Fri. Dec 2nd, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Oikeudellisen koulutuksen esitys, jonka on laatinut ja esittänyt Haystackid®

  27. heinäkuuta 2022

  Aika: 12:00 ET (11:00 AM CT, 9:00 AM PT)

  Rekisteröidy nyt (Lexology)

  Yhdysvaltain ulkomaisten investointien komitea (CFIUS) on Yhdysvallat. hallituksen virastojen välinen komitea, jonka tehtävänä on tarkastella ulkomaisia sijoituksia Yhdysvaltoihin. yritykset ja kiinteistökaupat kansallisen turvallisuuden vaikutusten varalta. CFIUS on viime kädessä huolissaan Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden suojelemisesta kansallisen turvallisuuden sopimuksen (NSA) avulla liiketoiminnan kanssa. Valtiosta riippumattomat turvallisuusviranomaiset sisältävät erityispiirteitä raportointivaatimuksiin, suojausprotokolliin Yhdysvaltojen kansalaisten suojattujen tietojen käsittelyssä, suojattujen tietoluokkien tunnistamisessa, sen varmistamisessa, että vain hyväksytyt turvatarkastetut työntekijät voivat käyttää suojattuja tietoja, varmistaa tietorakenteiden noudattaminen, tietolähteiden tunnistaminen ( järjestelmät, sovellukset, arkistot), jotka suorittavat riskinarviointeja kyseisille tietolähteille, priorisoimalla suojattujen tietojen lieventäminen tällaisten tietolähteiden sisällä, ja enemmän.

  Ensiarvoiset ja haastavimmat vaatimukset keskittyvät kriittisten tietovarojen tunnistamiseen ja suojaamiseen. Yrityskriittisen omaisuuden tunnistamisen täydellisyys ja tarkkuus, seuranta, ja turvallisuus ovat elintärkeitä kattavassa CFIUS-yhteensopivassa kyberturvallisuusohjelmassa. Vankka ymmärrys vaatimuksista, roolit, ja vastuut, IT-turvallisuus, noudattaminen, Yksityisyys, Tiedonhallinta, ja Legal Discovery -ammattilaiset voivat onnistuneesti navigoida CFIUS-vaatimustenmukaisuuden haasteiden vaikeuksissa ja saavuttaa liiketoiminnan tavoitteet.

  Tässä informaatioesityksessä tiimimme, jonka CFIUS Monitoring Agencies (CMA) on hyväksynyt ja joka tuo ensikäden CFIUS-kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palvelujen toimittamisen aloilla, jotka vaihtelevat tietosuojasta ja yksityisyydestä identiteetin käytön hallintaan ja tietojen menetyksen estämiseen, keskustelee ja selittää parhaiten lähestymistapoja, protokollia, ja käytännöt organisaation tietojen ohjaamiseksi onnistuneesti kansallisvaltion huonojen toimijoiden ja sisäpiirin uhkien maailmassa.

  Esityksen kohokohdat

  Mikä on CFIUS (yleiskatsaus, historia ja nykyinen maisema)?

  Miksi se saa enemmän huomiota nyt (Geo-Politiikka ja Business Landscape Changes)?

  Millaisia liiketoimia katetaan?

  Mitä se tarkoittaa yritysriskienhallinnan ammattilaisille (yksityisyys, vaatimustenmukaisuus, Info Governance, IT Security ja Legal)?

  Mitkä ovat kustannukset (Arkistointimaksut ja seuraamukset)?

  Kuinka valmistaudut (Ennakoivat ja reaktiiviset näkökohdat)?

