Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Uutiskirje

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö joulukuussa 2022

  CompleDiscovery

  CompleDiscovery* korostaa säännöllisesti tietoverkkoa, tiedot, ja oikeudellisten löytöjen näkemykset ja älykkyys aina alkuperäisestä tutkimuksesta koottuun uutisiin kyberturvallisuuden käyttöön, tiedonhallinta, ja eDiscovery-ammattilaiset. Kuukausittain, ComplexDiscovery julkaisee viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö, uutiskirje, jossa on valikoima tutkimuksia, raporttien, ja artikkeleita.

  Napsauta tätä lukeaksesi uusimman viiden suuren lukeman täydellisen uutiskirjeen

  Napsauta tätä nähdäksesi viimeisimmät viisi suurta lukua uutiskirjeet

  Klikkaa tästä tilataksesi Five Great Reads -päivityksen

  Joulukuun painoksessa korostettuja henkilöitä ja organisaatioita ovat:

  Euroopan unionin kyberturvallisuusvirasto (ENISA)

  Liittovaltion kauppakomissio (FTC)

  Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom)

  Kansallinen standardien ja teknologian instituutti (NIST)

  Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö (OECD)

  CompleDiscovery

  Joulukuu 2022 Uutiskirje (PDF) - Hiiren osoita ja napsauta

  Joulukuu 2022 Tiedote - Hyvää joulua

  Lue alkuperäinen versio.

  *Tietoja CompleDiscovery ja ComplexDiscovery OÜ

  ComplexDiscovery on verkkojulkaisu, joka korostaa verkkoa, tiedot, ja laillisen löytämisen oivallukset ja älykkyys aina alkuperäisestä tutkimuksesta koottuun kyberturvallisuuden uutisiin, tiedonhallinta, ja eDiscovery-ammattilaiset. Kohdennetulla julkaisulla pyritään lisäämään lukijoiden kollektiivista ymmärrystä kyberistä, tiedot, ja laillisia löytöjä koskevia tietoja ja kysymyksiä sekä tarjota objektiivinen resurssi suuntausten huomioon ottamiseksi, tekniikoita, ja sähköisesti tallennettuun tietoon liittyvät palvelut.

  ComplexDiscovery OÜ on teknologiamarkkinointiyritys, joka tarjoaa strategista suunnittelua ja taktista toteutusosaamista tietoverkkojen tueksi, tiedot, ja lailliset löytöorganisaatiot. ComplexDiscovery OÜ on rekisteröity yksityiseksi osakeyhtiöksi Euroopan unionin maassa Virossa, joka on yksi maailman digitaalisesti edistyneimmistä maista. ComplexDiscovery OÜ toimii käytännössä maailmanlaajuisesti tarjotakseen markkinointikonsultointia ja palveluita.

  Lisä lukeminen

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  Juokseva lista: ylin 100+ eDiscovery-palveluntarjoajat

  Lähde: CompleDiscovery