Daarnaast biedt een recente post (augustus 2022) van Tomasz Tunguz, een risicokapitaalist bij Redpoint, een interessante overweging die relevant kan zijn voor de waarde van publieke softwarebedrijven. Het bericht, getiteld Growth is No Longer the Best Predictor of a Software Company's Value, merkt op dat de winstgevendheid is gestegen als de belangrijkste correlatie en voorspeller van de waarde van een openbaar softwarebedrijf.

  Uittreksel van de persaankondiging (9 november 2022)

  KLDiscovery Inc. maakt financiële resultaten voor het derde kwartaal 2022 bekend

  Het bedrijf blijft strategische initiatieven implementeren en de operationele efficiëntie verhogen

  MCLEAN, Va. — (BUSINESS WIRE) —KLDiscovery Inc. („KLDiscovery” of het „Bedrijf”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor elektronische detectie, informatiebeheer en gegevensherstel, heeft vandaag aangekondigd dat de omzet voor het derde kwartaal dat eindigde op 30 september 2022 $74,5 miljoen bedroegen, tegenover 81,1 miljoen in het derde kwartaal kwartaal 2021. Het nettoverlies voor het derde kwartaal van 2022 bedroeg $ (17,4) miljoen, vergeleken met $ (29,5) miljoen in het derde kwartaal van 2021.

  De EBITDA voor het derde kwartaal van 2022 bedroeg $5,1 miljoen, vergeleken met $14,7 miljoen in het derde kwartaal van 2021. De aangepaste EBITDA (exclusief op aandelen gebaseerde compensatie, acquisitiefinanciering en transactiekosten en andere posten zoals hieronder beschreven) bedroeg voor het derde kwartaal van 2022 $11,3 miljoen vergeleken met $16,8 miljoen in het derde kwartaal van 2021, als gevolg van geplande investeringen in onderzoek, ontwikkeling en verkoop en verhandelen.

  „Ondanks de macro-economische tegenwind van een krimpende wereldeconomie in het derde kwartaal van 2022, blijven we enorme vooruitgang boeken bij de uitvoering van strategische initiatieven waarvan we denken dat ze het bedrijf versterken”, aldus Christopher Weiler, CEO van KLDiscovery Inc. „We blijven lasergericht op de dingen die we kunnen beheersen in deze moeilijke economische tijden.”

  De heer Weiler vervolgde: „Hoewel we een groter nettoverlies voor het hele jaar verwachten, zal de aangepaste EBITDA naar verwachting in lijn zijn met onze verwachtingen, ondanks lagere inkomsten als gevolg van deze uitdagende marktomgeving. De omzet van Nebula van het jaar tot nu toe bleef jaar na jaar groeien naarmate we meer grip kregen op dit krachtige aanbod. De feedback van klanten op ons innovatieve klantenportaal was zeer positief, aangezien we ons blijven inzetten om onze klanten klantenservice van wereldklasse te bieden in combinatie met ons volledig geïntegreerde technologieaanbod.”

  De heer Weiler voegde eraan toe: „We blijven zoeken naar efficiëntieverbeteringen en deze implementeren in het hele bedrijf, waardoor we kapitaal kunnen herverdelen om te investeren voor de toekomst. Dankzij ons inmiddels gevestigde vermogen om thuis te werken, hebben we bijvoorbeeld de bezettingskosten kunnen verlagen door kantoorruimte te consolideren, waaronder de sluiting van ons hoofdkantoor in McLean, VA en de verhuizing naar Eden Prairie, MN. We hebben ook kantoren gesloten in Spanje, Zweden, Chicago en Richmond om verder te consolideren. Voor Data Recovery hebben we ons personeel geoptimaliseerd en onze verkoopstrategie uitgebreid om ons te richten op internationale bedrijven en technologiepartners, omdat we streven naar grotere contracten met grotere marges in dat bedrijf.”

  Over KLDiscovery

  KLDiscovery levert diensten en software op basis van technologie om advocatenkantoren, bedrijven en overheidsinstanties te helpen bij het oplossen van complexe data-uitdagingen. Met 25 locaties in 16 landen is KLDiscovery een wereldleider in het leveren van eersteklas oplossingen voor gegevensbeheer, informatiebeheer en eDiscovery ter ondersteuning van de behoeften van klanten op het gebied van rechtszaken, naleving van regelgeving en intern onderzoek. KLDiscovery bedient organisaties al meer dan 30 jaar en biedt diensten voor gegevensverzameling en forensisch onderzoek, vroegtijdige beoordeling van gevallen, gegevensverwerking, applicatiesoftware en datahosting voor webgebaseerde documentbeoordelingen en beheerde documentbeoordelingsdiensten. Bovendien levert KLDiscovery via zijn wereldwijde Ontrack-gegevensbeheeractiviteiten gegevensherstel, noodherstel, extractie en herstel van e-mail, gegevensvernietiging en tapebeheer van wereldklasse. KLDiscovery is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika door zowel Inc. Magazine (Inc. 5000) als Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500), en CEO Chris Weiler was een Ernst and Young Entrepreneur of the Year™ uit 2014. Daarnaast is KLDiscovery een Relativity Certified Partner en onderhoudt het ISO/IEC 27001-gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Bezoek www.kldiscovery.com voor meer informatie.

  Lees de oorspronkelijke aankondiging.

  Volledige aankondiging met tabellen (PDF) - Muisover om te scrollen

  KLDiscovery Inc maakt financiële resultaten voor het derde kwartaal 2022 bekend

  Lagniappe

  Groei is niet langer de beste voorspeller van de waarde van een softwarebedrijf (Tomasz Tunguz)

  Omzet Tegenwind? KLDiscovery Inc. maakt financiële resultaten voor het tweede kwartaal 2022 bekend

  Sterke groei? KLDiscovery Inc. maakt financiële resultaten voor het eerste kwartaal 2022 bekend

  Aanvullende lectuur

  Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

  Een beknopte kijk op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Bron: ComplexDiscovery