  Kuinka toteutat ja hallinnoit CFIUS-vaatimustenmukaisuusohjelmaa? (Roolit, vastuut ja riskit; CFIUS-vaatimustenmukaisuuden saavutussuunnitelma (toteutussuunnitelma) ja CFIUS-vaatimustenmukaisuuden toteutus (vaatimustenmukaisuuden toteutussuunnitelman toteuttaminen))

  Asiantuntijapaneelistit

  + Matthew L. Miller, Esq.Senior Vice President, Global Information Governance Advisory Services Leader, Haystackid

  Matthew L. mylläri, Esq., on vanhempi varatoimitusjohtaja, Global Information Governance Advisory Services -johtaja Haystackidissa, kotipaikka Los Angeles, ETTÄ. Lähes 20 vuoden kenttäkokemus, oikeudellisen taustan, sitten oikeuslääketiede ja eDiscovery, jota seuraa yksityisyys, hallinto, ja tapahtumien vastaus; Matt on kuin ”Sveitsin armeijan veitsi” organisaatiotietojen haasteisiin. Matt kehitti aiemmin Ernstin ja Youngin tiedonhallintaratkaisuja, ja myöhemmin hän toimi Consilio LLC:n Global Information Governance Advisory Services Leaderina VP: ssä. Hän on johtanut erittäin monimutkaisia tietoturvaloukkauksiin liittyviä rikosteknisiä tutkimuksia ja monikansallisia, petatavun mittakaavassa, tiedonhallinta ja yksityisyyden suoja, Sen lisäksi, että toimii neutraalina eDiscovery-asiantuntijana ja johtaa aktiivista CFIUS-ohjelman sitoutumista.

  + Christopher Wall, Esq.Data Protection Officer ja erityisneuvonantaja, Global Privacy ja Forensics, Haystackid

  Vuonna 2022 Christopher Wall liittyi Haystackidiin ja toimii tällä hetkellä tietosuojavastaavana ja erityisneuvonantajana, Global Privacy and Forensics asiakaspalvelutiimissä. Chris toimii myös Haystackidin sisäisenä tietosuojavastaavana. Hänen roolissaan globaalin yksityisyyden ja oikeuslääketieteen erityisneuvonantajana, Chris auttaa HaystacKid-asiakkaita navigoimaan rajat ylittävässä yksityisyyden ja tietosuojan ympäristössä ja neuvoo asiakkaita kybertutkimuksiin liittyvissä teknisissä yksityisyyden- ja tietosuojakysymyksissä, data-analytiikka, ja löytö. Ennen liittymistä Haystackidiin, Chris työskenteli Ernstissä ja Youngissa, missä hän johti rajat ylittävää kyberturvallisuutta, rikostekninen, jäsennelty data, ja perinteiset löytötutkimukset.

  + James BranchInformation Hallinto- ja tietosuojakonsultti, Neuvontapalvelut, Haystackid

  James Branch liittyi Haystackidiin konsulttina, joka keskittyi erityisesti CFIUS-ohjelman vaatimustenmukaisuusprojektien johtamiseen. James on ollut IT-johtaja, joka yhdenmukaistaa teknologianäkymän yleiseen yritysstrategiaan yli 30 vuoden ajan ja vietti yli 9 vuotta vanhempana varapuheenjohtajana, tietotekniikkajohtajana (CTO/CIO) johtaen tietoturvaa ja Advanced Discoveryn datakeskuksia ennen hankintaa vuonna 2018. Ennen tätä, hän johti tietotekniikan kasvua ja muutosta johtavassa globaalissa kiinteistöjen pääomasijoitusyhtiössä lähes 15 vuotta.

  + Michael AmaralGlobaalien strategisten teknologiakumppanuuksien johtaja, Neuvontapalvelut, Haystackid

  Michael Amaral on ollut Haystackid-perheessä yli 4 vuotta ja on tällä hetkellä globaalien strategisten teknologiakumppanuuksien johtaja, Neuvontapalvelut. Ennen siirtymistään HaystacKidiin hän toimi NightOwlin Global Client Advisory -tiimin johtajana, joka johti Privacy Management Technology -ryhmää. Herra Amaral on teknikko, jolla on yli 25 vuoden kokemus auttaa yrityksiä ratkaisemaan monimutkaisia tietoongelmia vaatimusten noudattamisessa, hallinnossa, yksityisyydessä ja oikeudenkäynneissä. Mike on sertifioitu tuotteissa, kuten OneTrust, Nuix, Informatica, ja enemmän.

  REKISTERÖIDY NYT!

  Tietoja HaystacKid®

  Haystackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään turvallisesti, ymmärtää, ja oppia tiedoista, kun kohtaat monimutkaisia, dataintensiiviset tutkimukset ja oikeudenkäynnit. Haystackid mobilisoi alan johtavia kyberetsintäpalveluja, yritysratkaisuja ja oikeudellisia löytötarjouksia palvelemaan yli 500 maailman johtavaa yritystä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Lähes puolet Fortune 100: sta tarjoava Haystackid on vaihtoehtoinen kyber- ja lakipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknisen huippuosaamisen valkohansikkaisen asiakaspalvelun kulttuuriin. Sen lisäksi, että Chambers USA on jatkuvasti luokitellut, IDC MarketScape nimitti yrityksen äskettäin eDiscovery-palveluiden maailmanlaajuiseksi johtajaksi, edustava myyjä Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions -yrityksessä, ja The National Law Journalin oikeudellisen teknologian edelläkävijä. Edelleen, HaystacKid on saavuttanut SOC: n 2 Tyypin II todistus viidellä turvallisuuspalvelualueella, saatavuus, käsittelyn eheys, luottamuksellisuus, ja yksityisyyttä. Lisätietoja sen palvelupakettista, mukaan lukien ohjelmat ja ratkaisut ainutlaatuisiin laillisten yritysten tarpeisiin, siirry Haystackid.com-sivustoon.

  Kehän takana? DoD Zero Trust -strategia ja etenemissuunnitelma

  Current and future cyber threats and attacks drive the need for...

  Kulutuksen ja standardien tasapainottaminen? Kyberturvallisuusinvestoinnit Euroopan unionissa

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “The...

  Tiukemmat valvonta- ja täytäntöönpanotoimenpiteet? Euroopan parlamentti hyväksyy uuden kyberturvallisuuslain

  According to European Member of Parliament (MEP) Bart Groothuis, “Ransomware and...

  Geopoliittiset shakedownit? Vuotuinen ENISA Threat Landscape Report - 10. painos

  According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Today's...

  Teknologiavetoinen ratkaisu? Integreon julkistaa uuden toimitusjohtajan

  Subroto’s people-first leadership style combined with his passion for leveraging technology...

  Magneetti tuloille? Magnet Forensics julkistaa 2022 Kolmannen vuosineljänneksen tulokset

  According to Adam Belsher, Magnet Forensics' CEO, "Our solutions address the...

  Edistyminen ja mahdollisuus? Cellebrite julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022 Tulokset

  “We are pleased to report a solid third quarter, delivering strong...

  Polttoaine jatkuvaa kasvua? Renovus Capital ostaa neuvontaliiketoiminnan HBR Consultingilta

  "The legal industry remains in the early stages of digital and...

  eDiscovery Market Size Mashup: 2022-2027 Maailmanlaajuinen ohjelmistojen ja palveluiden yleiskatsaus

  From retraction to resurgence and acceleration, the worldwide market for eDiscovery...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö marraskuussa 2022

  From cyber shakedowns and threats to the total cost of eDiscovery...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö lokakuussa 2022

  From cyber claims and data privacy to corporate litigation and the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Paikan päällä vai kaukosäädin Asiakirjojen arvioijan asetustutkimus (talvi 2023)

  Today CompexDiscovery expands that survey portfolio by introducing a new business...

  Talossa? Syksy 2022 eDiscovery Omistuskustannusten kokonaiskustannustutkimus

  Today CompexDiscovery shares the results of a new business survey focused...

  Kylmän rintaman huolenaiheet? Kahdeksantoista havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta syksyllä 2022

  In the fall of 2022, 49.0% of survey respondents felt that...

  Tietojen stereotypiointi? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Syksyn 2022 yleiskatsaus

  In the fall of 2022, 28.0% of respondents viewed increasing types...

  Kenraalin talven saapuminen? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (21-27 marraskuu 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Kaivaminen ja kaivaminen sisään? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 14-20, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Vapauttava vauhti? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (marraskuu 7-13, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Retoriikka vai todellisuus? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (Marraskuu 1-6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...